- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.081
Kuzum benim bütün sorunum öğrenene kadr sonrasında stres yapmıyorum beh ilginç bir şekilde daha öncede 20 ile öğrenmiştimCnm burda 6-7 ile öğrenenler pişman, bende dahil
Sonrası tam Bi sürünceme
1-2 gün daha bekle test yap
Varsa çıkar zaten
Boşuna kan vermiş olmassın
Yok kız vericem varsa vardır yoksa yoktur ben arada kalmaktan nefret ediyorumBence biraz daha bekle çok çok erken hala, varsa bile çıkmayabiir bu da seni üzerAma dayanamıyorsan sen bilirsin tabi
Bugünü 40 yarını 70 yaptım16.güne gir ateş yazdığın yerin altında temprrature discard yazar onu seç kaydetO günkü ateşini görmezden gelecek
Tamam kuzum pozitif çıkarsa zaten profil resmimi hürrem ben gebeyim yaparımKan verırsen etıketle kuzum benıde.bugun mısafır gelecek yarında saçımı boyatacam sarıyatum gun kuaforde olacam arkadasımla.o yüzden onemlı seylerde etıketleyın benı ballarım
Bugüne 40 yarına 70 yazdım16.güne gir ateş yazdığın yerin altında temprrature discard yazar onu seç kaydetO günkü ateşini görmezden gelecek
Bugünle yarını 36.50 yapınca böyle oldu16.güne gir ateş yazdığın yerin altında temprrature discard yazar onu seç kaydetO günkü ateşini görmezden gelecek
Hım ya beyazdır ya da siyah dıyosunKuzum benim bütün sorunum öğrenene kadr sonrasında stres yapmıyorum beh ilginç bir şekilde daha öncede 20 ile öğrenmiştimbide bende pıhtılaşma var zaten iğne vurulmam lazım eğer hamileysem
Yok kız vericem varsa vardır yoksa yoktur ben arada kalmaktan nefret ediyorum
Yeni yeni Belirtiler çıkıyorMakat yazmışım kuyruk sokumu agrisi gebelik belirtsi mi kızlar bi yerde okudum sanki bilgjniz var mi
Gayet guzel cnmKızlar selam çattlama iğnesinin 18.Günü betam 129.3 :)
14. Gün 14
16. Gün 39
18. Gün 129.3
Artışlar nasıl :)
Canım maşallah inşallah böyle güzel ilerler.Kızlar selam çattlama iğnesinin 18.Günü betam 129.3 :)
14. Gün 14
16. Gün 39
18. Gün 129.3
Artışlar nasıl :)
Evet canım ilk ilacım femara ovitrellaCanım maşallah inşallah böyle güzel ilerler.
İlk kez mi ilaç iğne kullandın
İlaç kullandın mı canımEki Görüntüle 3195101
Kızlar BAT'a 3 gün var.
Üstteki Freely Erken Gebelik Testi.
Alttaki Artımed Normal Gebelik Testi.
İkisi de ilk 10 dakikada gösterilen sonuçlar. Ne düşünüyorsunuz?
Biri pozitif, diğeri negatif gibi
Hayır. Sadece folik asit kullanıyorum. Bugünkü folik asiti kullanmadım henüz.İlaç kullandın mı canım
Daha varmış geç dollenme falnsa bekle bakalm bat günü yap nasil çıkacakEki Görüntüle 3195101
Kızlar BAT'a 3 gün var.
Bence var adet günün kaset test yap silikte olsa sonuç alırsın sonra kan ver :)Daha varmış geç dollenme falnsa bekle bakalm bat günü yap nasil çıkacak
Ayy hadi inşallah kuzum cok iyi gitmiş maşallahEvet canım ilk ilacım femara ovitrella
Kaset olanda da çizgi görüyorum bence varEki Görüntüle 3195101
Kızlar BAT'a 3 gün var.