- 19 Aralık 2021
- 2.077
- 2.658
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.841
Hahahah çok yaşa nasıl güldümkız tarıhe tıkla ates gır sex varsa yes de gec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah çok yaşa nasıl güldümkız tarıhe tıkla ates gır sex varsa yes de gec
Onu yazmayı unutmuşum Hayır canım en saglıklı sonuç dil altından ölçmekCanım koltuk altından mi ölçecem
EVET HIZLI olmamız lazım benım adette 4.gunumAlalım alalım yoksa bende bırakırım zaten kaç gün kaldı şurda yumurtlamaya
kuzum barız net bellı 16 sı yumurtlama olmus 17 ise catlamıs o aralrda bı yerde 17 yı 1.gün olarak baz alKızlar ya bugün hem çok mutsuzum sanki tuttaramadık gibi bi hissiyatım var hemde kafam çok karışık ovülasyon testlerime göre bence 14-15-16 sında yumurtlama oldu 17 sinde çatlama oldu. Ama ateş ile takip yaptığım iki uygulamadan birisi 14 ünü yumurtlama-çatlama olarak aldı diğeri 15 ini yumurtlama-çatlama olarak aldı ben hangisini dikkate alarak test yapayım. Çatlamadan sonra 10. Günde varsa çıkıyor çünkü acelen ne diye soracak olursanız pıhtılaşmam var iğneye başlamam lazım diğer bebeğimi bilmediğim için böyle kaybettim. Şimdiden tutmamış gibi bir moda neden girdim bilmiyorum ama aşırı canım sıkkın
kuzum hangı uygulamanınkı dogru olursa olsun sen cok ıyı degerlendırdın zaten gunlerı.bugun bende oyleyım bılıyosun.ama moralımızı ıyı tutmamız lazım ❤sen her ıhtımale karsı haftada bır ıkı tane coraspın alırsın.ben normalde bıle mıgrenım oldugu ıcın dr tavsıyesıyle haftada bır alıyorum.zararı olmaz yani.Kızlar ya bugün hem çok mutsuzum sanki tuttaramadık gibi bi hissiyatım var hemde kafam çok karışık ovülasyon testlerime göre bence 14-15-16 sında yumurtlama oldu 17 sinde çatlama oldu. Ama ateş ile takip yaptığım iki uygulamadan birisi 14 ünü yumurtlama-çatlama olarak aldı diğeri 15 ini yumurtlama-çatlama olarak aldı ben hangisini dikkate alarak test yapayım. Çatlamadan sonra 10. Günde varsa çıkıyor çünkü acelen ne diye soracak olursanız pıhtılaşmam var iğneye başlamam lazım diğer bebeğimi bilmediğim için böyle kaybettim. Şimdiden tutmamış gibi bir moda neden girdim bilmiyorum ama aşırı canım sıkkın
Femometer mı ilk program onu dikkate alma canım bende hem onda hem ff te takip yaptım femometer bir yerden sonra kafayı yedi saçmaladı ff doğru sonuç verdi.Kızlar ya bugün hem çok mutsuzum sanki tuttaramadık gibi bi hissiyatım var hemde kafam çok karışık ovülasyon testlerime göre bence 14-15-16 sında yumurtlama oldu 17 sinde çatlama oldu. Ama ateş ile takip yaptığım iki uygulamadan birisi 14 ünü yumurtlama-çatlama olarak aldı diğeri 15 ini yumurtlama-çatlama olarak aldı ben hangisini dikkate alarak test yapayım. Çatlamadan sonra 10. Günde varsa çıkıyor çünkü acelen ne diye soracak olursanız pıhtılaşmam var iğneye başlamam lazım diğer bebeğimi bilmediğim için böyle kaybettim. Şimdiden tutmamış gibi bir moda neden girdim bilmiyorum ama aşırı canım sıkkın
Benimde 3.gün bugün hafta sonu tatiller keyifler yaptık şimdi hızlı bir başlangıç lazımEVET HIZLI olmamız lazım benım adette 4.gunum
Kullandıkça kurcaladıkça öğrenirsin canım benim alışırsın Türkçe yok maalesefYaaa bu Türkçe olmuyor mu indirdim ama kullanamiyorum şaka gibi
bende Chole ting 'in 2 weeks challange var ona baslayacagım planım o yonde yumurtlama gorene kadar devam ederım artık 10 gun mu olur 9 gün mü olur sonrasında su senın attıklarından baslarım dıyorum 10 gün yapsam kafi güzel hızlı bir giriş olur gibi sonra senden yıne lınk ısteyeceğimBenimde 3.gün bugün hafta sonu tatiller keyifler yaptık şimdi hızlı bir başlangıç lazım
Tabi atarım Ben de chloe ile çok başladım sanıyorum ki 2 gün sonra vücudum onunki gibi olacak o çok ağır geldi bana devam edemedim. Ben kendim için en uygun Elçin Demirel ve Buğçe Kondakçı’yı buldumbende Chole ting 'in 2 weeks challange var ona baslayacagım planım o yonde yumurtlama gorene kadar devam ederım artık 10 gun mu olur 9 gün mü olur sonrasında su senın attıklarından baslarım dıyorum 10 gün yapsam kafi güzel hızlı bir giriş olur gibi sonra senden yıne lınk ısteyeceğim
buğçeyı de cok sevıyorum bak ben onu tek ıkı uc senedır takıpteyım ne vucutlar yaptı kız ben ıkı haftayı tamamlamıstım ve yuzde 80 o gorunume yaklasmıstım acıkcası bıtırmıstım yanı gel gor sımdı benı benııııı , suankı halımden ıkı tane cıkar o zaman kı halımTabi atarım Ben de chloe ile çok başladım sanıyorum ki 2 gün sonra vücudum onunki gibi olacak o çok ağır geldi bana devam edemedim. Ben kendim için en uygun Elçin Demirel ve Buğçe Kondakçı’yı buldum
