- 13 Ekim 2022
- 4.385
- 5.944
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.821
enfeksiyon mantar her kadında olur arada hijyene dikkat et bide kaşıntı oldumu sirkeli su ile o bölgeyi yıka kaşıntın hemen kesilir gecede mümkün oldugunca iççamaşırsız uyu o bölge hava alsın hemen gecer ilaçlar kısa süreli etki ediyor kendin dikkat etmelisin bende de oluyor hep bu şekilde yaptım gecti adet sonrası özellikle oluyor bendeyok korunmadk 5 6 ay bi denedik bu süreçte eşimşn babası rahatsızlandı ve bana çevreden bayağa bi baskı vardı geç yaşta evlendin hiç bekleme hemen yap çocuğu diye her soruyorlardı artık regli oldum demeye korkuyordum bunlar etkenmi bilmiyorum yani stres sonra doktora gittik testler rahm filmi vs normal dedi doktor bundan sonraki süreçte eşimn babası tekrr rahatsızlandı ölümden döndü diyebilirm eşim tabi çok etkilendi resmen 2 3 ay panik atak oldu ilaçlar flan kullandı bu arada bende çok kafaya takarım sürekli aklımda hamilelik vs. Gebelik olmayınca tekrar gittik yumurtalıklar flan gayet iyi klomen başlayalım dedi 1 2 defa uygularız olmazsa başka tedavilere geçeriz demişti ilk denemede kist oluştu 2 adet sonra gel demişti ben gitmedim :) artık bu ay gidicem bakalm iki aydrda mantar olayı var oda mantarmı değilmi belli değil her zaman olmuyor biraz uzun yazdm ama sürecim bu şekilde :)