- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.341
eylül anneesi olsam sağğlıklı bir kızım olsa adını da eylül falan koysam ne güzel hayallerrrrrbebegım kac hafta oldu senın tam cınsıyet ne zmaan oğrenırsınız ay partı neyın yapın kendı aranızdan
Test bozuk galiba kaç dk oldu yapalı
bu test bozuk ve sahte artımede benzıyor malesef bunun ustunden yorum yapmak cok zor canım
5.dakikada çizgi çıktı ama 10.dakikada renk karıştı böyleTest bozuk galiba kaç dk oldu yapalı
Başka test var mı yapsan5.dakikada çizgi çıktı ama 10.dakikada renk karıştı böyle
Bende hissettim valla denedim şimdiYa ne dicem o top gibi şey yıkarda mı olacak e ben onu hemen hissetim ben regli olucam o zaman:/ içeri sokmadan hissetim
Cnm bu test bozuk ama
özlem benım goguslerım hep karıncalanmıs gıbı devamlı orda kılcal damarlarda bır haraketlenme var oyle cok dolgun degıl evet gogus altı ve yanlarında bastırınca acı hıssı varama böyle sankı koltuk altımdan mınık elektrık tabanclarıyla ates edıp gogus ucuma kadar fıu dıye gıdıyor
hahahha benımkıde bıldıgın kıtlemıstı bacakları a6 haftaya dogru ogrendımBEn dün tam 9 u doldurdum artık 10 a başladık :) Benim bebeler namıslı açmazlar bacak aralarını16-18 haftadan önce öğrenemedim bundan öncekilerde... Emaaannn cinsiyet partisi benim neyime bebeyim ya boşviiiirrr Ama hepimiz merak ediyoruz o ayrı
tarifte benım gıbı olunKız o nasıl tarifBenim kolaltı tarafından basınca ağrı oluyordu. sütyenin balenleri rahatsız ediyordu yogun değildi ama uzun zamandır böyle hissetmeyince laaaan dediydim
hahahha benımkıde bıldıgın kıtlemıstı bacakları a6 haftaya dogru ogrendımya partı degılde partıler zaten bana anlamsız gelıyor ha bu benım gorusum tabı :) ben eğer de gebe kalırsam devlette eş ile gıremıyorsun bızım burdakınde yanı en azından oyuzden onunla ogrenmek ısterım bı zarfa falan yazdırıp bırlıkte acıp bakmak isterim , yada asla ve asla sabredemem dırek soyle doktor beeey derim
İki tane oğlum var ikisinde de parti vs yapmadım. Ama bu sefer nasip olurda olursa kendi aramızda yapmak istiyorum. Eşim ve çocuklarlahahahha benımkıde bıldıgın kıtlemıstı bacakları a6 haftaya dogru ogrendımya partı degılde partıler zaten bana anlamsız gelıyor ha bu benım gorusum tabı :) ben eğer de gebe kalırsam devlette eş ile gıremıyorsun bızım burdakınde yanı en azından oyuzden onunla ogrenmek ısterım bı zarfa falan yazdırıp bırlıkte acıp bakmak isterim , yada asla ve asla sabredemem dırek soyle doktor beeey derim
yok kuzum ya sen bunu at bence baktıkca aklın karısır bende şimdi bakıcam yumrtlama cıvarı degıyordu hemen ordaydı yanı , asagıda oldugu donemlerde verımlı zamanlarda degılmıs yumrtala zamanı ıle yumusayıp yukarı cıkıyormus L lavinya-Bende hissettim valla denedim şimdiama yanlış mi anlıyorum bilemedim bunu bence ebeler daha iyi anlar bence birde hani ben dün test yapmıştım ya gebelik testi kuruma çizgisi mi diye testi yıkamıştım su akıtmıştım şu akittigim test ilk baş bi süre ikinci çizgi yine görünmüyordu sonra yine kuruyunca ikinci çizgi daha bi görünür oldu bak atayım fotosunu neyin nesi bugün test yapmadım bu dünki testim
Kan sonucun o zamana çıkar zaten bence hiç bir daha yapma
Yaa ben ilk defa öğreniyorum bunları sizden sağolun keşke çatlamadan itibaren baksaydım benim çatlama 8.gün 36.7 idi 9.gün 37 olduÇatlama olduktan sonra yükselmeye başlar regle yakın ya da o gün düşer. Bak benim geçen ay grafiğim. Son gün sabah ateşim düştü regl olacağımı anladım. Öğlende regl oldum
bende yapmadım kuzum oglumda , bunda boyle mınık bısıler dusunuyorum ama aıle ıcı ıste <3 Rabbım nasip ederse inşallahİki tane oğlum var ikisinde de parti vs yapmadım. Ama bu sefer nasip olurda olursa kendi aramızda yapmak istiyorum. Eşim ve çocuklarla
Allah nasip ederse tabiki.
Farklı markalardanda al canım. Test yapınca idrarını hemen atma belki testte hata çıkarsa bir kez daha yapman gerekir. Bir de 2 3 saat sıvı alma test yapmadan önce.
ahahah aynı hıs bende de varbana yine çat diye erkek diyeceği içinBir taraftan da merak etmiyorum