Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok yakında yumurtlama gerçekleşebilir düştüyse
Gece 1 de ovu testim pozitife yakında sabah atesim 36.0 düştü bi önceki günler 36.4 civarındaydı simdi biz gece değerlendirdik ben pazartesi çatlar diye düşündüm bide pazartesi değerlendirelim dedim ates yükselince çatlama bitmismi oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20221218-160348_FF App.jpg
    Screenshot_20221218-160348_FF App.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20221218-161257_Gallery.jpg
    Screenshot_20221218-161257_Gallery.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 27
Ay amin amin inşallah 🤲 yaaaa bizde 3 aydır deniyoruz bugün degerlendirrdik hatta akşam yine bakcaz bı bende ovulasyonu ilk defa kullandım bu ay ve bat 31 Aralık aynıyız hadi inşallah ya 🥰🥰🥰😍
Ayy biz de akşam tekrar bakalım dedik dünü kaçırdık diye. 😂 Bence yarın da değerlendirin sonrası da artık bekleyeceğiz 31 Aralık’a kadar. En zoru beklemek zaten.🥰

Gece 1 de ovu testim pozitife yakında sabah atesim 36.0 düştü bi önceki günler 36.4 civarındaydı simdi biz gece değerlendirdik ben pazartesi çatlar diye düşündüm bide pazartesi değerlendirelim dedim ates yükselince çatlama bitmismi oluyor
Evet tekrar yükselince çatlama tamamlanmış oluyor diyorlar. Peki akıntı takibi yapıyor musunuz?

Evet tekrar yükselince çatlama tamamlanmış oluyor diyorlar. Peki akıntı takibi yapıyor musunuz?
Dun yaptığım testi de attım bakarmisin acaba bi önceki mesajda akintim dün vardı yumurtlama akintisi gibi geldi ama normalde daha cok olurdu sanki dikkat etmediğim için önceleri belki yanılıyor olabilirim

Selam kızlar. Benim dün sabah yaptığım testte pik gördüm. Ama dün akşamı değerlendiremedik maalesef. Uyuya kalmışım. 😓 Ondan önceki gün 2 kere bi sabah bir akşam değerlendirmiştik. Bu sabah tekrar yaptığımdaysa çizgi silikleşmiş yani sanırım yumurtam çatlamış. Hemen bu sabah da değerlendirdik o yüzden. Ama dün pik gününde değerlendirmemiş olmamıza moralim bozuldu. Sizce pik günü mü daha önemli yoksa çatlayan gün yani bugün mü?Eki Görüntüle 3178518

Önemli olan siliklestigi gün canim

Kaç günde bir adet oluyorsun canim ? Valla ovulasyon dan sonraki 6. Gün bugün gibi görünüyor. 3 -4 güne belli olur sanırım ak koyun karakoyun. Daha erken yani ☺️
Geç yumurtlama oldu canım 9 unda olması gerekirken 12 sinde oldu evet bugün 6. Gün 3 4 gün daha bekleyelim bakalım 😂🙏

Kızlar resmen fenalaştm bugün ölü gibi yatıyorum saatlerdir boğazım şişti eklemlerim ağrıyo elim ayağım tutmuyo ve ateşim var, bi bu eksikti cidden ya annemi çağırdım da o sayede biraz olsn açıldm
Aha aynıları işte canım benim ben de aynı o durumdayım domuz gribiymiş salgın varmış çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Ben de oldum işte geçen hafta ölüyorum sandım her gün bir yerim ağrıdı. Turşu suyu, taze sıkılmış meyve suları ve parol ile atlattım kızlar. Ihlamur da çok iyi geldi. Çok zorlandım ama
Aha aynıları işte canım benim ben de aynı o durumdayım domuz gribiymiş salgın varmış çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

X