- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.821
Canım bebeğin, en güzel hediyen olsun inşallahKıızlar günaydın, Bugün benim doğum günüm be tam yumurtlama günlerim.. bugün piki görürüm yüksek ihtimal. Bana dua ederseniz sevinirim. Doğum günüm hatırına bebiş olur inşallahBu aya umutla başlamıştım ama amh düşük çıkınca yıkıldık. İnşallah rabbim bu ay yüzümü güldürür. Bu mesajı görüp bana dua edenler olursa çok sevinirim..
Olabilir canım kaç gün oldu adetin biteliTamam canim yapınca atarım. Aslında yumurtlama günüm değil adetim çok yeni bitti femara nin etkisiyle yumurtlar büyüdü yoksa benim yumurtlama dongum çok uzun oluyordu
Çok açıklayıcı olmuş çok teşekkür ediyorum canım benim..kesinlikle daha stressizDaha masrafsızdan ziyade daha stressiz ve eğlencelibaşlarsan bırakamazsın. Her sabah erken saatte uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan aynı saatte ateşini ölçüyorsun Ff App diye uygulama var her gün oraya kaydediyorsun. Uygulama birkaç ay içinde senin hakkında bilgi sahibi oluyor sen de kendin halkında bilgiye sahip oluyorsun. Adet gününden yumurtlama gününe kadar olan ateşin senin normal kendi ateşin oluyor. En düşük ateşten birden yükseldiği ve üç yüksek ateşin takip ettiğinde yumurtlamanın olduğunu görüyoruz. Yumurtlamadan adet gününe kadar ateşin yüksek gidiyor, hamile değilsen adet günü ya da adete 1,2 gün kala ateşin düşüyor, adet günü hala yüksek çıkıyorsa hamilesin demek oluyor. Şimdi sana örnek yumurtlamamı işaretlediğim tablomu atacağım az buçuk yardımcı olabilmişimdir inşallah. Bak yumurtlamam 17 de olmuş. Adet günü de 36.5 ile düşüşe geçti ve adet oldum
Rica ederim canım benim inşallah güzel haberler alırsınÇok açıklayıcı olmuş çok teşekkür ediyorum canım benim..kesinlikle daha stressiz
Bugünle beraber 4.gun oluyor biteliOlabilir canım kaç gün oldu adetin biteli
İlacın da etkisidir belki canım onu tam bilmiyorum ben ilaç kullanmadığım halde 6. Gün gördüm piki ilaçla daha erken olmuş olabilirBugünle beraber 4.gun oluyor biteli
Evet canim. Negatif.Test yaptın mı?
Kesinlikle ilacın etkisi vücudumu tanıyorum bana 4 günde asla yumurtlama vermedi hiçİlacın da etkisidir belki canım onu tam bilmiyorum ben ilaç kullanmadığım halde 6. Gün gördüm piki ilaçla daha erken olmuş olabilir
Yaaaa ne güzel vermiş işte hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versinKesinlikle ilacın etkisi vücudumu tanıyorum bana 4 günde asla yumurtlama vermedi hiçyarın sabahta kontrolüm var Dr bakacak dua ette büyümüş olsun yumuşlar
Yaaa bu Türkçe olmuyor mu indirdim ama kullanamiyorum şaka gibiDaha masrafsızdan ziyade daha stressiz ve eğlencelibaşlarsan bırakamazsın. Her sabah erken saatte uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan aynı saatte ateşini ölçüyorsun Ff App diye uygulama var her gün oraya kaydediyorsun. Uygulama birkaç ay içinde senin hakkında bilgi sahibi oluyor sen de kendin halkında bilgiye sahip oluyorsun. Adet gününden yumurtlama gününe kadar olan ateşin senin normal kendi ateşin oluyor. En düşük ateşten birden yükseldiği ve üç yüksek ateşin takip ettiğinde yumurtlamanın olduğunu görüyoruz. Yumurtlamadan adet gününe kadar ateşin yüksek gidiyor, hamile değilsen adet günü ya da adete 1,2 gün kala ateşin düşüyor, adet günü hala yüksek çıkıyorsa hamilesin demek oluyor. Şimdi sana örnek yumurtlamamı işaretlediğim tablomu atacağım az buçuk yardımcı olabilmişimdir inşallah. Bak yumurtlamam 17 de olmuş. Adet günü de 36.5 ile düşüşe geçti ve adet oldum
Amin aminn hepimize inşallahh yeni yıl şans getirsin tüm anne adaylarımızaYaaaa ne güzel vermiş işte hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin
Canım koltuk altından mi ölçecemRica ederim canım benim inşallah güzel haberler alırsın
Çok kolay aslında şu an problem yaşadığın ekranı at yardımcı olalım başkası bu program gibi olmuyor bu en doğrusuYaaa bu Türkçe olmuyor mu indirdim ama kullanamiyorum şaka gibi
kız tarıhe tıkla ates gır sex varsa yes de gecYaaa bu Türkçe olmuyor mu indirdim ama kullanamiyorum şaka gibi
bende bugun başlıyorum Allahın izni ile inşallah maşallah amin
Alalım alalım yoksa bende bırakırım
Tamam hallettim canım teşekkür ederim ,Çok kolay aslında şu an problem yaşadığın ekranı at yardımcı olalım başkası bu program gibi olmuyor bu en doğrusu