2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar doktordan çıktım
İkili taramayı yaptık bebeğim çok sağlıklı şükür kan testini bekliyoruz şuan ve cinsiyetini gösterdi çok net ♥
Oğlum oluyor
Hayırlı olsun canım ilk cinsiyetimiz sanırım grupta

Kızlar vajinal ultrasonla bebişin burnunu gördük çok şükür üç günde bıyuda uzamış dedi bi de cinsiyeti söyledi kesin diyemem ama tahminim kız dedi
ayy canım benim çok sevindim hayırlı olsun
çok şükür bugün güzel haberler içimizi ferahlattı

İkili tarama değil de NİFTY yapılacak 13. Haftada. Cinsiyeti de o zaman öğreneceğiz

Kızlar benim dünden beri belim ağrıyor özellikle kuyruk sokumu ağrıyor, bide göbeğimin sağ tarafından sızı var sanki içinden bişey çekiyolar etlerimi gibi ay anlatamıyorumda ama öle bişeyler işte

ben artık ağrıların üzerinde durmuyorum çünkü sürekli bir yerim ağrıyor sonra geçiyor başka bir yerim ağrıyor

ben artık ağrıların üzerinde durmuyorum çünkü sürekli bir yerim ağrıyor sonra geçiyor başka bir yerim ağrıyor
Benim kaybettiğim bebeğimdede bu günlerde belim ağrımıştı yürütmeyecek kadar hatta sonra kanamam olmuştu, bu sefer okadar değil ama korkutuyor drumda takipte kalalım dedi artarsa giderim ama pazartesi kontrolüm var

anladım canım sen aklına kötü şeyler getirme, bazen o tür durumlar hiç belirti vermeden de olabiliyor tesadüfen öğrenenler de var. yani ağrı demek hemen kötü bir şey demek değil canını sıkma benim de hep ağrım oldu bir şey olmadı şükür bundan sonrasında da Allaha emanet

Kızlar doktordan çıktım
İkili taramayı yaptık bebeğim çok sağlıklı şükür kan testini bekliyoruz şuan ve cinsiyetini gösterdi çok net ♥
Oğlum oluyor
Yaa ilk cinsiyet haberi geldi
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tam olarak kaç hafta kaç günde gittiniz doktora?

Kızlar vajinal ultrasonla bebişin burnunu gördük çok şükür üç günde bıyuda uzamış dedi bi de cinsiyeti söyledi kesin diyemem ama tahminim kız dedi
Çok şükür
Bi oğlan bi kız ne güzel allahım bana da nasip rt cinsiyet göreceğim günleri

Oyyy hayırlı olsun kızçen Kız olduğu için fındık burunlu

Hiç aklına getirme canım kötü şeyler

Ay ben de çok merak ediyorum cinsiyeti. İlk ikisinde hiç böyle olmamıştı. Kız erkek bi dileğim yoktu sağlıklı olsun diyordum. Şimdi diyorum oğlan olsun bi tane de Dilek hakkımı kullanıyorum ama içim de diyor ki üçüncü de kız Eşimle odayı bile düşündük üç kıza göre üç yatak atarız, diğer oda da çalışma odaları olur filan diye. Hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…