- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladım Yok izlememiştim baya sevilen bir dizi demek ki Bende başlayım o zamansen yaprak dökümünü izlemedinmi ya ne cok izlerdim hatta gecen yıl tekrarı vardı onu bile izledim pembe kaban iki kardeş arasındaki sıkıntıları simgeliyor leyla bi ara delirmişti hep o vardı üstünde
Kaç gün kaldı bata?
Şimdi indirdim girdim canım daha çıkmamış herhalde sürekli takip ediyorumCanım uygulamadan girsen baksan aslında daha basit rapor yazısının üstüne basınca çıkan ekranın köşesinde ne testi olduğu yazıyor hem
İnşallah Allahın izniyleBence bir günde gayet iyi koyulasmıs sıkıntı yapma balım sağlıkla gelir inşallah
Çıkınca bizi de bilgilendir kuzucumŞimdi indirdim girdim canım daha çıkmamış herhalde sürekli takip ediyorum
Hakkında ne hayırlıysa o olsun bebişine sağlıcakla kavuş biran önce inşallahKızlarım bata kadar yapıcam ama bence gebelik yok. Şubat ayı grubuna şimdiden transfer olabilirim. Zaten şubatta da olmazsa son kez denicez doktor gelin 3 ay olmazsa dedi. Şubat 3. Kez olmus oluyor. Ama baslayalı 8-9 ay olmuş oluyor. Şubatta da olmazsa doktora gideceğiz artık sıradaki aşama neyse doktor söyler. Hepimiz için hayırlısı olsun
Hemencik yazıcam zatenÇıkınca bizi de bilgilendir kuzucum
resmen aile dramı hatta kıtabı da vardı bunun aslında günümüz olayları anlatıyor ders verici nitelikte hırs entrika kardeşler arası kıskanclık onun yol actıgı sıkıntılar herşey istanbula gelmekle başlıyorHmm anladım Yok izlememiştim baya sevilen bir dizi demek ki Bende başlayım o zaman
bişey göremedim ben ama bata cok var mı
Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahÖyle gerçekten ben cocuk düsünmeden önce ne yumurtlama ağrısı hissederdim ne baska bişey dediğin gibi sadece adet sancısıydı.ama işte önceden ağrıları bişeye yormuyoruk dikkat etmiyoduk belkide.akışına bırakabileni zaten tebrik ederim ama en azından içimizi hep ferah tutmak da fayda var hep iyi yönleri düşünmek lazım dua edip Allah a bırakıcaz
Ooo yok yok bir ailenin içinden geçmişler bellikiresmen aile dramı hatta kıtabı da vardı bunun aslında günümüz olayları anlatıyor ders verici nitelikte hırs entrika kardeşler arası kıskanclık onun yol actıgı sıkıntılar herşey istanbula gelmekle başlıyor
Hangi marka aşkımBu arada sabah yaptığım testi atmamıştım tekrar baktım kuruma çizgisi bile oluşmamış. Beğendim ben bu markayı
Bugun 2.gün olmam lazımdı. Biraz daha beklicemKaç gün kaldı bata?
Roll marka Elimde bir tane daha var yarın yapıcam. Onda da çıkmazsa kuruma çizgisi bu markayı alırım artıkHangi marka aşkım
Yumurtlama tarihinden emin misin?Bugun 2.gün olmam lazımdı. Biraz daha beklicem
İNŞALLAH canım çok sağ ol.hepimiz için bundan sonra hep güzel şeyler olsun inşallah :)Amin canım benim seninki daha kötü olmuş üzüldüm ama bundan sonrası güzel olur inşallah İnanıyorum güzel şeyler olacak...
hayırlısı olsun inşallah bellide olmaz daha :)Kızlarım bata kadar yapıcam ama bence gebelik yok. Şubat ayı grubuna şimdiden transfer olabilirim. Zaten şubatta da olmazsa son kez denicez doktor gelin 3 ay olmazsa dedi. Şubat 3. Kez olmus oluyor. Ama baslayalı 8-9 ay olmuş oluyor. Şubatta da olmazsa doktora gideceğiz artık sıradaki aşama neyse doktor söyler. Hepimiz için hayırlısı olsun