2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canim kaçıncı haftan adet dönemi oyle oluyor sanki. Su anda 3. Adet dönemi gelmis olabilir mi

Telefon uygulamalarından su hatırlatma programları var olmazsa onu yükle sana saat başı ya da ne zaman istersen hatirlatsin

Kızlar doktordan çıktım
İkili taramayı yaptık bebeğim çok sağlıklı şükür kan testini bekliyoruz şuan ve cinsiyetini gösterdi çok net ♥
Oğlum oluyor

Kızlar vajinal ultrasonla bebişin burnunu gördük çok şükür üç günde bıyuda uzamış dedi bi de cinsiyeti söyledi kesin diyemem ama tahminim kız dedi

Ayyyy masallah masallah barekAllah. Darısı bizlerin de başına inşallah. Bi bakmisiz buradan dogum.haberlerimizi de paylaşırız.

Canım benim sakin hayatı sen yaratmaya çalışacaksın herşeyi dışarıda bırak bazen söylemesi kolay ama yapınca kendini daha iyi hissetmek için bu olmalı sen ve bebeğin önemli olan şimdi eşin mi ailen mi seni üzen bilmiyorum ama mesafe bırak herşeye umarım herşey yolunda olur hepimiz için

Benimde iki kizcem var 3. Cinsiyetini çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…