- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.901
Kızlar ovıtrelle ıynesnın etkısı kac gun surer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4cu gunumdeyım ve test negatıfİgnenin etkisi geçmemiştir kuzum daha
Bu degerde gebelik olmuyor canım bazı yerlerin 2.30 dan başlıyor degerleriValla geçen 0.01 yazıyordu şimdi neden böyle yazıyorsa acaba
Ne kadar çabuk geçmiş etkisi normalde geçmez diyorlar ee öyleyse hamile kalırsan çift çizgi görürsün ignenin etkisi bitmiş4cu gunumdeyım ve test negatıf
Hayor canım yerleşmedir devam edip kırmızı olursa tehlikeli oluyorHanımla selamlar gebeligin 4.haftasında çamur gibi hafif bi lekenmem oldu sizce korkulucak birşeymi
Çok teşekkürlerHayor canım yerleşmedir devam edip kırmızı olursa tehlikeli oluyor
Canım sen beta hcg verdin mi yükseldi miHanımla selamlar gebeligin 4.haftasında çamur gibi hafif bi lekenmem oldu sizce korkulucak birşeymi
Oluyor tabi yazalım oraya da gel arada bari şart mı yani iki taraflı takılıyorum ben deŞaka felan da yani kız bu grubta bi ben kaldım gibi hissediyorum kendimi herkes şubatta şakır şakır yagdırıyor burası söndü valla kız benim beklenen adet 4 şubat şubat ayı benim için geçerli oluyor mu sevayd
Tum gruplar bızım bebegımhepımız aynı kısılerız cunkuŞaka felan da yani kız bu grubta bi ben kaldım gibi hissediyorum kendimi herkes şubatta şakır şakır yagdırıyor burası söndü valla kız benim beklenen adet 4 şubat şubat ayı benim için geçerli oluyor mu sevayd
Hiç umudum kalmadı yaa Zaten tek tupum var boyle gıderse tup bebeye baş vurucaz artık oda çok pahalı madı dururmumuz ıyı deyım kredı cekerız herhaldeNe kadar çabuk geçmiş etkisi normalde geçmez diyorlar ee öyleyse hamile kalırsan çift çizgi görürsün ignenin etkisi bitmiş
Yükseliyor canım normal en son 183 dü pazartesi yarın yine vericemCanım sen beta hcg verdin mi yükseldi mi
Aynen öylr senin bemim ocak şubatı mı var bunun tabi gelmeyesiniz inşallah o ayrı bir konuTum gruplar bızım bebegımhepımız aynı kısılerız cunku
Ben iğne olduğumda yaşamıştım.. sanki gebeymiş gibiydi..Kızlar ovitrella sonrası 4. Günümdeyim inanılmaz bazen saf bazen sol olmaz üzere böyle gaz sıkışması gibi kramp giriyor ve kabız oldum. İğne etkisi böyle yaşayan var mıdır ağrım oldukça ise yarıyor gibi mutlu da oluyorum.
Canım benim de tek tüpüm var üstelik senden bide 15 yaş fazlam var yetmezmiş gibi birde sperm sıkıntımız da var ama hala umudum var Allah tan umut kesilmez sabır ve duaHiç umudum kalmadı yaa Zaten tek tupum var boyle gıderse tup bebeye baş vurucaz artık oda çok pahalı madı dururmumuz ıyı deyım kredı cekerız herhalde
İğne yapıyor öyle gaz ve kabızlık, bende de oldu , yatın ikinci iğnemi vurulacağım yine olacakKızlar ovitrella sonrası 4. Günümdeyim inanılmaz bazen saf bazen sol olmaz üzere böyle gaz sıkışması gibi kramp giriyor ve kabız oldum. İğne etkisi böyle yaşayan var mıdır ağrım oldukça ise yarıyor gibi mutlu da oluyorum.
Bende takılıyorum da orayada canım adım yazmayınca kendimi öksüz gibi hissettim ben zaten hamile kalsam da gitmicem siz nereye ben orayaOluyor tabi yazalım oraya da gel arada bari şart mı yani iki taraflı takılıyorum ben de
Tek tüp ile de hamile kalan çok canım diger tarafta sıkıntı yoksa olur inşalalh kuzum zamanı vardır belki ne zamandır deniyorsunuzHiç umudum kalmadı yaa Zaten tek tupum var boyle gıderse tup bebeye baş vurucaz artık oda çok pahalı madı dururmumuz ıyı deyım kredı cekerız herhalde