- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.801
Hangi test var elinde canim ?Bu gece bana uyku yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi test var elinde canim ?Bu gece bana uyku yok
Ayyy amin kız yarın hepimize uğurlu gelsin inşallah yaVurduğunuz gol olsun aşkommmm
Kuzum cevap verdim dünde ama görmedin sanırım. Ben Elazığ da memurum eşim Malatya'da çalışıyor evimizde malatyada tayin alana kadar böyle git gel yapıyorum yeni memurum asaletimi henüz almadım tayin istiyemiyorumCanim dünde yazdım ama cevabı göremedim, neden elezag Malatya arası gidip geliyorsun ?
Benim de sürekli pik görünüyor üç gün olcakBuyrun benim
Hormon verdim dün ama hcg vermedim tarihler sat 29 Aralık bat 31 Ocaktı ama yumurtlama erken gelince bat değişti heralde hiç böyle olmazdı. Birazdan bi daha yapıcam eve gidince. Bi de hcg yapayım bari belki geç döllenme vardır. Üç ay önce benim adet olurken yumurtlamam oldu çok yumurtam gelişmişti. 10 sene önce yumurtam aşırı büyüdüğü için kanamalı kiste dönüyordu adet olana kadar hastanede yatmam gerekti her ay üç adet boyunca.Yumurtlama
Selam valla ben regli olduktan sonra tekrar ovulasyona başladığımda 2 gün üstü üstüne pik görünce acaba mi diye gebelik testi yaptım pozitifti. Eğer yumurtlama haftasını iyi degerlendirdiyseniz bir ihtimal? Pcos varsa o da öyle çıkarabilir. Tarihlerinizi yazarsanız bakalım
Ayy peki neden öyle olmuş. Çatlamadı mı demek oluyorBen olabılırmıyim o kişi
Bnım Gecen ay ovu testler ım 9 gün pikti
T1-t2 li olan artımed bir de laboquick var canımHangi test var elinde canim ?
Benim bu ay boş yarınki testler gönlünüze göre olsun kızlar sizi tanımasamda dualarım sizinleAyyy amin kız yarın hepimize uğurlu gelsin inşallah ya
Kuzum cevap verdim dünde ama görmedin sanırım. Ben Elazığ da memurum eşim Malatya'da çalışıyor evimizde malatyada tayin alana kadar böyle git gel yapıyorum yeni memurum asaletimi henüz almadım tayin istiyemiyorum
Tüm topik kalbimiz seninle yarı güzel testini bekliyoruzYarın test heyecanı var ateş tablosu için son günler duanızı eksik etmeyin @Deepblues @pozitifbiri @TASUU @Papatyamaviss Safransari imagination forever savascii @bebekheyecani trueliving_ ve adını unuttuğum diğer canlarım
Hadi bakalım hayirlisi canım ama muhakkak bugunu ve takip eden bi kac günü de değerlendirKızlar benimki dünkü testim doğruymuş bugün tam olarak pik çıktı ve biz malatyaya eve doğru yola çıktık kaynanamda bir macera daha yaşıyamazdık
Anladım canım.Ayyy amin kız yarın hepimize uğurlu gelsin inşallah ya
Kuzum cevap verdim dünde ama görmedin sanırım. Ben Elazığ da memurum eşim Malatya'da çalışıyor evimizde malatyada tayin alana kadar böyle git gel yapıyorum yeni memurum asaletimi henüz almadım tayin istiyemiyorum
Kuzu zaten dün ve ondan önceki günü değerlendirmiştik şimdi bugün ve yarında kesin olacak 4 gün üst üste daha tutsun yaniHadi bakalım hayirlisi canım ama muhakkak bugunu ve takip eden bi kac günü de değerlendir
Allah yardımcınız olsun canım ayrı olmak çok zor valla 3 ay oldu daha bizim yola döktüğümüz paranın hadi hesabı yok sürekli git gel yapıyorum dayanamayıp. Biz merkezdeyiz canım ama elazığdaki işim biraz ilçeye doğru oda tam merkezde olsaydı her gün git gel yapardım kesinAnladım canım.
Dün görmedim mesajı kusura bakma.
Bende Malatya'ya atandım, onun stresi bende de basladi. Eşimin eş durumu tayini inşallah hemen çıkar diye dua ediyorum.
Malatya merkezde mi eşin ilçede mi ?
Yumurta catlayamiyor olabilir. Havuç denediniz mi acabaHormon verdim dün ama hcg vermedim tarihler sat 29 Aralık bat 31 Ocaktı ama yumurtlama erken gelince bat değişti heralde hiç böyle olmazdı. Birazdan bi daha yapıcam eve gidince. Bi de hcg yapayım bari belki geç döllenme vardır. Üç ay önce benim adet olurken yumurtlamam oldu çok yumurtam gelişmişti. 10 sene önce yumurtam aşırı büyüdüğü için kanamalı kiste dönüyordu adet olana kadar hastanede yatmam gerekti her ay üç adet boyunca.
Bu innovita bence Yanlış. dün bende pik bugün de Çatlamış gösterdi. gittim doktora daha yumurta 10 mm dedi.Asla almam bidaha zaten burda kızlar ar atarken de anlamıştım.5gün üst üste pik gösteriyorduKızlar benimki dünkü testim doğruymuş bugün tam olarak pik çıktı ve biz malatyaya eve doğru yola çıktık kaynanamda bir macera daha yaşıyamazdık
Aaa çatlamama ihtimali olduğunu bilmiyordum yani tüplere salınmasına çatlama deniliyor di mi? Yoksa kist olur sanırım. Ay havuç mu yiyeyimYumurta catlayamiyor olabilir. Havuç denediniz mi acaba
Bızede atabılırmısın canım fotografını testlerın?Bu innovita bence Yanlış. dün bende pik bugün de Çatlamış gösterdi. gittim doktora daha yumurta 10 mm dedi.Asla almam bidaha zaten burda kızlar ar atarken de anlamıştım.5gün üst üste pik gösteriyordu
İnşallah kuzum ara ara akıntım var oldum sanıyorum bakıyorum beyaz akıntı. Yine mi olmadı acabaTüm topik kalbimiz seninle yarı güzel testini bekliyoruz
beyaz akıntı bır numaralı hamıslık belırtısı benden duymus olma ammaaİnşallah kuzum ara ara akıntım var oldum sanıyorum bakıyorum beyaz akıntı. Yine mi olmadı acaba
Çöpe attım canım ama bildiğin Max yeri diğer yerden koyuydu satan kişiye yazdım okudu anında ama dönüş yapmadıa Ben ylardır bir gebeninin günlüğünen alırım.burdaki kızların çok memnun kaldığını görünce bi alayım bu ay dedim ama bin pişman oldumBızede atabılırmısın canım fotografını testlerın?