- 27 Ekim 2021
- 716
- 610
- 53
Çok teşekkürlerGözünüz aydınallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
Çok teşekkürlerYaa ilk cinsiyet haberi geldi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tam olarak kaç hafta kaç günde gittiniz doktora?
Nub teorisini yanlış anlamadıysam benim tahminim kızRica etsem bana da bakar mısınız
Canim kaçıncı haftan adet dönemi oyle oluyor sanki. Su anda 3. Adet dönemi gelmis olabilir miKızlar benim dünden beri belim ağrıyor özellikle kuyruk sokumu ağrıyor, bide göbeğimin sağ tarafından sızı var sanki içinden bişey çekiyolar etlerimi gibi ay anlatamıyorumda ama öle bişeyler işte
Tebrik ederim canımKızlar doktordan çıktım
İkili taramayı yaptık bebeğim çok sağlıklı şükür kan testini bekliyoruz şuan ve cinsiyetini gösterdi çok net ♥
Oğlum oluyor
Telefon uygulamalarından su hatırlatma programları var olmazsa onu yükle sana saat başı ya da ne zaman istersen hatirlatsinAynen canım hemen kendime şişe ayarlayıp önüme koyacağım .
Geçmiş böbrek taşı ameliyatı olduğumdan doktor çok önemli dedi ve bebek için de önemliymiş
Öğreneceğim su içmeyi inşallah
Kızlar doktordan çıktım
İkili taramayı yaptık bebeğim çok sağlıklı şükür kan testini bekliyoruz şuan ve cinsiyetini gösterdi çok net ♥
Oğlum oluyor
Kızlar vajinal ultrasonla bebişin burnunu gördük çok şükür üç günde bıyuda uzamış dedibi de cinsiyeti söyledi kesin diyemem ama tahminim kız dedi
Canım benim sakin hayatı sen yaratmaya çalışacaksın herşeyi dışarıda bırak bazen söylemesi kolay ama yapınca kendini daha iyi hissetmek için bu olmalı sen ve bebeğin önemli olan şimdi eşin mi ailen mi seni üzen bilmiyorum ama mesafe bırak herşeye umarım herşey yolunda olur hepimiz içinteşekkürler kızlar evet inşallah geçecek
Şu an iyiyim ama gözlerim davul gibi uyandım
Ben üzüleyim önemli değil ama bebek etkilenecek diye üzülüyorum. Sakin bir hayatım yok malesef ve bu ortamda nasıl ruhu bedeni sağlıklı bir çocuk büyüteceğimin stresi içerisindeyim.
Allahım hepimize kolaylığını versin inşallah masum bebeklerimizi korusun
Günümüz geldiğinde hergün birer ikişer kişi doğuracak bu gruptaAyyyy masallah masallah barekAllah. Darısı bizlerin de başına inşallah. Bi bakmisiz buradan dogum.haberlerimizi de paylaşırız.
Erkek gibi canımArkadaşlar benimde bebeğimi yorumlar mısınız
Ay ben de çok merak ediyorum cinsiyeti. İlk ikisinde hiç böyle olmamıştı. Kız erkek bi dileğim yoktu sağlıklı olsun diyordum. Şimdi diyorum oğlan olsun bi tane deDilek hakkımı kullanıyorum ama içim de diyor ki üçüncü de kız Eşimle odayı bile düşündük üç kıza göre üç yatak atarız, diğer oda da çalışma odaları olur filan diye. Hadi hayırlısı.
Hayırlı olsun canımÇok teşekkürler
Amin inşallah
Çok güzel duygular, rabbim hepimizi sağ sağlim kavuştursun inşallah
Benim bebeğimi de yorumlar mısınızBildim bildim bak eski gönderimi bulayım erkek dedim çıkıntı gördüm hadi gözün aydın şükürler olsun.
Erkek bence buda ama bildiğimden değilBenim bebeğimi de yorumlar mısınız
MantıklıTelefon uygulamalarından su hatırlatma programları var olmazsa onu yükle sana saat başı ya da ne zaman istersen hatirlatsin
Lütfen bana da yorum yapar mısınızUyy yerim ellerini onun ben büyümüş de gözünü ovuşturuyor
Teşekkür ediyorumErkek bence buda ama bildiğimden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?