Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün ve bugün yaptım reglim biteli bugün 4. Gün. Devam edeyim dimi teste bide bugünü değerlendireyim diyorum düne göre daha koyu belim de bide kasıklarımda hafif ağrı da var zaten dünden beri

Eklentiler

• IMG20221214120103.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar dün ve bugün yaptım reglim biteli bugün 4. Gün. Devam edeyim dimi teste bide bugünü değerlendireyim diyorum düne göre daha koyu belim de bide kasıklarımda hafif ağrı da var zaten dünden beri
Canım 2 günde bir ilişki mutlaka olsun ama testinin pik yapmasına daha var pik oluncu 3 gün üst üste deneyin

Evet canm bende 2. Doktora gitmeyi düşünüyorum.. şuan geldim tekrar aynı doktora smear vercem ve yüzyüzr bir konuşayım.. 1 2 ay sonra da başka doktora gideceğim aynı testler için

Eşim de diyor ben sana gitmeyelim daha erken dedim bak stres yapıyorsun şimdi diyo ben de en azından eksiği gördük bak acele etmemiz lazımmış vitamin minarel ne vqrsa kullanalım diyorum :) Mfk aldık kullanıyoruz bakalım.. yine görüşçem doktorlar bugün..

Aslındw mfk aldım bu ay eşimle kullanıyoruz.. Athena yı demedi ya.. ben önce aldım ilaçları sonra test sonucunu öğrenince mfk'ya mesaj attım aynen devam dedi.. athena önermedi. Bu ay geçsin bakalım belki ekler

Evet yine geldik doktora bakalım yüzyüze ne diyecek.. Eşimin de sonuçları çıktı o da şuan doktorda.. bugün tam net belli olur inşallah yüzyüze konuşunca.. içim rahat etmezse de doktoru değiltircem

Reglden 3-4 sonrasında yumurtlama dönemi olma ihtimali var mı, bende de reglden sonra kasik ağrısı oldu özellikle sol yumurtalık tarafında. Ama herhangi bir akıntım vs yok usuttum herhalde diye dusundum

Merhaba arkadaşlar kasımda kimyasal geçirdim tekrar aynısını yaşarım diye korkuyorum inşallah Ocak ayında yine güzel haber alırım devamı gelir benim gibi olan var mı

Ben cnm oğlumdan önce 2 kez kimyasal yaşadım sonra çok şükür 1 oğlum 1 kızım var şimdi 3 için çalışmalar başladı 2 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…