Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yavrum ya hiç öyle düşünme. Bazen bu kadar çok düşünmek bizi bu hale getiriyor zaten. Hepsi olur merak etme sen.

Ben daha denemeden adetim gecikti, sırf böyle düşünüyorum diye oldu kesin bakalım bu ay nasıl olacak ya rahat olmaya çalışıyorum ama bir yandan da sürekli buradayım yazılanları okuyorum
Birçoğumuz psikolojik olarak hamile belirtilerimize bakıyoruz acaba hamile miyiz diye. Sık sık burada yazilanlari okuyoruz. Ateş ve gebelik testleri yorumluyoruz. Yalnız değilsin

Yalnız değilsin onu ben de istemiyorum hahahahaha ay çok takılıyorum burç mevzusuna çok çok yanlış biliyorum ama. Her burcun çok iyi ve kötü yanları var ve kisinin hangisini taşıyacağinı güneş burcu belirlemiyor bunu da çok iyi biliyorum ama nasıl bir psikoloji ise bizim ailede bir burcun kötü versiyonu varsa o burç olmasından korkuyorum çocuğun resmen

Merhaba benide ekler misiniz
Sat 21 kasım bat 19 aralık

Ahahha yalnız değilsin başaktan itibaren okeyim ben de o yüzden Eylül olabilir

Ahahha yalnız değilsin başaktan itibaren okeyim ben de o yüzden Eylül olabilir
Ay benim bir halam var beni başak burcundan korkuttu resmen
Bir de bir kuzenim var o da Akrep onun yüzünden de Akrep lerden korkuyorum hahahahhah genel müdürüm oğlak yolda görsem yolumu değiştiririm öyle tövbe bismillah bir adam yani
Bu üç vaka yüzünden bu üç burçtan korkuyorum. Koç çocukları da aşırı hareketli oluyor ateş gibiler baş edemem diye koç burcundan da çekiniyorum maşallah geriye burç kalmadı zaten ben en iyisi çocuk falan doğurmayayim ya

Hahahaha ya yükselen burcu da çok önemli ya başak, terazi vs fark etmez yükseleni istemediğim bir burç olunca zaten yine sıkıntı olacak

Benım annem abım kayınvalıdem hepsı basakhepsı çok inatcı.

ay ben burca cok takılmadın suanda da işte bellı mı olur

Hahahaha ya yükselen burcu da çok önemli ya başak, terazi vs fark etmez yükseleni istemediğim bir burç olunca zaten yine sıkıntı olacak

Sağlıkla gelsinler burç işin şakası

Aynen öyle canım ama işte yine de acaba oluyor insanda kesinlikle doğacağı ayı ayarlasan günü saati ayarlaman imkansız her bebek kendi kaderiyle geliyor dünyaya
Gerçi benim bir tanıdığım nasıl yaptıysa yapmıştı valla astrolojiye çok takıntılıydı bir astrolog da ona en kral burç akreptir çocukların olacaksa akrep burcuna göre ayarla demiş haha cidden iki oğlu var ikisi de Akrep nasıl başardı bilmiyorum
Hakkımızda hayırlısı
Benım annem abım kayınvalıdem hepsı basakhepsı çok inatcı.
Ay deme onu deme bu ay olursa artık inatçı basaklarla uğraşırız biz de haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…