Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim yanaklar kızardı göğüsler de ağrıyor ama ateşte daha yumurtlama görmedim her gün de olcuyorum acaba atesolcer mi bozuldu

Yaa inşallah bu sefer tutar canım. Demek ki ilk aydan olabiliyormuş kendime bunu inandırmam lazım
İnşallah balim teşekkür ederim ama inan gerçekten hiç düşünmüyordum adetim gecikmişti yine de test yapsam mı var mı acaba isteği yoktu eşim yap dediydi yapmıştım ondan sonra da olmayınca böyle takındı oldu işte ama bu ikinci ay düzenli denememizde

Sizin de çok olmamış aslında takıntı yapmamak lazım inşallah bu sefer güzel haberi alırsınız

Sizin de çok olmamış aslında takıntı yapmamak lazım inşallah bu sefer güzel haberi alırsınız
Evet canım çok olmadı ama bir seneyi geçen evlilik sürecimiz olduğu için çevre baskısı aşırı oluyor ve bunaliyorum artık belki ben bu yüzden erkenden sıkıntı yaptım

Evet canım çok olmadı ama bir seneyi geçen evlilik sürecimiz olduğu için çevre baskısı aşırı oluyor ve bunaliyorum artık belki ben bu yüzden erkenden sıkıntı yaptım

bizim de 2 buçuk sene oldu evleneli,bi süre sonra alışıyorlar artık bişey demiyorlar eskisi gibi Çevreyi hiç takma bence kendi hayatınız sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…