- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.001
Valla ben hamile olduğuma o kadar ikna oldum ki aslında o yüzden test beni ikna edemedi negatif olduğuna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben hamile olduğuma o kadar ikna oldum ki aslında o yüzden test beni ikna edemedi negatif olduğuna
Son kaydını sil bi sonra tekrar girmeyi dene o arada saçmalaybiliyor bende olduGünaydın bebeklerim. Ateşçi kızlar tabloma bakın bi çizgiyi başka yere çekti program yumurtladın diyo bana galiba. 2 gün kalmış adete nasıl düzeltebilirim
Yaptım galiba atın 18 ini discard ettimSon kaydını sil bi sonra tekrar girmeyi dene o arada saçmalaybiliyor bende oldu
Ayyyyy hadi inşallah bende de yazdı da ben takmıyorum ihtimal vermediğim içinAha uygulama yerleşme düşüşünü algıladı kızlar anaaaacım
Ya o kadar bire bir aynı duygularla ertelenmiş ki sanki ben söyledim sen yazdın. Bende 3 yıl devirdim evlilikte ve aynı sebeplerle erteledim. Şimdi ben hazırım hem kafa olarak hem duygu olarak. Bazı kaygıları ortadan kaldırdım şimdi beklemeye geçtim Allah doğru zamanı bilir. Hayırlısı olsun gerçekten hakkımızda inşallah ❤ bu arada bende yeni 30 oldumBen 4.5 yıllık evliyim.
İlk defa bu ay korunmayı bıraktık.
Eşim hep istiyordu. Bende bir gün mutlaka çocuğum olsun düşüncesindeydim ama sürekli erteliyordum. Hiç hazır hissetmedim. Korku sanırım. Dünyanın kötü bir yer olması, bir bebeğe yetebilecek miyim endişesi vs ..
Belki de çevrede gördüğüm- duyduğum şeyler hayata olan bakış açımı çok etkiledi, bilmiyorum.
Yaşım 29. Birkaç aya 30 olacağım.
Bir gün mutlaka çocuğum olsun fikri varsa, artık ertelemenin anlamsız olduğunu düşünerek bir yola giriştim bakalım.
Hayırlısı olur umarım..
Femometer uygulaması mı senin de 7 dedi 7. Gün düştü ya ona şaşırdım. Bu arada tek ilişki tek ilişkidir bence olabilirAyyyyy hadi inşallah bende de yazdı da ben takmıyorum ihtimal vermediğim için
Yani herşey mümkün tabi inşallah bu belirtilerin güzel sonuçlar verir sana. Ben de yumurtlamadan beri kan ter içinde uyanıyorum resmen sırılsıklam. Zannedersin altıma işedim su gibi heryerim yorgan bile ıslanıyor. Bu sadece adete 2-3 gün kala olurdu bende. Buna bir türlü anlam veremedim. Hatta gece eşim kaldırdı su gibisin kalk üstünü değiştirelim diye.Femometer uygulaması mı senin de 7 dedi 7. Gün düştü ya ona şaşırdım. Bu arada tek ilişki tek ilişkidir bence olabilir
Ya 4 gibi yola çıktık belimden kalçama inen karıncalanma gibi bişi var ağrı desen değil çekme desen değil karıncalanma hiç değil arada karnıma kasığıma vuruyor bunu yaşayan var mı aranızda bu ne
Ya o kadar bire bir aynı duygularla ertelenmiş ki sanki ben söyledim sen yazdın. Bende 3 yıl devirdim evlilikte ve aynı sebeplerle erteledim. Şimdi ben hazırım hem kafa olarak hem duygu olarak. Bazı kaygıları ortadan kaldırdım şimdi beklemeye geçtim Allah doğru zamanı bilir. Hayırlısı olsun gerçekten hakkımızda inşallah ❤ bu arada bende yeni 30 oldum
Çoook erken daha Hem ateşin gayet güzel gidiyor maşaAllahBir negatifte benden döngünün 9. Günüydü benimde
Askım cok guzel degerlendırmıssın artık gerısı Allahtan.ama daha erken ıkı gun sonra yap bıdahaınsallah guzel haberlerını beklıyoruzBir negatifte benden döngünün 9. Günüydü benimde
Ben de hep öyle olurdum bu ay o yok bende bakarsın bir Süpriz olur sanaYani herşey mümkün tabi inşallah bu belirtilerin güzel sonuçlar verir sana. Ben de yumurtlamadan beri kan ter içinde uyanıyorum resmen sırılsıklam. Zannedersin altıma işedim su gibi heryerim yorgan bile ıslanıyor. Bu sadece adete 2-3 gün kala olurdu bende. Buna bir türlü anlam veremedim. Hatta gece eşim kaldırdı su gibisin kalk üstünü değiştirelim diye.
Yavrum hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Hepimiz içinBen de hep öyle olurdum bu ay o yok bende bakarsın bir Süpriz olur sana
Bunlar kediciklerimin kalbi kadar temiz en alttakini şimdi uyanınca yaptım. Sırtıma belime adet ağrısı gibi bişiler giriyor negatifi gördüm diye mi adet olucam gibi ahaha daha çok var ama
Kızlarrr bir günde bile cok sey değişiyor üzülmek yok .Bir negatifte benden döngünün 9. Günüydü benimde
Ay inşallah kız yarın bi test daha yapacam bakayım ne çıkacakCano beni hatırla 9. Gün negatif 10. Gün pozitifi çok silik, umudumuz hep taze
Çatlama dahil 9. Gün kuzum bugünAteşin baya iyi aslında da çatlamadan sonra 9 yani dimi
Kız zaten ateşe güvenip testi yaptım ama patladım yarın bi test daha yaparım artıkÇoook erken daha Hem ateşin gayet güzel gidiyor maşaAllah
Valla o hastalıktan geberen halimizle değerlendirdik utanmazsa gelir yaniAskım cok guzel degerlendırmıssın artık gerısı Allahtan.ama daha erken ıkı gun sonra yap bıdahaınsallah guzel haberlerını beklıyoruz
Ay inşallah yarın o günlerden biri olur ve pozitifi görürüzKızlarrr bir günde bile cok sey değişiyor üzülmek yok .