- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Pazartesi normal kontrolüm var canım benim belde özellikle kuyruk sokumundaydı magnezyuma başladık bakalım ama insan rahat etmiyor tabi, dinlendim bolca daha iyiyim sende dikkatli ol RenklirenkliValla canım bugün bende de aynısı oldu İnan bel değil de kaşık agrısı şeklinde. Cok az bi enfeksiyon varmış idrar ki ben antibiyotik kullanıyordum zaten 5 gündür. Ama ğrogestana başlattı günde 2 kez. İlkini aldım aşırı iyi geldi. Bende gitmeseydim içime sinmicekti. Bence sen de git arkadaşım
Çok teşekkürler canımBen bio-oil aldım canım hatta kullanmaya başladım çünkü bende zayıfım ve karnım çıktı baya. Doktora sordum hatta göbeğin çıkması normal merak etme dedi. Ne kadar erken başlarsak o kadar iyi bence.
Çok teşekkürler canım. Bende kiloluyum göbeğim kocaman oldu iyice. Sanmaki bebekten yok kız bebek dahq kasıkta neyse artık çok kiloya takılmamak lazım . Benim iç karnım dar eminim karnım büyük olucak önlem almak istedimBio oil aldim ben 3 sise kilolu oldugumdan erken basladim ilerleyen donemde lierac i da ekliycem
Bildim bildim bak eski gönderimi bulayım erkek dedim çıkıntı gördüm hadi gözün aydın şükürler olsun.
Bol su icmekte onemli kuzumÇok teşekkürler canım. Bende kiloluyum göbeğim kocaman oldu iyice. Sanmaki bebekten yok kız bebek dahq kasıkta neyse artık çok kiloya takılmamak lazım . Benim iç karnım dar eminim karnım büyük olucak önlem almak istedim
Masallah kac haftalik. Hic anlamıyorum. İçimden kiz gecti sadece.
Bugün tam 12 olduk persembe doktordaydım ama cok erken dedi cinsiyet icinMasallah kac haftalik. Hic anlamıyorum. İçimden kiz gecti sadece.
Ay bana kız gibi geldi ben biraz araştırdım kafa sekli daha düzenli olan bebeklere kız diyorlardıBenim bebeğimi de yorumlar mısınız
İdrar yolu enfeksiyonu mu ?Tesekkurler. Bir tane şase antibiyotik iki tane vajinal fitil bir de travazol verdi
Yaa Teşekkür ediyorumAy bana kız gibi geldi ben biraz araştırdım kafa sekli daha düzenli olan bebeklere kız diyorlardısağlıkla gelsin insallah
Hadi gözünüz aydın rabbim sağ salim doğmayı nasip etsin kuzucuğaKizlarr perşembe günü doktora gittim. Kâğıt almadım ben istemeyi unutunca o da vermedi öyle kaldıvideo görüntüleri var sadece. Cinsiyet için ısrar ettim doktor bişey demedi. Ama ben bi çıkıntı gördüm doktora söyledim evet ama bişey diyemem dedi. Sonra görüntüyü doktor bi tanıdığımıza izletince o da erkek olduğunu söyledi. Tabi daha erken ama bebeğim galiba erkek
İdrar yolu enfeksiyonu cikti, bununla beraber vajinal enfeksiyon da olabilir dedi. Vajinal muayene etmek taraftarı değildik. Afedersiniz sulu akintim var diyince daha emin oldu. Fitili o yüzden verdi. Belki sizin enfeksiyon dereceniz benden daha azdirİdrar yolu enfeksiyonu mu ?
Bende de vajinal enfeksiyon haliyle de yoğun akintim var sarı
Gebeyim de ilaç filan vermedi bizim ki
Doktorunun cihazı eski galiba hiç netlik yok annesi omdan belli olmuyor benceKizlar ben bebegimin kafasi ayakları nerede onu bile anlamadim. Nasil yatmış boyle. Kafasi ne tarafta tahmin eden var mı
Çatlaklar için mi bebek için mi canım . Ben günde 2.5 litreden fazla su içiyorum ama beni catlaktan korur mu bilmiyorum. 157 boyunda 65 kiloyum canım sen düşün gobusuBol su icmekte onemli kuzum
İkisi icinde kuzum su icmek vucudun nem dengesini icten koruyomus kremler yaglar distan ama en onemli faktor genetik, yani annende varsa sende de oluyomus geneldeÇatlaklar için mi bebek için mi canım . Ben günde 2.5 litreden fazla su içiyorum ama beni catlaktan korur mu bilmiyorum. 157 boyunda 65 kiloyum canım sen düşün gobusu
Rast gele çekmiş bence. Cunku orada bakarken daha netti herseyDoktorunun cihazı eski galiba hiç netlik yok annesi omdan belli olmuyor bence
Annem harita gibi yazık kadına. Ama onun suyla hiç arası yokturİkisi icinde kuzum su icmek vucudun nem dengesini icten koruyomus kremler yaglar distan ama en onemli faktor genetik, yani annende varsa sende de oluyomus genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?