- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #15.181
Gerçekten öyle bazıları ruhsuzlaşıyor. İnşAllah iyi doktorlarla ebelerle karşılaşırız bu süreçteAynen ya moralini sıfıra düşürüyorlar insanın. hele 2.gittiğim doktor resmen azarlamıştı özele gidip o kadar para verip bi de azar yemiş ve odasından ağlayarak çıkmıştım. eşime olayı söylemedim ben kendi kendime duygusallaştım falan dedim, yoksa kimbilir ne olaylar çıkacaktı. hiç düşünmüyorlar yani insanların psikolojisini bu doktorlar
evet aşkım 3.aydan sonra gidebilirim eğer hala düzelmezse... inş gerek kalmaz
Onun geleceği vakte hiç bir şey engel olamaz tabikiHmm hayırlısı olsun o zaman canım bende bir ay kullanıcam zaten ama bir ay bile çocuk yapmaya ara vermek biraz beni bunalttı galiba. Bitsede önümüze baksak diye düşünüyorum.Bu ay yasmin başladım ateş tavanlarda geziyor, kasık ağrılarım çok hissediliyor. Bu ay sanki olacaktı engel oldu düşüncesi git başımdan.
Bizim hiç dökülmemesi için 2yi uygulamamız gerekiyor galiba
Herseyde acaba bu ay olacaktı da şöyle yaptığımdan mi olmadı böyle yaptığımdan mi olmadı kafada hep bu düşünceler dimiHmm hayırlısı olsun o zaman canım bende bir ay kullanıcam zaten ama bir ay bile çocuk yapmaya ara vermek biraz beni bunalttı galiba. Bitsede önümüze baksak diye düşünüyorum.Bu ay yasmin başladım ateş tavanlarda geziyor, kasık ağrılarım çok hissediliyor. Bu ay sanki olacaktı engel oldu düşüncesi git başımdan.
Oooo hayırlııı işleeerrrrrr
Aynennnnİyi hadi bugünde sen yanaş bakim
Bir damla ziyan etmedensorma ya koptum insan öyle dursa anca içine sinecek gibi dimi
Geçen o yüzden sordum yasmini hiç kullanmıyor gibi devam ediyorum. Nasrettin Hoca gibi ya tutarsaOnun geleceği vakte hiç bir şey engel olamaz tabiki
Geçmiş olsun bebeğim yaaAynennnn
sağ ol bebeğim, sen de hiç öyle düşünüp kendine eziyet etme . bazen hepimizin canına tak ediyor ama aslnda yapmamak lazım, her işte bir hayır vardır diyip Allaha bırakmak lazımHmm hayırlısı olsun o zaman canım bende bir ay kullanıcam zaten ama bir ay bile çocuk yapmaya ara vermek biraz beni bunalttı galiba. Bitsede önümüze baksak diye düşünüyorum.Bu ay yasmin başladım ateş tavanlarda geziyor, kasık ağrılarım çok hissediliyor. Bu ay sanki olacaktı engel oldu düşüncesi git başımdan.
ya sen çok yaşa e mi kahkaha attım işyerinin ortasında :)) ne hallere düştük bebiş uğruna :))5 ve 13 en etkili pozisyonlar
O işi çoktan görmüş az once subatta gordumGeçmiş olsun bebeğim yaa
hayırlı iş için hazırlıklar galiba
Hayırlısı ne ise o olsun İnşAllahGeçen o yüzden sordum yasmini hiç kullanmıyor gibi devam ediyorum. Nasrettin Hoca gibi ya tutarsaama olursa zarar olurmu oda endişelendiriyor. Doktor sadece adet düzenleme adı altında verdi ya diğer kısmı düşünmek üzüyor beni koruduğu düşüncesi herşeyde bir hayır vardır.
Aynen yaa aslında bir salsak herşey daha kolay olacak. Bazen kendime polyanacılık yapıyorum bazen en dipte yaşıyorum. Çok nazlı bebişlerimiz var anaları yedi kafayı farkındalarmı acaba.Herseyde acaba bu ay olacaktı da şöyle yaptığımdan mi olmadı böyle yaptığımdan mi olmadı kafada hep bu düşünceler dimi
inşallah aşkım benim, her şey iyi olacak inanıyorum sağlam duralımGerçekten öyle bazıları ruhsuzlaşıyor. İnşAllah iyi doktorlarla ebelerle karşılaşırız bu süreçte
Sanada yasaklıyorum artık gecmısı dusunmenı.hergun aynı paıkolojıdesın kuzum cıkman lazım.cıktıgında hersey cok daha guzel olacak bak gercekten kendınıe hatırlatma lütfen..sonsuza kadar ıcınde kalbınde olacak elbettekı ama düşünmek yok artık ona gore tamammıHayırlısı ne ise o olsun İnşAllahBak ben her şeye dikkat ettim çok çok nadir yaşanan bir durum geldi aldı bebeğimi. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan
Doğru diyorsun kuzum herşeyi biz kendi kendimize yapıyoruz. Bir söz var "kimse sana sen kadar zarar veremez" aynen öyle.sağ ol bebeğim, sen de hiç öyle düşünüp kendine eziyet etme . bazen hepimizin canına tak ediyor ama aslnda yapmamak lazım, her işte bir hayır vardır diyip Allaha bırakmak lazım
Ben hepsini inceledimya sen çok yaşa e mi kahkaha attım işyerinin ortasında :)) ne hallere düştük bebiş uğruna :))
Evet canım benim çok doğru diyorsun, gelmesinin de, gecikmesininde, yaşanılan kötü şeylerin de hepsi Allahtan bunu bilsek yeter. Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun. ❤Hayırlısı ne ise o olsun İnşAllahBak ben her şeye dikkat ettim çok çok nadir yaşanan bir durum geldi aldı bebeğimi. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan
öyle valla.. tamam toparlanıyoruz artık negatif olmak yok (bir saat önce hüngür hüngür ağlıyordum, ikizler burcu olmak beni mahvetti )Doğru diyorsun kuzum herşeyi biz kendi kendimize yapıyoruz. Bir söz var "kimse sana sen kadar zarar veremez" aynen öyle.
15'i yapabilmem için olimpiyat sporcusu olmam gerekir galiba yaBen hepsini inceledimzamanı gelince eşime 1-15 arası sayı söyle diycem 15 hariç