- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.301
Adete 8 gün kala kanda mi cikti canimKuzum bende öyle düşünüyordum beta için kan vermek istiyorum dedim hastanede kendimi kadın doğum Dr unda buldum. Yat muayene etcem dedi. Olmaz diyemedim. Ben sadece kan... demeye kalmadı kanama alanın var tutunazsa düşer zaten dedi. Kan verdim vermesine ama içime korkuyu saldı adam. Özele gittim kanama alanım var mı diye doktora kanamam yok dedim.Bakti Öyle bir durum yok haftaya gelmen lazım dış gebelik olabilirsin geç kalırsan tüplerinden birini bile kaybedebilirsin dedi. Allah'ım nereye gitsem bir korku saliyorlar. Adete 8 gün kala öğrendim zaten hamile olduğumu zaman geçmek bilmiyor aylar geçiyor ben hâlâ 8. Haftadayim. Sürekli hamile psikolojisi..
Çay boğazımda kaldıkuzum ne bosalmasıcocuk olaylarından beri o yasak aman şöyle duralım boyle yapalım aman bugun pık,yapmamız lazım derken o dedıgının ne demek oldugunu unuttum ben ıkı aydır
Benim uclari degil ama acayip sisti birazda batma var yüzüstü asla yatamıyorumBelirti kuzum belirti hemde en garanti belirti valla
Hamile kalınca da bitmiyor ki korku işte peşpeşe geliyor tüm vesveselerKuzum bende öyle düşünüyordum beta için kan vermek istiyorum dedim hastanede kendimi kadın doğum Dr unda buldum. Yat muayene etcem dedi. Olmaz diyemedim. Ben sadece kan... demeye kalmadı kanama alanın var tutunazsa düşer zaten dedi. Kan verdim vermesine ama içime korkuyu saldı adam. Özele gittim kanama alanım var mı diye doktora kanamam yok dedim.Bakti Öyle bir durum yok haftaya gelmen lazım dış gebelik olabilirsin geç kalırsan tüplerinden birini bile kaybedebilirsin dedi. Allah'ım nereye gitsem bir korku saliyorlar. Adete 8 gün kala öğrendim zaten hamile olduğumu zaman geçmek bilmiyor aylar geçiyor ben hâlâ 8. Haftadayim. Sürekli hamile psikolojisi..
Şifa olsun inşallah. İllaki fayda görenler vardır, tek tavsiyem birden fazla şeyi bir arada kullanmayın. O zaman dengeleri bozuyoruz. Kendi adıma o hatayı da yaptım son kontrolde prolaktinim yüksekTamamdır bende sipariş vereyim ozaman hiç kafa karıştırmayalım zaten sayfası baya gebelik haberleri ile dolu en kötü ihtimlAle şifa olur
Evet şişerde canım sanki balon şişirmisin gibi kocaman olmaz ama sana agırlık var gibiBenim uclari degil ama acayip sisti birazda batma var yüzüstü asla yatamıyorum
Kaset testte çıktı canım. Bat 27 Aralık'ti. 22 Aralık'ta HCG 99 ciktiAdete 8 gün kala kanda mi cikti canim
Benimde baya belirtim var bat 27 ocak ama catlama 8 ocakti yapsam cikar mi kiKaset testte çıktı canım. Bat 27 Aralık'ti. 22 Aralık'ta HCG 99 cikti
Bende instagtamda petekkoy bal ve deva lokman bursa diye biryer gördüm bitkisel birseyler hazirliyorlarmsBalcı irfanı hiç bilmiyorum canım. Açıkçası hiç karşılaştırma da yapmadım. Petekköy balı da yine burdaki arkadaşlardan okudum, aldım. Yine alacak olsam o siteden alırım güvenilir bi site
Adette benim göğüs hassasiyetim regl olunca oluyor bat 27 ocaktaEvet şişerde canım sanki balon şişirmisin gibi kocaman olmaz ama sana agırlık var gibi
Gelir tabi bunlar adetkende olmuyorsa canım
Ben resmen kaynar suyla yıkanırım ya ılık su da üşüyorum. Dikkat edicem o dönemlerdeKızlar yumurtlama günleri cok sıcak duş alınmaması gerekiyomuş belki çoğunuz biliyodur ama ben yeni öğrendim paylaşıyım dedim
Bu konuda bilgim yok ama cinsiyeti etkiliyor diyorlar kadının yada erkeğin önce olması diye duymuştumKızlar size bir soru
Aslında bunu doktora sormam gerek ama
Hani yumurtlama akıntısı olunca spermler rahme daha hızlı ulaşır falan deniyorya
Peki ilişkide kadın erkekten önce boşalırsa, o sıvıyla spermlerin rahme ulaşması kolaylaşırmı
Yoksa tersmi teper bu olay?
Belirti kuzum belirti hemde en garanti belirti valla
Ateş tablonda çok güzel gidiyor maşallah
Evet benım de oyle ve hamıleyım umarım hamılesındır ve saglıklıdır
Bat ne zaman canımAy inşallah bizimledir bebeklerbugün terziden çıktım koşarak arabaya giderken farkettim dünde biraz vardı ama bugün bayaa arttı sonra elimle yokladım Allah Allah diyorum göğüslerim bu kadar ağrımaz benim ama neden. Ucundan basınca nasıl acıyor kedim üstüme çıktı bağıracaktım o yüzden acaba mı diyorum. Kasık batmalarım var zaten ara ara saplanıyor gülünce falan da batıyor. Belim de ağrıyor. Bugün gittim doktora enfeksiyon görünmüyor ama kan bakmadı
Mümkün degıl içemem ben bunuAyy bu vıtamının tadı leşşşküçükken içtiğim en iğrenç şurubun tadı gibi hatta daha beter.alacak olanlar prowomen alsın arkadaslar içilecek gıbı degıl valla bu. paranız bosa gıtmesın.
4-5 gün daha bekle canım en erken 12.gün kanda varsa çıkarBenimde baya belirtim var bat 27 ocak ama catlama 8 ocakti yapsam cikar mi ki
Pazrtesi yada salı günü kan testi yapmayı düşünüyorum4-5 gün daha bekle canım en erken 12.gün kanda varsa çıkar
Yine de geç döllenme çıkmayabilir bence gecikmeden kan verme canım çok verdim çok üzüldüm zamanındaPazrtesi yada salı günü kan testi yapmayı düşünüyorum