Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olacakmış gibi alt karın ağrısı oluyor.
Bir de sağ yumurtalığımdan bacağa vuran bir ağrı oluyor ara ara. Bazen de şişkinlik hissediyorum 🙈
Ancak daha önce de yazmıştım, bizim bu ay bebek için ilk denememiz. Ovulasyonu sadece takvim yöntemi ile takip ettim.

Daha önceki ilişkilerimiz hep prezv. ile olduğu için, belirtilerim korunmasız bir ilişkiden de oluyor olabilir. Tam anlatabildim mi bilmiyorum, içime sperm akışı daha önce prezv ile korunduğumuz için hiç olmamıştı. Vücudum bundan dolayı ya da psikolojik olarak böyle tepki veriyor olabilir. Çünkü ilk korunmasız ilişkiden sonra bile kasık ağrısı var gibi geldi.😂

Sizin belirtiler var mı ?
BAT 24 Ocak olan 5-6 kişiyiz galiba. Bakalım ne olacak 🤩
Bendede aynı belirtiler var canim 24 ocak bat günüm üstüne birde grip oldum sefilleri oynuyorum hepimizin hakkında en iyisi olur inşallah hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız 🤲

Yaa sende mi haziranda yaşadın 😔
27 mayıs cuma öğrendim. Doktor düşün gel dedi işte 😔 cumartesi başka doktorlara gittim tabi sonuç aynı 30 mayıs pazartesi tekrar doktora gittim. Kan falan alındı ertesi gün yatış yapmak için. 31 mayıs salı hastaneye yatış ve operasyon. 1 haziran hastaneden çıkış. O günden bu yana da toparlanma sürecindeyim. Psikolojik olarak hala toparlandım sayılmaz

Uzayan akıntın olmasına ragmen degilmi kuzu. Bunu söylemek istedim çünlü ovu kullanmaymalr o akıntı gelince çatladı sanıp ilişki yaşayıp bırakmasınlar diye ben doktor kontrolünde oldugun için garanti çatlamadıgı 3 gün boyunca yogun sildikçe gelen şeffaf uzayan parlak akımtım oldu dün gittim çatlamamış ama dün akşam çatlamış olabilir ateş yükseldi sanki dün akşam karın agrından duramadım
Benım dunku parlaktan zıyade tam bulanık yumurta akı gıbıydı bugunde lh sılık olursa adama yanasmam dinlensin

9F4789DB-C9D9-4764-A4BC-1E531085F582.jpeg
🥲 Kızçeler sizcee 🐣

Eklentiler

• 5738D8C2-42D5-4FD8-96A4-03001E812B81.jpeg
    5738D8C2-42D5-4FD8-96A4-03001E812B81.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 58
Kız maşallah kalplere bak benim koca bu kadar değerlendirse keşke peşinde koşuyorum hadi hadi diye
canım sorma o kalpleri alana kadar ne uğraştım peşindeydim dedim bu hafta ful olacak napim bugüne kadar iki günde bir üç günde bir denedik tutmadı bu seferde böyle olsun tutarsa ful ilişkiden tuttu diyecem 😅🙏

Kızlar ateşimin bugün daha düşük çıkması gerekmez miydi niye böyle oldu? Sabaha karşı başlangıcı da geldi hatta lavaboda bu arada. Anlamadım ben. Hatta gribim diye dün akşam parol içtim yattım onun da düşürmesi gerekirdi ateşi bir miktar. @Deepblues pozitifbiri pozitifbiri @TASUU Papatyamaviss Papatyamaviss @Safransari @trueliving_ @bebekheyecani savascii savascii
Yavrum neden yükseldiğini kestirmek zor ama, yükselmesi güzel, testin yok mu evde hiç? Bugün gün içinde de düşebilir ateşin... Belki yarın olacaksındır, bilemedim.
Var canım hergün test yap, koyulaşınca gidip kan ver :)

X