Eki Görüntüle 3218741 Saçlarımı bu kadar kestim kızlar.. yine kozmik bakımın başak burcunda (nisanda) yine keseceğim.
Sorunumu bugun çözdüm. Benim saçlarım kıvırcıktır baya kıvır kıvır olurlar.. ama bundan 7-8 ay önce ben deniz saç botoksu yaptırdım gerizekalı kuaförüm çok önerdi toparlanır vs dedi. Neyse bastı fönü.. benden bir dumanlar aklınız almaz. İşte hala o saçlar var uçlarımda 10 cm fln. 5 cmde benim kendi saçlarım. Neyse ya sinirlenmicem. Ne çektim şu saçlardan gerçekten… psikolojim bozuldu artık. Bir de saçlarım ne kıvırılıyor ne de düz kalıyor sadece kabarıyorlar. Kötü durumdalar. Neyse örnek olmak için yazıyorum lütfen saçlarınız kıvırcıksa ve kıvırcık saç seviyorsanız yaptırmayın sakın sakın sakın! Saç botoksu,saç keratini. En azından fön deydirmeyin. Neyse söyleyeceklerim bu kadar. Bu saçı toparlamam 1.5 seneyi alacak gibi.. yine yıllarım gidiyor. Yaşlanınca eminim saçlarım simyah kalacak ve hiç dökülmeyecek. 10 yıldır bakımlar yapıyorum neredeyse. Neyse bunda da bi hayır vardır demekki.