- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.321
bugun gun ıcınde tamamen catlar bence kuzum benımde ertesı gun acılmasına ragmen atesım cıkmadı aksamkı test daha acıktı aksam catladı demekkı dedım ertesı gun ateste arttıTam olarak silikleşmedi ama öncekine göre epey koyuluğu azaldı sankiBak hepsini atayım. Dün 3 kez yaptım en alttaki de bugün saat 10 da yaptım. Çatlamamış mı hala? Papatyamaviss @fnd_50 ateşim yarın yükselirse çatlamıştır diye düşünüyorum çünkü bugün düşük çıktı
Öncesine göre değerlendirmen gerekiyor canım belli olmaz tek ölçümleBenimde ateşim çok düşük regl olacağım o zaman bende
Daha öncesinde hiç ölçmedim ama ilk defa bugün baktım.
bugun gun ıcınde tamamen catlar bence kuzum benımde ertesı gun acılmasına ragmen atesım cıkmadı aksamkı test daha acıktı aksam catladı demekkı dedım ertesı gun ateste arttı
aminn herkeslere acil şifalar nerde bekleyen varsa evet dinlenmek en güzeli olmadı erken çıkarım iştenBenim iki tane oğlum var küçük onlara ilaç kullanmamaya çok dikkat ediyorum.
Geçenlerde boğaz ağrısı öksürük vardı .
Bu şekilde doğal pastil yaptım. Nane limon birde bolca dinlenme ile ilaçsız atlattilar şükür. Dinlenmekte önemli bu dönemlerde.
Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin size ve tüm hastalara
Hiç ateş takibi yapmadım bilgim yokÖncesine göre değerlendirmen gerekiyor canım belli olmaz tek ölçümle
İnşAllah olmazsınHiç ateş takibi yapmadım bilgim yok
Bu ay adet olursam duruma göre öğreneyim bende bir ara
Kuzum bence bugünüde boş geçme derim ben tam anlamıyla silik olmamış çünküTam olarak silikleşmedi ama öncekine göre epey koyuluğu azaldı sankiBak hepsini atayım. Dün 3 kez yaptım en alttaki de bugün saat 10 da yaptım. Çatlamamış mı hala? Papatyamaviss @fnd_50 ateşim yarın yükselirse çatlamıştır diye düşünüyorum çünkü bugün düşük çıktı
Dondurup öyle getirirdim kızyolda bozulmasın askım gelırken bılemedım
sen tekrar kan versene ama aynı yerde muhtemelen senin geç dölllenme oldu. ben kimyasal geçirdiğimde bat günü gece başladı kanamam ve foşur foşur senin lekelenme gerekirse git bir kadın doğuma ama önce bir kan verSilik çıktı canım sanırım düşüyor beta
Çatlamadı bir türlü normalde sabah pik görürdüm akşama silinirdiKuzum bence bugünüde boş geçme derim ben tam anlamıyla silik olmamış çünkü
Dondurup öyle getirirdim kız
Ya ne dicem o top gibi şey yıkarda mı olacak e ben onu hemen hissetim ben regli olucam o zaman:/ içeri sokmadan hissetiminşallah gelmezler müsait değiliz de
hem his hem vucudumdaki değişiklikler beni buna itti kuzum :)roll u falan hatırlıyorum da neden yaptıgnı gormedım demekkı D: hıs dıyorsun yanı
Ben de dedim ki bu ay da tutmazsa biraz salarım çünkü yaza geleceğine bahara gelsin dogumum dedimmmmm kiiiii@trkn0709 canım testin negatif yazmışsın varmı resmi atta bakalım bata kaç gün var inan bende 3. Çocuk fikrinden bir vazgeçiyorum bir olsun diyorum hemen vazgeçme zamanı vardır olır inşallah herşey nasip
Hayırlısı inşallah bakalım.İnşAllah olmazsınDenemene gerek kalmaz
Bende şuan için birsey yok canım bugün beklenen bat ama yumurtlama geç olunca adette geç olurmuş ya onun için belki yarın falan olurum diye düşünüyorum. Testi yaptinmi canım inşallah çıkar mutlu haberi alırızE esmerkizzz06 kuzu sağlık ocağına gidip kan verdim yarın öğleden sonra çıkar dediği için şimdi kaset test alıp gidiyorum eve test yapcam sende durum ne
dondurup cozulurse bıdaha kullanılmaz ama bakKuzum bence bugünüde boş geçme derim ben tam anlamıyla silik olmamış çünkü
Dondurup öyle getirirdim kız
eylül anneesi olsam sağğlıklı bir kızım olsa adını da eylül falan koysam ne güzel hayallerrrrrhem his hem vucudumdaki değişiklikler beni buna itti kuzum :)
Ben de dedim ki bu ay da tutmazsa biraz salarım çünkü yaza geleceğine bahara gelsin dogumum dedimmmmm kiiiii
gebeymişim
Peki ateş hcg hormonu ile mi yükseliyo
özlem benım goguslerım hep karıncalanmıs gıbı devamlı orda kılcal damarlarda bır haraketlenme var oyle cok dolgun degıl evet gogus altı ve yanlarında bastırınca acı hıssı varProgesteron yum sonrası adete kdr olan dönemde daha çok salgılandığı için ateş yükselir. Eğer yumurta döllenirse Plasenta gelişene kadar , Corpus Luteum progesteronu daha çok salgılar. Dolayısıyla ateş düşmez :) Hatta kabızlık falan bile progesterondan olur. :)