Ay iyi dayanmışın o zaman helal olsun O zaman yaptıysan yine yaparsın bence hem Buğçe’nin eski halini görmüşündür pofuduk tavşan gibi şimdi vücudu inanılmaz güzel öyle bir kararlılık lazım bize debuğçeyı de cok sevıyorum bak ben onu tek ıkı uc senedır takıpteyım ne vucutlar yaptı kız ben ıkı haftayı tamamlamıstım ve yuzde 80 o gorunume yaklasmıstım acıkcası bıtırmıstım yanı gel gor sımdı benı benııııı , suankı halımden ıkı tane cıkar o zaman kı halım
araya hamılelık gırme durumu olmasa kafayı kırıcam ama ya hamıleysem ya hamıle kaldıysam yapsammı agır mı kalır dıye dıye bu hale gledım gördüm görmemmi tam poğacaAy iyi dayanmışın o zaman helal olsun O zaman yaptıysan yine yaparsın bence hem Buğçe’nin eski halini görmüşündür pofuduk tavşan gibi şimdi vücudu inanılmaz güzel öyle bir kararlılık lazım bize de
Fodegada sadece folik asit yok canım. A’dan z ye her türlü vitamin var içeriğini atayım ben sana bir ara. Bee almana gerek yok o zaman kuzum. Panacea da çok etkili bir takviye
Aşko panacea ve fodega çok iyi geldi bana . Sadece gebelik için değil bak şuna da örnek vereyim evde eşim ve çocuğum öyle bir hastalık geçirdiler ki ateşli öksürüklü gripli ve bu dönüşümlü kaç defa oldu. Okulda çocuklar hep hasta hep iç içeyim ama masallah diyeyim daha bir kere burnum akmadı. Bağışıklığım kuvvetliydi normalde de çünkü beslenmeme çok dikkat ederim ve düzenli spor yaparım ama daha da kuvvetlendi sanki. Sen araştır içine sinerse alırsın
Ben de mfk denemeyi düşünüyorum artık aslında bu ay herhangi bir şey kullanmayacaktim sonra doktora gideceğiz artık çünkü ama bu yazıyı görünce acaba işaret mi şimdiden alsam mı dedim
Eş paketi varmış onu almayı düşünüyorum sen neler aldın?
Kızlar FSH 8.08 iyi midir? Reglin 2. günündeyim. AMH filan da verdikte o ptesi çıkacak
Doğum günün kutlu olsun canım bugunun sana uğurlu gelsin bebisin tutunsun inşallah daha nice sağlıklı bebisli günlerin olsun mutlu yıllar
Doğum günün kutlu olsun canım bu yaşın sana sağlıkla bebişini getirsin
Yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri beraberinde getirsin canım sağlıkla, bebişli
Doğum gunun kutlu olsun canim, inşallah guzel haberi alirsin, sağlıkla gelir bebeğin
Doğum günün kutlu olsun canım.Bu yaşın sana uğur getirsin
Doğum günün kutlu olsun canım hayırlı haberler al inşallah
Canım bebeğin, en güzel hediyen olsun inşallah
Hepinize teşekkür ederim kızlar çok çok sağolun, iyi ki varsınız. İnşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruzzNewMamaa yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin birde bebişini canım iyi ki doğmuşsun ❤❤
Ben ilk gebeliğimde buğçenin karın kası antremanını yapıyordum öğrenince bıraktım belki de spor yaptığım için ilk aydan hamile kaldım.klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama sporu bırakmamıştım gebeliği öğrenene kadar. Bizi anca bu motive eder zaten hamile kalmak için spor yapmamız gerekiyoraraya hamılelık gırme durumu olmasa kafayı kırıcam ama ya hamıleysem ya hamıle kaldıysam yapsammı agır mı kalır dıye dıye bu hale gledım gördüm görmemmi tam poğaca
Kızlar ya bugün hem çok mutsuzum sanki tuttaramadık gibi bi hissiyatım var hemde kafam çok karışık ovülasyon testlerime göre bence 14-15-16 sında yumurtlama oldu 17 sinde çatlama oldu. Ama ateş ile takip yaptığım iki uygulamadan birisi 14 ünü yumurtlama-çatlama olarak aldı diğeri 15 ini yumurtlama-çatlama olarak aldı ben hangisini dikkate alarak test yapayım. Çatlamadan sonra 10. Günde varsa çıkıyor çünkü acelen ne diye soracak olursanız pıhtılaşmam var iğneye başlamam lazım diğer bebeğimi bilmediğim için böyle kaybettim. Şimdiden tutmamış gibi bir moda neden girdim bilmiyorum ama aşırı canım sıkkın
aynen aynen bakalım yararlı gelecek mı bıze totem olur ben klomen kullandım ıkı ay olmadı , oglumda da bı ay kullanmıstım o ay hamıle kaldım zaten doktorum dedıkı bır kadının omrunde besten fazla klomen kullanmaması gerekır demıstıBen ilk gebeliğimde buğçenin karın kası antremanını yapıyordum öğrenince bıraktım belki de spor yaptığım için ilk aydan hamile kaldım.klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama sporu bırakmamıştım gebeliği öğrenene kadar. Bizi anca bu motive eder zaten hamile kalmak için spor yapmamız gerekiyor