Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yol yakından vazgeç bundan da diyorsun 😃😃
Hayır hayır asla geçme ilk sperm sonucumuzu öğrendiğimizde 5 milyon du 6 ay sonra takviyeler falan 45 milyona çıktı ve sonra ameliyat oldu şuan değerler hep bu seviyede.ameliyat sonrası bir yıl dedi doktorumuz.benim doktorum istersen aşılama yaparız ama bendce bekle diyor😂😂😂

Eş paketi almam galiba. Tek ama etkili bişey almak istedim açıkçası. Bir de şeyi duydum proxymen ve proxyfemin. Biraz pahalı o fiyata değer mi arastiracam
Proxymen işte proxeed plus sanırım.acayip sonuç aldık ama geçen yıl bu zamanlar 320 tl ydi dün sordum 520 olmuş şok oldum ya

Hayır hayır asla geçme ilk sperm sonucumuzu öğrendiğimizde 5 milyon du 6 ay sonra takviyeler falan 45 milyona çıktı ve sonra ameliyat oldu şuan değerler hep bu seviyede.ameliyat sonrası bir yıl dedi doktorumuz.benim doktorum istersen aşılama yaparız ama bendce bekle diyor😂😂😂
Kuzum hayırlısı olsun senin için de. İnşallah bu ay ertelemen bahane olur da gebelik oluşur 🙏🏻😊

Boşver bakma canım sen onlara bende 35 deyim yumrta rezervimde az bana doktor hiç öyle bişe demiyor ilaç verdi onu kullanıyorum yumurtan var neden olmasın dedi direk kesip atmıyor. Sende zaten mfk kullanıyorsun galiba biraz sabırla bekle sadece canım
Ya ben zaten çok sabırla bekledim çok şükür olduda..ama benim pek zamanım yok canım..ne kadar beklicemki.ikinci çocuk olsa yine inadçı olarak beklerim denerim..ama bu durumda nereye kadar bir bilsem🤷🏻‍♀️mfk zaten bu ay son..yeterince kullandım..nereye gitsem bile ilaçlar yanımızda😬dedim eşime bu son..olursada olur..olmasada aşılama.Sana iyi demişler canım doktorlar..bence çocuğu olana daha çok umut veriyorlar..ama bizim gibileri resmen yerin dibine sokuyorlar

Kuzum hayırlısı olsun senin için de. İnşallah bu ay ertelemen bahane olur da gebelik oluşur 🙏🏻😊
İşallah canım işallah şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize nasip etsin.geçen ay Hsg çekildim işte birazda Hsg sonrası daha kolay oluşuyor gebelik diye çok diyen var bu ay da ondan da beklemek istedim biraz

İşallah canım işallah şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimize nasip etsin.geçen ay Hsg çekildim işte birazda Hsg sonrası daha kolay oluşuyor gebelik diye çok diyen var bu ay da ondan da beklemek istedim biraz
Evet evet hsg de önemli. 3 ay beklemeni öneririm istersen daha fazla da. Ama bence 3 ay yeterli. İnşallah canim benim♥️

X