- 25 Ekim 2022
- 235
- 199
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.781
10 ve 11 pik gibi değil mi ?Merhaba kizlar,
Yumurtlama testlerimi degerlendirebilecek olan var mi?
Benim bugun yarin ama ben ölüyorum şuan ağrıdan benim her yumurtlama günü cok fazla gaz şişkinlik oluyo sağ kasığım ve belim agriyo birde basim cok agriyo yumurtlama günlerimde yaşarım bunlari10 ve 11 pik gibi değil mi ?
Kızlar bugün yumurtlama günü olan var mı ? Ben bu ay ovülasyon kullanmıyorum bel ağrım var tahmin üzerinden 18-19 Aralık düşünüyorum
Sanki senin mesajı gördüm o sırada diğer mesajları da okurken unuttum sonra aklıma geldi mesajını bulamadım canım bu şekilde etiketlemeniz en doğrusu en azından gözümden kaçsa da bulabilirim
Bende yukarıdaki mesajı okuyunca farkettim etiket yapmadığımıSanki senin mesajı gördüm o sırada diğer mesajları da okurken unuttum sonra aklıma geldi mesajını bulamadım canım bu şekilde etiketlemeniz en doğrusu en azından gözümden kaçsa da bulabilirim
Çok geçmiş olsun canım benim bilmiyordum valla acayip salgın varBen de oldum işte geçen hafta ölüyorum sandım her gün bir yerim ağrıdı. Turşu suyu, taze sıkılmış meyve suları ve parol ile atlattım kızlar. Ihlamur da çok iyi geldi. Çok zorlandım ama
Eli kulağında demek oluyor değerlendirin bugünleri diyorKızlaar yumurta akı kıvamında akıntı başladığında yumurtlama olmuş oluyor mu yoksa bir kaç gün içersinde olacak mı demek oluyor?
Bı kaç gün içersinde olacak demek canım ama akıntı olan her günü mutlaka değerlendirKızlaar yumurta akı kıvamında akıntı başladığında yumurtlama olmuş oluyor mu yoksa bir kaç gün içersinde olacak mı demek oluyor?
Benimde aynı kasık ve bel ağrısıBenim bugun yarin ama ben ölüyorum şuan ağrıdan benim her yumurtlama günü cok fazla gaz şişkinlik oluyo sağ kasığım ve belim agriyo birde basim cok agriyo yumurtlama günlerimde yaşarım bunlari
Rica etsem beni de listeye ekler misiniz sat:2 aralik bat : 1 Ocak :) Umarım herkes gönlündeki bebek haberine kavuşur
Ben dun son testimi cumartesiyi pazara bağlayan gece gece 2 gibiydi yzptim sanırım koyuydu pazar aksam yapsam pik olurdu büyük ihtimalle zaten akşam çok agrim oldu suan daha iyiyim sizin ovu testi nasil cikiyor benim elimde başka kalmadı malesef siliklestimi goremedimBenimde aynı kasık ve bel ağrısı2 gün sürüyor bu sürede pik çıkıyor ovülasyon genelde
Doğum günün kutlu olsun canım bugunun sana uğurlu gelsin bebisin tutunsun inşallah daha nice sağlıklı bebisli günlerin olsun mutlu yıllarKıızlar günaydın, Bugün benim doğum günüm be tam yumurtlama günlerim.. bugün piki görürüm yüksek ihtimal. Bana dua ederseniz sevinirim. Doğum günüm hatırına bebiş olur inşallahBu aya umutla başlamıştım ama amh düşük çıkınca yıkıldık. İnşallah rabbim bu ay yüzümü güldürür. Bu mesajı görüp bana dua edenler olursa çok sevinirim..
Doğum günün kutlu olsun canımKıızlar günaydın, Bugün benim doğum günüm be tam yumurtlama günlerim.. bugün piki görürüm yüksek ihtimal. Bana dua ederseniz sevinirim. Doğum günüm hatırına bebiş olur inşallahBu aya umutla başlamıştım ama amh düşük çıkınca yıkıldık. İnşallah rabbim bu ay yüzümü güldürür. Bu mesajı görüp bana dua edenler olursa çok sevinirim..