- 15 Temmuz 2015
- 18.693
- 31.189
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Yok yavrum ya hiç öyle düşünme. Bazen bu kadar çok düşünmek bizi bu hale getiriyor zaten. Hepsi olur merak etme sen.sırf oyuzden bu ay denk getırmeyeye calısabılırımama soyle bısey de var eylulden sonrası daha da zor tam okulun ıcınde alısmıs olacak gercı fazla kasıyorum ya bır ay daha gelır dedesı getırır goturur napayım ben şimdi hep dusunuyorum oğlanın psıkolojısını ben ıse baslayana kadr yatagına yatar bende odada ayak ucunda karsı yatakta falan yatar uyumasını beklerdım ıse ne zaman basladım ozlemden hep yanında yatmaya basladım sımdı aksamları uyurken anne koynunda uyucam muhabbetı hep bende sevıyorum yalan yok mınıcık kollarıyla sarılıp bana uyuyor ama bebıs olunca bunu elınden alacak gıbı olcam her zaman her aksam belkıde olamayacagım yanında benı bıraktı kardesıme gıttı kotu hıssedecek dıye kafamda delı sorular
Bu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK savascii 1 ARALIK 1 OCAK Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK M marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK @Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur Ozayse 25 kasım 23 aralik
işte bosuna demiyorlar annelik delilik .......Yok yavrum ya hiç öyle düşünme. Bazen bu kadar çok düşünmek bizi bu hale getiriyor zaten. Hepsi olur merak etme sen.
Birçoğumuz psikolojik olarak hamileBen daha denemeden adetim gecikti, sırf böyle düşünüyorum diye oldu kesinbakalım bu ay nasıl olacak ya rahat olmaya çalışıyorum ama bir yandan da sürekli buradayım yazılanları okuyorum
Birçoğumuz psikolojik olarak hamilebelirtilerimize bakıyoruz acaba hamile miyiz diye. Sık sık burada yazilanlari okuyoruz. Ateş ve gebelik testleri yorumluyoruz. Yalnız değilsin
Yalnız değilsin onu ben de istemiyorumKız o degıl ben hıc Eylül’de doğum olsun ıstemedımoğlum okula gıdecek dıye ben o zamana ıyulesıp onunlada ılgılenmek ıstedım hep ama nasıp olmadı Rabbım ne eylerse güzel eyler artık beklıcez
Merhaba benide ekler misinizBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK savascii 1 ARALIK 1 OCAK Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK M marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK @Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur
Yalnız değilsin onu ben de istemiyorumhahahahaha ay çok takılıyorum burç mevzusuna çok çok yanlış biliyorum ama. Her burcun çok iyi ve kötü yanları var ve kisinin hangisini taşıyacağinı güneş burcu belirlemiyor bunu da çok iyi biliyorum ama nasıl bir psikoloji ise bizim ailede bir burcun kötü versiyonu varsa o burç olmasından korkuyorum çocuğun resmen
Bu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM 23 ARALIK @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK savascii 1 ARALIK 1 OCAK Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK @yelif10 27 KASIM 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK trueliving_ 6 ARALIK 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @hiskolikk 3 ARALIK BURALARDA @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK M marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK @Niqu 11 ARALIK 11 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @melegim can 24 ARALIK 20 OCAK @B_Nur @mrblt 21 kasım 19 aralık
Ay benim bir halam var beni başak burcundan korkuttu resmenAhahha yalnız değilsinbaşaktan itibaren okeyim ben de o yüzden Eylül olabilir
Ay benim bir halam var beni başak burcundan korkuttu resmen
Bir de bir kuzenim var o da Akrep onun yüzünden de Akrep lerden korkuyorum hahahahhahgenel müdürüm oğlak yolda görsem yolumu değiştiririm öyle tövbe bismillah bir adam yani
Bu üç vaka yüzünden bu üç burçtan korkuyorum. Koç çocukları da aşırı hareketli oluyor ateş gibiler baş edemem diye koç burcundan da çekiniyorum maşallah geriye burç kalmadı zaten ben en iyisi çocuk falan doğurmayayim ya
Hahahaha ya yükselen burcu da çok önemli ya başak, terazi vs fark etmez yükseleni istemediğim bir burç olunca zaten yine sıkıntı olacak
Yaaaa
Benım annem abım kayınvalıdem hepsı basakAy benim bir halam var beni başak burcundan korkuttu resmen
Bir de bir kuzenim var o da Akrep onun yüzünden de Akrep lerden korkuyorum hahahahhahgenel müdürüm oğlak yolda görsem yolumu değiştiririm öyle tövbe bismillah bir adam yani
Bu üç vaka yüzünden bu üç burçtan korkuyorum. Koç çocukları da aşırı hareketli oluyor ateş gibiler baş edemem diye koç burcundan da çekiniyorum maşallah geriye burç kalmadı zaten ben en iyisi çocuk falan doğurmayayim ya
En sevdiğim marka budur oğlumun hamileligini öğrenmiştim cok erken yumurtlama testide başarılı gayet güzel pozitif aldim 2 ay ama birinde esim yoktu birinde de nasip olmadı işte insallah senin pozitifte bebis gelirGeldi benimkiler
ay ben burca cok takılmadın suanda da işte bellı mı olurYalnız değilsin onu ben de istemiyorumhahahahaha ay çok takılıyorum burç mevzusuna çok çok yanlış biliyorum ama. Her burcun çok iyi ve kötü yanları var ve kisinin hangisini taşıyacağinı güneş burcu belirlemiyor bunu da çok iyi biliyorum ama nasıl bir psikoloji ise bizim ailede bir burcun kötü versiyonu varsa o burç olmasından korkuyorum çocuğun resmen
Hahahaha ya yükselen burcu da çok önemli ya başak, terazi vs fark etmez yükseleni istemediğim bir burç olunca zaten yine sıkıntı olacak
Sağlıkla gelsinler burç işin şakası
Ay deme onu demeBenım annem abım kayınvalıdem hepsı basakhepsı çok inatcı.