- 23 Kasım 2022
- 978
- 2.754
- 39
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.801
İkinciye zor ikna ettim üçüncüye tuzaklar kurmam gerek yaş 40 olmadan yaptım yaptım yoksa yeter gariİvit darısı size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinciye zor ikna ettim üçüncüye tuzaklar kurmam gerek yaş 40 olmadan yaptım yaptım yoksa yeter gariİvit darısı size
Her gebelik aynı olmuyo kuzum oğlumu bat tan 2 gün sonra öğrendim bu hamileligimi bat a 7 gün kala öğrendim. Erken öğrenmek de iyi değil bence çünkü psikolojik olarak kendimi aylardır hamile hissediyorumYa ben de artık ondan şüphelendim ama oğlumu iki üç gün öncesi öğrenmiştim her gebelik aynı olur mu bilmiyorum ama yarın net olur artık her şey inşallah hayırlısı olsun
Eşim yumurtanın ömrünün 24 saat olduğuna beni inandiramazsin milyarlarca insan nasıl ürüyor diyordu. Onlar bizi anlayamıyorYine kahvaltıda can alıcı soru geldı adet oldun mu? Evet dedm aman bı uzulmece bı uzulmece olmıcak demekkı demeler,pazar pazar yıne canlar sıkıldı .oysakı daha ıkı ay oldu erkekler ceketını bırakınca o iş tamam sanıyorlar galıba
Iki aydr deniyorsan çok erken daha tabi bi ara ben en yakın arkadaşlarımla bile çok görüşmek istemiyordum çünkü her kafadan bir ses çıkıyor benim iyiliğim için farkındayım ama beni o muhabbetler nedense rahatsz ediyordu şimdi birazdaha iyiymYine kahvaltıda can alıcı soru geldı adet oldun mu? Evet dedm aman bı uzulmece bı uzulmece olmıcak demekkı demeler,pazar pazar yıne canlar sıkıldı .oysakı daha ıkı ay oldu erkekler ceketını bırakınca o iş tamam sanıyorlar galıba
benim ikinciye iknaydi da 3. Ye ikna zor oldu Haziran dan beri işim kacaklara kalmıştı, son bikac aydir kaçak sayısı artmisti hop tutuverdi beni kundeye getirdin deyip durdu ilk ay. Şimdi iyice fikre alıştı , sağlıkla gelsin diye bekliyoruz Miniğiİkinciye zor ikna ettim üçüncüye tuzaklar kurmam gerek yaş 40 olmadan yaptım yaptım yoksa yeter gari
zaten çevre beklentısı bırazda bızı strese sokuyor canım.stres yapmamak lazım asla.ınsallah en kısa zamanda goruruz pozıtıflerıIki aydr deniyorsan çok erken daha tabi bi ara ben en yakın arkadaşlarımla bile çok görüşmek istemiyordum çünkü her kafadan bir ses çıkıyor benim iyiliğim için farkındayım ama beni o muhabbetler nedense rahatsz ediyordu şimdi birazdaha iyiym
Benim arkadaşım kanda da testte de göremedi sonra bi baktılar üç aylık hamile… anlamıyorum ama oluyor demek kiYaptım zaten az önce ama yine net bir şey yok . Gölge görüyor gibiyim ya da görmek istiyorum ondan görüyorum. Yarın da yani bat günü de ateşim yüksek çıkarsa direkt kan vereceğim. İçinizde hiç olmadı mı kızlar kaset test negatif çıkıp kanda pozitif gören? pozitifbiri @TASUU
Sağlıkla gelsin inşallah canım. Tatliş birer kizcemiz olsa ne güzel olur. Ama öncelikle herşeyin hayırlısını versin Rabbim.benim ikinciye iknaydi da 3. Ye ikna zor oldu Haziran dan beri işim kacaklara kalmıştı, son bikac aydir kaçak sayısı artmisti hop tutuverdi beni kundeye getirdin deyip durdu ilk ay. Şimdi iyice fikre alıştı , sağlıkla gelsin diye bekliyoruz Miniği
Buna benzer o kadar çok örnek okudum ki. Yarın ateşim yüksek kalırsa kesinlikle şüpheleneceğim. İnşallah hayırlısı olsun beklemekten başka çarem yokBenim arkadaşım kanda da testte de göremedi sonra bi baktılar üç aylık hamile… anlamıyorum ama oluyor demek ki
Doğrudur kuzum ama inan böyle de çok zor car mı yok mu bu belirsizlik. Yarınki ateş çok önemli yüksek çıkarsa direkt kanHer gebelik aynı olmuyo kuzum oğlumu bat tan 2 gün sonra öğrendim bu hamileligimi bat a 7 gün kala öğrendim. Erken öğrenmek de iyi değil bence çünkü psikolojik olarak kendimi aylardır hamile hissediyorum
Evet laboquick üstteki kuzum. Bakmadım daha merak ettim bir bakayımTatlım laboquik ise üstteki ve hamileysen kuruyunca bı daha bak. pembelesip silik çizgi çıkıyor kuruma çizgisi gibi değil.
Testte hep negatif mi çıkmıştı gerçekten mifnd_50 canım iki oglusumu da bat 3 4 gün geçince öğrendim. Bunu battan 2 gün önce
Baktım şimdi canım kuruma çizgisi bile yokTatlım laboquik ise üstteki ve hamileysen kuruyunca bı daha bak. pembelesip silik çizgi çıkıyor kuruma çizgisi gibi değil.
Amin canım benim hepimizinHakkında en güzeli olanı olsun Rabbim gönlündekini hayırlısı ile versin inşallah güzel arkadaşım
İnşallah canım Cook Aminnzaten çevre beklentısı bırazda bızı strese sokuyor canım.stres yapmamak lazım asla.ınsallah en kısa zamanda goruruz pozıtıflerı
Ben kasette çıkmayıp kanda cıkacagını düşünmüyorum kuzum nedense ya , gec dollenme va bısey olmadıkca ondan da emınız bakıldığında, Ertuğrul’da kaset poz cıkıp kanımda negatıf cıkmıstı ama tam tersını yasamadımKız bat günü geldi zaten yarın bat yarın da ateş yüksek çıkarsa kan vereyim diyorum yoksa kafayı yicem belirsizlik sevmiyorum ben ya kanda ds negatif görürsem oturur beklerim
Onun randevusunu nerden alıyoruz pekiHayır canım onun için ilçe genetik tanı merkezine gideceğiz