Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 ve 11 pik gibi değil mi ?

Kızlar bugün yumurtlama günü olan var mı ? Ben bu ay ovülasyon kullanmıyorum bel ağrım var tahmin üzerinden 18-19 Aralık düşünüyorum
Benim bugun yarin ama ben ölüyorum şuan ağrıdan benim her yumurtlama günü cok fazla gaz şişkinlik oluyo sağ kasığım ve belim agriyo birde basim cok agriyo yumurtlama günlerimde yaşarım bunlari

Kızlar biraz uzak kaldım burdan ağır bir grip geçirdim hala da yaşıyorum öldüm eklem ağrısından.. var mı gebelik haberi veren kaçırdım baya her şeyi.. bir de adetim bitti ovulasyon kullanmaya başladım hemen ertesi gün ve femara kullandım dün bitti yorumlar mısınız testlerimi

Eklentiler

• 20221218_233343.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 20221218_233335.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 48
Benimde aynı kasık ve bel ağrısı 2 gün sürüyor bu sürede pik çıkıyor ovülasyon genelde
Ben dun son testimi cumartesiyi pazara bağlayan gece gece 2 gibiydi yzptim sanırım koyuydu pazar aksam yapsam pik olurdu büyük ihtimalle zaten akşam çok agrim oldu suan daha iyiyim sizin ovu testi nasil cikiyor benim elimde başka kalmadı malesef siliklestimi goremedim

Eklentiler

• Screenshot_20221218-161257_Gallery.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 36
Kıızlar günaydın, Bugün benim doğum günüm be tam yumurtlama günlerim.. bugün piki görürüm yüksek ihtimal. Bana dua ederseniz sevinirim. Doğum günüm hatırına bebiş olur inşallah Bu aya umutla başlamıştım ama amh düşük çıkınca yıkıldık. İnşallah rabbim bu ay yüzümü güldürür. Bu mesajı görüp bana dua edenler olursa çok sevinirim..

Doğum günün kutlu olsun canım bugunun sana uğurlu gelsin bebisin tutunsun inşallah daha nice sağlıklı bebisli günlerin olsun mutlu yıllar

Doğum günün kutlu olsun canım bu yaşın sana sağlıkla bebişini getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…