- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Mervenur277
- #14.701
Ben gördüm var var güzel haberle gelin inşallahay göremedim ben ya ya sıvı almadan yada yarın sabah tekrar yapıcam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gördüm var var güzel haberle gelin inşallahay göremedim ben ya ya sıvı almadan yada yarın sabah tekrar yapıcam :)
evet değil mi öle olması lazım, sanırım spora başlamıştım ondan böyle oldu biraz erkene geriledi, umarım eşimin spermleri kanalda yakalayabilmiştir yumurtamı :)Yoktur inşallah kuzum pik gördügün zaman yeteri büyüklüge ulaşıyor diyor kızlar.
Ay hadi inşallah boşa ağrı değildirNormalde 31 olması lazım ama uygulama ve test 27 Ocak diyor ağrır sabah benim de öyle oldu sağ ama benim
aminn inşallah hayırlısyla :)Ben gördüm var var güzel haberle gelin inşallah
Yumurta catlarken vücuda yayılan sıvı nedeniyle ağrı olur normalKızlar yumurtam dün çatladı ve en çok yumurtlayan kasığım olmak üzere oturup kalktığımda kasıklarımda hafif ağrı ve şişkinlik hissi yaşıyorum neden acaba...
Ayyy var masallahEki Görüntüle 3192782 Kızçeler sizcee
Regle 7 gün varken kan testi vererek, her dakika vücudumu dinleyerek oyalanıyorumKızlar ben her çatlamadan sonra 2 haftada çok sabırsızlanıyorum sürekli aklım gidiyor siz nasıl oyalanıyorsunuz benim gibi misiniz ?
Hahahahah kalabilsek bi deBir ay içinde iki hamilelik şansı ne güzelmiş ya bu
teşekkürler canım, akıntım altta hiç yok bir tek çatlamak üzereyken oldu ama içeride sanırım sıvılar ondan olmuş olabilir...Yumurta catlarken vücuda yayılan sıvı nedeniyle ağrı olur normal
Ooooo attığınız gol olsun
Hayırlı olsun canım akşam yatmadan bi daha yap koyulasacak benimki de öyleydiEki Görüntüle 3192782 Kızçeler sizcee
evet yoksa düşünerek bekleyerek inanın zaman geçmiyor ya benim içim de bilgisayar başında o nedenle dayanamayıp boş zamanımda foruma giriyorum ben de ya da hep internette bir şeyler araştırıyorum:) başkalarıyla fazla muhatap olduğum bir iş olsa bu kadar gelmez belki aklıma :)Regle 7 gün varken kan testi vererek, her dakika vücudumu dinleyerek oyalanıyorum
Catlayınca mı degerlendırsem acaba bı tane hakkım var gıbı duruyoAyy pik olmuş kuzum benim yagla balla eşini bir şeyler yap bitanem akşama degerlendir hem belki akşamada pik çıkar çatlamamış daha üzülme lütfen
Doktora gıttı geldı cok buyukte kavga ettık buguun daha adım atarmıyım bılmıyorım uzuldumPapatyamaviss kuzum gönlünü al birşyele yap bugünü degerlendir çatlama öncesi 1 veya 2 gün turma olasılıgı daha yüksek hazırda sperm oldugu için çatlayıp inerken yakalayıp dölleniyor. Yolu geçene kadar kuzum idare et.bak benimki kesin çatlamış bugün akımtım direk opaklaştı koyu beyaz krem gibi oldu seninkide yarına çatlar
Ben çalışmıyorum benim halim cok kötü o yüzden, netflix di falandı oyalanacağım artık. Yettievet yoksa düşünerek bekleyerek inanın zaman geçmiyor ya benim içim de bilgisayar başında o nedenle dayanamayıp boş zamanımda foruma giriyorum ben de ya da hep internette bir şeyler araştırıyorum:) başkalarıyla fazla muhatap olduğum bir iş olsa bu kadar gelmez belki aklıma :)
Hastanedeydı yenı geldı yemek yıyor kavga ettık ama ben kendımden gectım baya canımı sıktı bılmıyorum oyuzdencanım eşin nerde çağır gelsin hazır evdesin
Çok korkuyorum ben nazardan. Allah korusun, en iyisi kendi içinde en yakınlarınla yaşamak mutluluğuEvet çok haklısın, insanlar mücadelemizi bilmedikleri için dışardan oo ne çabuk gebe kaldı daha çok olmadı evlilikte diyebilir.. Ağzı olan konuşuyor işte, dişimi sıkmaya çalışacağım bulantı kusma gibi durumum olmadığı sürece 3 ay söylemeyeceğim ne zaman düşük riski kalkar ortadan vs o zaman birkaç kişiye derim ama sosyal medyada da paylaşım yapacağımı düşünmüyorum nazara gelmemek için...
aynen canım dizi ya da film izleyip yürüyüşler yaparak geçir zamanını yürüyüş de çok rahatlatıyorrBen çalışmıyorum benim halim cok kötü o yüzden, netflix di falandı oyalanacağım artık. Yetti