2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
17 Ocak ta kontrolde sancı çıkınca doğuma alındım. Şuan kızım Duru ile evdeyiz çok şükür. Darısı sağlıklı sıhhatli sizlerin başına arkadaşlar..
Gözün aydınsağlıcakla büyüt sancı geldiğine göre normal doğum muydu?
Bugünüde atlattık mı kovayız kızım merak etme
Şafak 12 analaaar doğurmamıza az kaldı
Patikli ben oğlakta severdim ya geçti mi o ihtimal şimdi. Kovadan korkmuyor değilim başına buyruk oluyolar
Fesleğencim yeni okuyorum ben hep sonradan geliyorum muhabbetlere bebeğinin ve senin hakkında en hayırlısı olsun canım gözetimdesin ne de olsa hiç endişen olmasın vip odana kahve de söyle

Kızlar bende de uyku sıfırlandı artık idrar yollarım çoştukça çoştu bir iki damla için sanki dünyanın çişine sıkışmışlık hissi yarattığı için bekliyim biriksin diyemiyorum doğum yaklaştıkça artarmış tecrübeli analar bilgilendirsin bizi. Karnım semsert kasılmalar da çok ama şimdi de oğlum gelmiyor 37 geceydi bari diyorum dayan diren şubat anaları oy oy

Bekler inşallah canım merak etme haftası asla kötü değil, iğnen de yapılmış. O yüzden stres olup da tansiyonunu yükseltme boşuna. Bebek içeride iyi, sen de iyi ol.

bak en son doğurmak istemiyom dedin dedin en önce doğurmanı kaldıramam sakin dur orda hayırlı haberlerle dön
Hic sorma zaref dua yerine mi gecti nedir.

Ben hep 32 dedim. Doktorda 32 geçsen yeter dedi durdu. Allah cok sukur buralara geldik.
İnanın şu anda benimle kalması zarar verir mi diye kaygilanjyorum. Doğması iyi olacaksa hemen doğsun isterim. Doktor ne derse gozu kapali yapicam

Benimde tansiyon oynak kuzum az önce yine ölçtüm 14-9 du doktor görse yatırcak hemen. Nidicard alıyorum günde 3 tane faydası olur inşallah ama bundan sonra olsada çok şükür erken doğum da sayılmaz yani. Stres yapma herşeyin hayırlısı inşallah her bebek zamanında gelir erkeni geçi yok ne zaman isterlerse

Benim 20li haftalarda acayip kasılmalarım oluyodu bazen günde 10 kere falan şimdi de hiç olmuyor sıfır ben anlamadım nasıl doğurcam ben Kasılmaların başlaması gerekmiyor mu artık
Kiz bende oyle oldum hastaneye yattigim donem nasil oluyodu kasilmalar simdi yok bizim bebeler 40 i bekleyecek galiba

Nidicard etkili kuzu bi de odemini de indirebilir takip et kilonu beni indirmisti

Evin dubleks alt katta koltuk üstüne koyup yatağına reflü yatağı ile taşırım diyordum Annem karıştı el ayak altında olmaz dedi Vakti zamanında rahmetli dedem bebekken beni farketmemiş üzerime oturıyormuş az kalsın Annemin travması oluşmuş bana alt kata ayrı beşik aldırdı İndirimde reflü yatağı ile aynı paraya gelmişti Babycom Vega Naturel Ahşap Sallanır Beşik - Pembe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

6 la 7 bucuk arasi boyle yakici bel kasik agrisi yasadim ay dedim dogum basliyo galiba sonra uyumusum gecmis dun magnezyum almamistim kaslarim geriliyortuhaf bi gun gibi
Bundan sonra magnezyumu ihmal etme canım çok önemli birşey. Çünkü kasılma ve sancılarımız var azaltmak adına faydalı

Nidicard etkili kuzu bi de odemini de indirebilir takip et kilonu beni indirmisti
Dün aksine ödem daha da fazlaydı canım ayaklarım ellerim çok şişti bende dokundu mu diye düşündüm hatta. İlacı içiyorum 20 dk içinde yanaklarım yanıyor kıpkırmızı oluyorum böyle olan var mı kullanıpta

Allah Allah ben onu kullanirken 2 kilo falan indim bi hafifledim iyi olmustu

Kızlar kontrolden çıktım şimdi bebeğin durumu iyi fakat kafası çok geri çıktı geçen hafta 1 hafta fark vardı bu hafta 2 olmuş. Dr yapısaldır dedi çatıya girmeye başlamış kafası ölçümde çok doğru vermiyordur dedi hiç kafanı bulandırma dedi ama benim içim içimi yiyor tabii şu an geçen haftaya kadar hep uyumluydu haftasıyla son iki haftadır geri kalmaya başladı kromozom anomalim olduğu için korkuyorum allaha sığındık tabii ama yinede

İdrar yolu için ilaç yoksa bol su iç kuzum 39 a kadar durun bari bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…