- 13 Ekim 2022
- 4.423
- 6.004
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.561
4 gün kalmışsa erken gebelikte cıkar canımKızlar bir şey soracağım erken gebelik testleri en erken ne zaman yapılabilir benim de dört gün kaldı da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün kalmışsa erken gebelikte cıkar canımKızlar bir şey soracağım erken gebelik testleri en erken ne zaman yapılabilir benim de dört gün kaldı da
Evet canım, dün akşamdan beridir böyle. Hepimiz gıcık olduk bu yeni renge. Alıntı mesajlardaki kişilerin isimlerini okumaya çalışçam diye kör olcam.Kızlar sizinde ana sayfa güncellendimi benimki açık mavi oldu isimler de toz pembe zor okuyorum valla
Arkadaşlar lütfen acil lütfen ertesi gün kan verdim değerim 6.96 cıktı değerde düşüş yaşandı sebebi nedir hamilelik varmıdır5 üstü pozitif kabul edilir canım evet hamilesin ama daha çok çok yeni o yüzden acele etme betanın artışını takip et
Kimyasal oldu demekki regl olursunuz yakında. Çok geçmiş olsunArkadaşlar lütfen acil lütfen ertesi gün kan verdim değerim 6.96 cıktı değerde düşüş yaşandı sebebi nedir hamilelik varmıdır
Geri yükselme şansı yoktur değilmi adetime 1 gün kaldıKimyasal oldu demekki regl olursunuz yakında. Çok geçmiş olsun
Her şey allahtan yüksele bilirde aynı yerde kan verdiniz dimi?Geri yükselme şansı yoktur değilmi adetime 1 gün kaldı
Evet aynı yerden kan verdim şuan değerim 6.96 adetime 1 gün kaldıHer şey allahtan yüksele bilirde aynı yerde kan verdiniz dimi?
Birde duphaston kullanıyorum ilaç etkiside olabilirmi acaba bilmiyorum gercekten beynimi yicem artık doktor 2 gün sonra bıdaha kan ver dediHer şey allahtan yüksele bilirde aynı yerde kan verdiniz dimi?
Hakkınız da hayırlısı olsun umarım yükselirEvet aynı yerden kan verdim şuan değerim 6.96 adetime 1 gün kaldı
Stres yapmayın bekleyin, ilaçlarla ilgili hiç bir fikrim yok maalesefBirde duphaston kullanıyorum ilaç etkiside olabilirmi acaba bilmiyorum gercekten beynimi yicem artık doktor 2 gün sonra bıdaha kan ver dedi
Evet canım, dün akşamdan beridir böyle. Hepimiz gıcık olduk bu yeni renge. Alıntı mesajlardaki kişilerin isimlerini okumaya çalışçam diye kör olca
Aynen hepimizde oldu sanırım güncelleme olmuş belliki dünden beri böyleKızlar sizinde ana sayfa güncellendimi benimki açık mavi oldu isimler de toz pembe zor okuyorum valla
Canım igneden dolayı betan yüksek çıkıp sonrada ignenin etkisi geçince düşüş olmuş olabilirArkadaşlar lütfen acil lütfen ertesi gün kan verdim değerim 6.96 cıktı değerde düşüş yaşandı sebebi nedir hamilelik varmıdır
Kuzucum sen napıyosun gıttınmı bıdaha dr a.ayy ne zaman ogrencez bebıskoyuCanım igneden dolayı betan yüksek çıkıp sonrada ignenin etkisi geçince düşüş olmuş olabilir
Gitmedim kuzum çatlatma ignesinde gerek duymadı salı çarşamba cuma ilişki önermişti ben salı perşembe cuma uyguladım ve cumartsi çatladı yumurtam sabahı ateşim yükseldi. Henüz 3 gün oldu beklemedeyim canım benimKuzucum sen napıyosun gıttınmı bıdaha dr a.ayy ne zaman ogrencez bebıskoyu