- 25 Eylül 2022
- 9.241
- 13.377
- 36
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.041
Kız çok güzel ateş tablon ama sen yasmin içiyorsun korumuyor mu o hap şaşırdm vallaKızlar ben sabahları bayağı terlemiş kalkıyorum.
Ateş yükselişlerde birde yasmin kullanırken hamile kaldımmı alın size umut
Dün akşam balık yerken tiksindim zor yuttum lokmalarımı
Öyle işte
Ben çok belirtiler yaşamaya başladım o yüzden yaptım ama kan vercem bi dahakine test yapmayacağım gözüm bozulacak bakmaktanO zaman bugün daha 8.günün8.günün bitmediğini de göz önünde bulundurursak daha 7 gün geçti bebiş hala yolda bile olabilir
Hareketlü oldıgum zaman biraz daha yüksek çıkıyor canım ama ben var gibiBugün erken yola çıktık yoldayken ölçtüm arabada ama yine de doğrudur heralde . Çünkü normalde sabah uyanınca konuşmadan aynı saatte ölçüyordum
16.gün yumurtladın mı ? Tablo çizgi çekmemişte öyledir muhtemelenKığğğzz melisaaa ateşime bakar mısıngidişat nasıl
Erken mi yaptın testi? Kan verme de bat gününü bekle benceBen çok belirtiler yaşamaya başladım o yüzden yaptım ama kan vercem bi dahakine test yapmayacağım gözüm bozulacak bakmaktan
Çatlamanın ertesi günü 1. Gün diye saymaya başlıyoruzKızlar bir şey sorucam yumurtlamada pik gördüğümüz günden itibaren mi 10 gün sayıyoruz, çatlamadan itibaren mi?
TeşekkürlerÇatlamanın ertesi günü 1. Gün diye saymaya başlıyoruz
Senden bir umutluyum ben bu ay bakalım inşallah yanıltmaz bizi tüm belirtileri yaşıyorsunAy ben şubatta yumurtlamayı kaçırıcam sanırım… o tarihlerde eğitimde olcam. Martta eşim varikosel ameliyatı olacak. Sonra benim turlar başlayacak haftada bir gelirim eve…. Seneye kalır aşkımız bu ay olmazsa
Benim komşum kaldı ella kullanmış bir de şimdi çocuğu 8 aylık olduOlur mu olur canım spiralla hamile kalan yasminle niye kalmasin
Aynen öyle canım hepimiz bir hüsrana uğruyoruz ama burada tekrar toparlanıyoruzInşallah canjm hayırlısı sadece üzüluyorum regl bitince yine umudum yeşerir
16.günde olmadı yumurtlamama daha sonra oldu kafamı karıştıran o düşüş oldu zaten16.gün yumurtladın mı ? Tablo çizgi çekmemişte öyledir muhtemelenŞu anda iyi görünüyor biraz daha ölçmeye devam et İnşAllah güzel bir sonuç gösterir
En çokta sigaraya olan tiksinmen sevindirdi beni hadi hayırlısı kızzAmin canım inşallah olmuştur hiç yaşamadığım belirtiler. Sahte değildir umarım bu kadar olmaz heralde. Sigara içiyordum normalde ben ama bugün onu da içemiyorum tiksinti geldi bi iki fırt sonra kalkıyor mide
Allahım konuyu biliyorsun amiinnn ağzın bal yesin inşallah hiç ihtimal vermediğim bu ayda kalmışımdır.Benim komşum kaldı ella kullanmış bir de şimdi çocuğu 8 aylık oldu
Hep öyle olur ya zatenAllahım konuyu biliyorsun amiinnn ağzın bal yesin inşallah hiç ihtimal vermediğim bu ayda kalmışımdır.
Ben okudum 12 saat koruma olayı varmış sabah uyandığım gibi içtim 8 de akşam birliktelik hep 00.00 sonra oluyor anca yatma saatim.Kız çok güzel ateş tablon ama sen yasmin içiyorsun korumuyor mu o hap şaşırdm valla
İnşallah canım inşallah ama ateş tablon gerçekten çok iyi gidiyor kuzum ne zaman bat gününBen okudum 12 saat koruma olayı varmış sabah uyandığım gibi içtim 8 de akşam birliktelik hep 00.00 sonra oluyor anca yatma saatim.
Dedim ya tutarsa hiç korunma olmasın ilaç zaten koruma yapıyor kafasıyla.
Ama etkisi bitince birliktelik olmuş oluyor ya belkide tuttu.
Bilemedim umutlanmak istemiyorum çok ama Allahın işinede karışılmaz olurmu olur.
Ben öğleden sonra kan vericem ya belirtilerim önceki gebeliğimin birebir aynısı zaten varsa şuan beta 6-7 felandır en azından olduğunu bilirimBen çok belirtiler yaşamaya başladım o yüzden yaptım ama kan vercem bi dahakine test yapmayacağım gözüm bozulacak bakmaktan