- 2 Aralık 2022
- 209
- 308
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.361
İnsaAllah canım Rabbim o günleri hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bekleyen herkese göstersin.bende yapmadım kuzum oglumda , bunda boyle mınık bısıler dusunuyorum ama aıle ıcı ıste <3 Rabbım nasip ederse inşallah
Biz her kontrole paşalarımla gittiğimiz için orda duyarlar doktor söylerse, kapıda bekliyorlar kız öööyle ekrana bakıyorlar verene kurban olduklarımbende yapmadım kuzum oglumda , bunda boyle mınık bısıler dusunuyorum ama aıle ıcı ıste <3 Rabbım nasip ederse inşallah
pekı benım bu cumleyı okurken neden gozlerım yaş doluyo nasıl bir türüm bennnnnnBiz her kontrole paşalarımla gittiğimiz için orda duyarlar doktor söylerse, kapıda bekliyorlar kız öööyle ekrana bakıyorlar verene kurban olduklarım
Kaç yaşındalarBiz her kontrole paşalarımla gittiğimiz için orda duyarlar doktor söylerse, kapıda bekliyorlar kız öööyle ekrana bakıyorlar verene kurban olduklarım
ahahah aynı hıs bende de varesımın tarafında kız torun yok hıc ben dıyorum sızın genlerde kız spermııı yok mu aloo eltımın ıkı erkek bebgı var gorumcemın ıkı erkek bebegı var , teyzesının cocuklarının ıkısı evlı ıkısınınde ıkı erkek oglu var hep erkek yanı
Kuzum olabiliyor böyle sen bugünüde değerlendir boş geçmeÇatlamadı bir türlü normalde sabah pik görürdüm akşama silinirdi
Ooo bi işime yaramaz o zaman kız onu almaya gitmişken zaten transferi kendimiz yaparız anındadondurup cozulurse bıdaha kullanılmaz ama bak
Kuzum test bozulmuş idrarı fazla damlatmışsın
Kaç yaşındalar
Bende yapmadım hiç öyle şeyler. Yapanlarında çarşaf çarşaf paylaşmadan kendi aralarında yapmaları taraftarıyım dediğin gibiİki tane oğlum var ikisinde de parti vs yapmadım. Ama bu sefer nasip olurda olursa kendi aramızda yapmak istiyorum. Eşim ve çocuklarla
Allah nasip ederse tabiki.
Maşallah Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinTeyzesi biri Mart başında 9 u dolduracak, diğeri 6 yaşını eylül başında doldurdu
Ben şimdi baktım kuzum aşağıda yani elimle hissettim top gibi sertti:/ bide belim sanki regli olacakmışım gibi oluyor ince ince içim bi tuhaf oluyor sanki regli sancım şiddetli girecek gibi oluyor ince bir bel ağrım var,
Bende yapmadım hiç öyle şeyler. Yapanlarında çarşaf çarşaf paylaşmadan kendi aralarında yapmaları taraftarıyım dediğin gibiÇünkü bunları yaşamak isteyip yaşayamayan gördüğünde içi yanan çok insan var. Benim oğlum ölü doğdu o gün koridorda gördüğüm kapı süsleri balonlar o kadar canımı yaktı ki. Hiç birinin bana ne yaşattıklarından haberi dahi olmadı. Çok içimde kaldı yaşayamadıklarım. Bir gün doğum yaparsam bende süsleyeceğim odayı kapıyı ama içeriden.dışarıda ne bir süs ne de balonlar olacak
Önemli olan bat zamanı düşmemesi. Fertility friends kullandığımız programın adı ateşini kaydet grafikten daha kolay anlaşılırYaa ben ilk defa öğreniyorum bunları sizden sağolun keşke çatlamadan itibaren baksaydım benim çatlama 8.gün 36.7 idi 9.gün 37 oldu
Maşallah Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
Benimkilerde 6 ve 4
Ya var bence testte kabak gibi gözüküyor kuzummBende hissettim valla denedim şimdiama yanlış mi anlıyorum bilemedim bunu bence ebeler daha iyi anlar bence birde hani ben dün test yapmıştım ya gebelik testi kuruma çizgisi mi diye testi yıkamıştım su akıtmıştım şu akittigim test ilk baş bi süre ikinci çizgi yine görünmüyordu sonra yine kuruyunca ikinci çizgi daha bi görünür oldu bak atayım fotosunu neyin nesi bugün test yapmadım bu dünki testim
İnş kız bebişin olur kuzum bende hem erkek hem kız tarafının ilk kız bebesiydimahahah aynı hıs bende de varesımın tarafında kız torun yok hıc ben dıyorum sızın genlerde kız spermııı yok mu aloo eltımın ıkı erkek bebgı var gorumcemın ıkı erkek bebegı var , teyzesının cocuklarının ıkısı evlı ıkısınınde ıkı erkek oglu var hep erkek yanı
Ne guzel açıklamıssın canım ya pek gebelk oluşunca düşuyor mu ykselmeye devammı edyorProgesteron yum sonrası adete kdr olan dönemde daha çok salgılandığı için ateş yükselir. Eğer yumurta döllenirse Plasenta gelişene kadar , Corpus Luteum progesteronu daha çok salgılar. Dolayısıyla ateş düşmez :) Hatta kabızlık falan bile progesterondan olur. :)
Evet bende öyle düşünüyorum.Bende yapmadım hiç öyle şeyler. Yapanlarında çarşaf çarşaf paylaşmadan kendi aralarında yapmaları taraftarıyım dediğin gibiÇünkü bunları yaşamak isteyip yaşayamayan gördüğünde içi yanan çok insan var. Benim oğlum ölü doğdu o gün koridorda gördüğüm kapı süsleri balonlar o kadar canımı yaktı ki. Hiç birinin bana ne yaşattıklarından haberi dahi olmadı. Çok içimde kaldı yaşayamadıklarım. Bir gün doğum yaparsam bende süsleyeceğim odayı kapıyı ama içeriden.dışarıda ne bir süs ne de balonlar olacak
Tamam bende ona kaydedeyim canımÖnemli olan bat zamanı düşmemesi. Fertility friends kullandığımız programın adı ateşini kaydet grafikten daha kolay anlaşılır