- 25 Eylül 2022
- 9.176
- 13.293
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.301
3 ay kullan 3 ay bekle diyor canım olcak allahın izniyleOnuda aldık aslanım üç ay eş paketini kullandık nanaytabi nasip kısmet gerçekten sonuç alan çok var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ay kullan 3 ay bekle diyor canım olcak allahın izniyleOnuda aldık aslanım üç ay eş paketini kullandık nanaytabi nasip kısmet gerçekten sonuç alan çok var
Hayır hayır asla geçme ilk sperm sonucumuzu öğrendiğimizde 5 milyon du 6 ay sonra takviyeler falan 45 milyona çıktı ve sonra ameliyat oldu şuan değerler hep bu seviyede.ameliyat sonrası bir yıl dedi doktorumuz.benim doktorum istersen aşılama yaparız ama bendce bekle diyorYol yakından vazgeç bundan da diyorsun
Canım ben gecen ay kımyasal oldu sanırım adetten bes gün sonra fln kaybettım. Bugun 36. Günüm adetten berı yumurtlama net degıl ama 14 gün ve fazlası gectıKaç gün geçti
Kesın kesin test yaptım zaten temız 36.günüm net kestirmem mümkün degıl normal döngüm 25-28 arasıTest yaptın kesinne kadar oldu gecikmen?
E ama napcaaannnAynı bennnn
Temmuz ağustos Eylül kullandık canım işte aynen bana da öyle dedi doktor.beklemedeyiz3 ay kullan 3 ay bekle diyor canım olcak allahın izniyle
Proxymen işte proxeed plus sanırım.acayip sonuç aldık ama geçen yıl bu zamanlar 320 tl ydi dün sordum 520 olmuş şok oldum yaEş paketi almam galiba. Tek ama etkili bişey almak istedim açıkçası. Bir de şeyi duydum proxymen ve proxyfemin. Biraz pahalı o fiyata değer mi arastiracam
Kuzum hayırlısı olsun senin için de. İnşallah bu ay ertelemen bahane olur da gebelik oluşurHayır hayır asla geçme ilk sperm sonucumuzu öğrendiğimizde 5 milyon du 6 ay sonra takviyeler falan 45 milyona çıktı ve sonra ameliyat oldu şuan değerler hep bu seviyede.ameliyat sonrası bir yıl dedi doktorumuz.benim doktorum istersen aşılama yaparız ama bendce bekle diyor
Ya ben zaten çok sabırla bekledim çok şükür olduda..ama benim pek zamanım yok canım..ne kadar beklicemki.ikinci çocuk olsa yine inadçı olarak beklerim denerim..ama bu durumda nereye kadar bir bilsemmfk zaten bu ay son..yeterince kullandım..nereye gitsem bile ilaçlar yanımızdadedim eşime bu son..olursada olur..olmasada aşılama.Sana iyi demişler canım doktorlar..bence çocuğu olana daha çok umut veriyorlar..ama bizim gibileri resmen yerin dibine sokuyorlarBoşver bakma canım sen onlara bende 35 deyim yumrta rezervimde az bana doktor hiç öyle bişe demiyor ilaç verdi onu kullanıyorum yumurtan var neden olmasın dedi direk kesip atmıyor. Sende zaten mfk kullanıyorsun galiba biraz sabırla bekle sadece canım
Eczane deki vitaminden bahsediyorum gerçi ben doktorda bunlardan varmı bilmiyorumProxymen işte proxeed plus sanırım.acayip sonuç aldık ama geçen yıl bu zamanlar 320 tl ydi dün sordum 520 olmuş şok oldum ya
Nasıl bi sonuç mesela. Ne işe yarıyorProxymen işte proxeed plus sanırım.acayip sonuç aldık ama geçen yıl bu zamanlar 320 tl ydi dün sordum 520 olmuş şok oldum ya
İşallah canım işallah şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize nasip etsin.geçen ay Hsg çekildim işte birazda Hsg sonrası daha kolay oluşuyor gebelik diye çok diyen var bu ay da ondan da beklemek istedim birazKuzum hayırlısı olsun senin için de. İnşallah bu ay ertelemen bahane olur da gebelik oluşur
Kesin yoksa masajı yap hemen söküleceksin..yoksa bendede 5 gün gecikti..valla ağrılarla boş boş bekledimKesın kesin test yaptım zaten temız 36.günüm net kestirmem mümkün degıl normal döngüm 25-28 arası
Sorma ben de baktım sen de kullandın mi yumurta kalitesine iyi geliyormuş ama tam arastiramadimProxymen işte proxeed plus sanırım.acayip sonuç aldık ama geçen yıl bu zamanlar 320 tl ydi dün sordum 520 olmuş şok oldum ya
Yapıyım hemen nasıl kuzum kesın kesınKesin yoksa masajı yap hemen söküleceksin..yoksa bendede 5 gün gecikti..valla ağrılarla boş boş bekledim
Evet evet hsg de önemli. 3 ay beklemeni öneririm istersen daha fazla da. Ama bence 3 ay yeterli. İnşallah canim benimİşallah canım işallah şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize nasip etsin.geçen ay Hsg çekildim işte birazda Hsg sonrası daha kolay oluşuyor gebelik diye çok diyen var bu ay da ondan da beklemek istedim biraz
Sperm kalitesini ve sayısını aşırı derecede yükseldi canım morfoloji 0 iken 4 yaptı üç ay falan kullandı eşim.Nasıl bi sonuç mesela. Ne işe yarıyor
Yok mfk değil eczaneden bunlarEczane deki vitaminden bahsediyorum gerçi ben doktorda bunlardan varmı bilmiyorum
Benim eşimde bi problem var mı bilmiyorum hiç gitmedi doktora. Olmasa bile kullanması faydalı olur muSperm kalitesini ve sayısını aşırı derecede yükseldi canım morfoloji 0 iken 4 yaptı üç ay falan kullandı eşim.
Yapıyım hemen nasıl kuzum kesın kesın