- 13 Ekim 2022
- 4.471
- 6.065
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.581
canım ne durumdasın ben şubata gectim malesef ateşine baktım iyi gidiyor döngün baya uzamış inşaallah tutunur bebişinGitmedim kuzum çatlatma ignesinde gerek duymadı salı çarşamba cuma ilişki önermişti ben salı perşembe cuma uyguladım ve cumartsi çatladı yumurtam sabahı ateşim yükseldi. Henüz 3 gün oldu beklemedeyim canım benim
Evet canım bu ay klomen tedavisi gördügüm için uzadı canım ilk defa kullandım klomen 3 gün oldu çatladı sonunda sabırsızlıkla bekliyorum canım . Oldun mu sen adet kuzumcanım ne durumdasın ben şubata gectim malesef ateşine baktım iyi gidiyor döngün baya uzamış inşaallah tutunur bebişin
Kuzum çatlamanın 8. Yada 9. Gününde kan verdim negatifti bidahada test yapmadım
evet canım 22 tam gününde oldum nasip degilmiş şubata nasip olur inşallahEvet canım bu ay klomen tedavisi gördügüm için uzadı canım ilk defa kullandım klomen 3 gün oldu çatladı sonunda sabırsızlıkla bekliyorum canım . Oldun mu sen adet kuzum
İnşalalh canım inşallah aminnn son ayın olsun inşalalahevet canım 22 tam gününde oldum nasip degilmiş şubata nasip olur inşallah
hadı ınsallha guzel haberlerını beklıyoruz kuzucummmGitmedim kuzum çatlatma ignesinde gerek duymadı salı çarşamba cuma ilişki önermişti ben salı perşembe cuma uyguladım ve cumartsi çatladı yumurtam sabahı ateşim yükseldi. Henüz 3 gün oldu beklemedeyim canım benim
Eger ki bende adet olmazsam ocagın son günü 31 ocak 10. Günüm oluyor inşallah sizlere ocak kapnışını çift çizgi ile yaparım kuzu bu ay nedense çok heycanlıyım umutluyum neden bilmiyorumevet canım 22 tam gününde oldum nasip degilmiş şubata nasip olur inşallah
senden umutluyum şubata geçsem de canım takip ediyorumEger ki bende adet olmazsam ocagın son günü 31 ocak 10. Günüm oluyor inşallah sizlere ocak kapnışını çift çizgi ile yaparım kuzu bu ay nedense çok heycanlıyım umutluyum neden bilmiyorum
Bir şey soracağım ateş kaç olmalı ben hani sizin gibi detaylı ölçemiyorum yataktan çıkmadan ancak iş yerine gelince ateş Ölçerle ölçıyorum ama herhalde böyle olmaması gerekiyorsenden umutluyum şubata geçsem de canım takip ediyorumgüzel haberlerini alırız inşallah
İnşallah gönlünce olsun herşey canım son olsun bu ayEger ki bende adet olmazsam ocagın son günü 31 ocak 10. Günüm oluyor inşallah sizlere ocak kapnışını çift çizgi ile yaparım kuzu bu ay nedense çok heycanlıyım umutluyum neden bilmiyorum
Amin canım inşallahİnşallah gönlünce olsun herşey canım son olsun bu ay❤
hareket hali ateşi değiştirdiği için o olmaz yani bende cok detaylı bilmiyorum ama burda öğrendiğim kadarıyla uyandığın gibi daha yataktan kalkmadan ölçmen lazımBir şey soracağım ateş kaç olmalı ben hani sizin gibi detaylı ölçemiyorum yataktan çıkmadan ancak iş yerine gelince ateş Ölçerle ölçıyorum ama herhalde böyle olmaması gerekiyor
Hatırlıyorum onu zatenKuzum çatlamanın 8. Yada 9. Gününde kan verdim negatifti bidahada test yapmadım
Anladım canım tamamdır sağolhareket hali ateşi değiştirdiği için o olmaz yani bende cok detaylı bilmiyorum ama burda öğrendiğim kadarıyla uyandığın gibi daha yataktan kalkmadan ölçmen lazım
Yok o sertlik ayrı başka bi şey mercimek gibi falan. Adet olmadım dahaAdet oldun mu canım olmadıysan adetin yakın ondan öyle sert
Patlattım öğlen negatif çıktıHatırlıyorum onu zatenkız ne bekliyordun ondan hamile olsan bile o zaman çıkmazdı ki Ateşin çok iyi gidiyor maşaAllah patlat bir test sabah gözümüz şenlensin
İlk idrar mıydı? Dur bakalım bekleyelim regliPatlattım öğlen negatif çıktıateşte yalan söylüyor bana artık adetimi bekliyorum bari yeni aya geçerim. Modum çok düştü vallaha ya
Eczanelerde satılan ucuz dijital ateş ölçerden alabilirsin iş görüyor. Sabah uyandığın gibi kalkmadan dilinin altından ölçeceksin canım ateşini. Ben de buradan öğrendim ve internetten de araştırdım böyleymiş doğrusu.Bir şey soracağım ateş kaç olmalı ben hani sizin gibi detaylı ölçemiyorum yataktan çıkmadan ancak iş yerine gelince ateş Ölçerle ölçıyorum ama herhalde böyle olmaması gerekiyor