-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.421
Tesekkur ederimGözün aydın canım çok guzel bır deger cıkmıs masallahşimdi bıze neleeer yaptın hangı gunler nasıl degerlendırdın neler oldu anlat
Evet maalesef çok karşılaştım bende mağdur olan kişilerle fakat bende ne hikmettir doğru gösterdi ya hamileyken pozitif bu ayda yaptım 2 kere ikisindede negatif cıktı henüz pozitifi görmedim zaten bu son yaptığımda işte silik ince çizgi var ama nasip pek inandırıcı gelmedi o çizgideProdoctor da hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar oldu. Pozitif gösterdi kan tahlili negatif çıktı
Araştır tabi canım aklına en çok yaranı alAraştırayım bakalm
Amin inşallah Allah herkese nasip etsinAraştır tabi canım aklına en çok yaranı alşifa olsun inşallah. Tez vakitte evlatlarımıza kavuşalım
Yaa maşallah kuzum sağlıkla gelsin ne güzel bir değer o öyleMerhabaSat 17 Aralık, bat 17 Ocak idi. Bugun 1 gün geçince test yaptım. O da bozuk çıktı Yani kontrol çizgisi bozuk. Digeri kırmızı cikti. Aksam da kan testi verdim hastanede 1193 cikti. Mervenur277 ekleyebilirsin canim. Insallah sağlıkla ilerler.
Valla ben pek katılamıyorum malum 1.5 yaşında oğlum var bide annemlerle yasiyoruz o yüzden çok giremiyorum test atmaya girdim o aradada baya kaynattıkKızlarım maşallah valla iki saatti tek tek okudum yazismalari anca bitti ahahaha ne güzel konusmussunuz öyle
Severim ben böyle sıcak sohbetleri çoğu yerde kahkaha attım şu an bende çocuk yok rahatim okuyorumValla ben pek katılamıyorum malum 1.5 yaşında oğlum var bide annemlerle yasiyoruz o yüzden çok giremiyorum test atmaya girdim o aradada baya kaynattık
Tesekkur ederim inşallah sağlıklı olur gruptaki herkese en içten şekilde dilerimYaa maşallah kuzum sağlıkla gelsin ne güzel bir değer o öyle
Kuzucum hiç düşünme oraları değerin baya güzel çıkmış valla ben bile mutlu oldum erken yumurtluyorsun galiba senTesekkur ederim inşallah sağlıklı olur gruptaki herkese en içten şekilde dilerimbenim kızımdan sonra bir düşüğüm olmustu iki kat artmadı vs cok yavaş ilerledi. O yüzden ne bileyim içim buruk kalır kalp atışına kadar heralde.
Özür dileyerek soruyorum bazı arkadaşlar doggy den sonra hiç kalkmadan yüzüstü yatıyorum demişti siz de öyle mi yaptınız. Ben yapamıyorum da illaki dönüyorum giyinme vs. içinBenim bu ay hep doggy oldu boşalma nadiren başka pozisyonda oluyor ama şansıma demek ki bilmeden doğrusunu yapmışız ama ben meni içimde en fazla beş dakika durabiliyorum kaslarım kasılıyor dışarı akıveriyor
Valla hiç bilmiyorumKuzucum hiç düşünme oraları değerin baya güzel çıkmış valla ben bile mutlu oldum erken yumurtluyorsun galiba sen
Hahahaha vallahi bende canıma susadım 2.yi istiyorum hahaha 2. Cocuktan sonra herhalde 3310 telefona geçiş yaparım aramalardan aramalaraSeverim ben böyle sıcak sohbetleri çoğu yerde kahkaha attım şu an bende çocuk yok rahatim okuyorum
Yani takvime göre yumurtlama tarihleri gösteriyor ya. O bende tuttu hep. Adetim düzenli sayılır. 30 gun.Tam ortada yumurtluyorjm sanirim 14 15 16. Günler olacak şekilde değerlendirdim zatenKuzucum hiç düşünme oraları değerin baya güzel çıkmış valla ben bile mutlu oldum erken yumurtluyorsun galiba sen
Hmm o yüzden de yüksek çıkmış olabilir sağlıkla gelsinValla hiç bilmiyorumadetim aslında dogumdan önce saati bile sasmazdi 30 günde olurdu. Dogumdan sonra değişti ama cok fark etmedi bazen 29 bazen 32 günde oluyor. Simdi de nasıl olduğunu bilmiyorjm tabi ben bat tarihimi 32 güne göre yazmistim
ben bilgisayardan açtım hep açık bilgisayar zatenBi de kızlar siz de mi telefondan tarayıcıdan giriyorsunuz bu sitenin bi uygulaması yok mı iOS için. Delirecek gibi oluyorum yazarken
Güzel oluyor ama bir can büyütmek onu terbiyesi ahlaki senin elinde inşallah rabbim ahlaki temiz evlatlar yetiştirmeyi nasip etsinHahahaha vallahi bende canıma susadım 2.yi istiyorum hahaha 2. Cocuktan sonra herhalde 3310 telefona geçiş yaparım aramalardan aramalara
İnşallah canım öyle tabi ki şaka bir yana allah herkese nasip etsinGüzel oluyor ama bir can büyütmek onu terbiyesi ahlaki senin elinde inşallah rabbim ahlaki temiz evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin
Kuzum çok çok hafif gölge gördüm ama aldanmamak gerekBuda biraz daha beklemiş hali kızlar