- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.961
Işık altında cektim mesela böyle görüyorumÜzgünüm kuzum ya ben goremedım (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işık altında cektim mesela böyle görüyorumÜzgünüm kuzum ya ben goremedım (
Evet canım 3 ay her gün kullandık sonra bıraktık artık biz etki hiç görmedik ümidimizi dışarıdan kesip Allaha teslim olduk. Verecek olan AllahCanım omega3 ü hergün alıyo musun
Kuzucum bu testın ıcınde hayalet cızgıyı kaale almayın yazıyor ya umutlanma dıye soyluyorum bıraz daha bekle bakalım adetıne bır gun kala fln yap canomIşık altında cektim mesela böyle görüyorum
Evet bende okudum daha önce zaten çok daha belirgin hayalet çizgi çıkmıştı bundaKuzucum bu testın ıcınde hayalet cızgıyı kaale almayın yazıyor ya umutlanma dıye soyluyorum bıraz daha bekle bakalım adetıne bır gun kala fln yap canom
Çok şükür kuzum ne yapalım bat tarihleri yakın olunca sormak istedim polysitol bitmişti onu aldım devamIyim canm sen naslsn
Benim geçen ay gecikmem vardı predictor de hayalet çizgi vardı beta 2.8 di ama gebelik yok dendi bende rahim filmi çekindimKuzucum bu testın ıcınde hayalet cızgıyı kaale almayın yazıyor ya umutlanma dıye soyluyorum bıraz daha bekle bakalım adetıne bır gun kala fln yap canom
Hissettiğin gerçek, bebeğin seninle olsun inşallah amin
Dün geceyi değerlendirebildik kuzum ama ateşim hala olmadığını gösteriyor eğer ateş ölçer hatalı değilseDeğerlendirebildiniz mi
Predıctoru bılmıyorumda ınnovıtanın kullanma kılavuzunda yazıyor canımBenim geçen ay gecikmem vardı predictor de hayalet çizgi vardı beta 2.8 di ama gebelik yok dendi bende rahim filmi çekindim
Tamamdır çok teşekkürlerbence bir süre kaset testle koyulaşmasını takip et. İğne etkisi ise koyulaşmaz. Takibine göre de kan vereceğin günü belirlersin :)
Anladım bende internetten laboquick aldım bu sefer hem ovulasyon hem gebelik bakalımPredıctoru bılmıyorumda ınnovıtanın kullanma kılavuzunda yazıyor canım
Kanka ben şunu aldımEki Görüntüle 3185553 Eki Görüntüle 3185554 benımkıde plusmed kuzum
Canım sağlık en önemlisi siz iyi olursanız bebelerde iyi ve sağlıklı olur. Her şeyin vakti ve zamanı var. Rabbim hayırlısını nasip etsin İnşallah sabır zor olsa da meyvesi her zaman güzel oluyor bizleri bırakma, arada yoklaaaKuzular biz bugün eşimle urolojiye gittik sanırım kimyasal olması bu yüzden solde varikosel tekrar nuksetmis sağda da yeni başlıyormuş yarın çift taraflı ameliyat olacak sanırım 6 ay sonra sonuç aliniyormus belli ki ben bı yarım sene daha bekleyeceğim ve ateş takibi falan yapmayacağım bir süre dualarinizi eksik etmeyin imagination forever @Tikabasa @pozitifbiri T TASUU Papatyamaviss fnd_50 @Sirius2023 @melegim can @savascii @bebekheyecani ve diğer güzellerim
ozellıkle kol altından asagı dogru bastırınca acıyor epey gecen ay cok mıncıkladım hıc bısey yoktu.kımyasal oldugunda da hıssetmıstım aslında o zman da bahsetmıstım bu agru o agrı dıye ama bu sefer bılındık bırsey yok ama ıcıme oyle bı hıs geldı kı olmayadabılır elbette sırf ben hıssedıyorum dıye ama bakalım görücez kuzum :) ve bıngı bugunde hasta oluyorum agzım yuzum bogazım sısstı heryerım hala elının ustumuzde ustumde olması benı mutlu ettııı eheheheh gel sarılammİnan ki her hamilelik bir olmuyormuş. Mesela ben yuzde yuz kahve tiksinitisi beklerken asla olmadı. Gögüs agrısı varla yok arasıydı koltuk altı tarafında başladı. Dedim çok az normalde daha daha fazla olurdu ondan değildir dedim. Gitgide arttı. Ağrılar vs vardı ama ateş yükselmeyince kesin yok dedim hatırlıyorsun senle inatlaştım bile hatta :) Ama çıktı. Darısı sana olsun kuzum inşallah dogru hissediyorsundur yine :)
Ben geçirdiğim hastalık bağlıyorum kuzum çok ateşli enfeksiyonluydu etkiledi sanırımBen bugün ovulasyon yaptım yumurtlama yok bende de canım.
Ben bir de geçen ay klomen kullandım, bu ayda etkisi olacaktı güya.
Mevsim geçişi De değil bu ay niye öyle olduk anlamadım.
ben hayal kırıklığı yaşamamak için vücudumda belirti aramamaya çalışıyorum.çünkü 36. saati değerlendiremedik maalesef.siz değerlendirebildiniz mi
Duamız seninle inşallah canım benim gönlünüze göre olsun sağlıkla atlatsın eşin benim de eşimin sağında var solunda yoktu galiba ama doktor o çok önemli değil demişti şimdi içime şüphe düştü ilk gebeliğimde de vardı eşimde yani ilk hamile kalmaya çalışırkenKuzular biz bugün eşimle urolojiye gittik sanırım kimyasal olması bu yüzden solde varikosel tekrar nuksetmis sağda da yeni başlıyormuş yarın çift taraflı ameliyat olacak sanırım 6 ay sonra sonuç aliniyormus belli ki ben bı yarım sene daha bekleyeceğim ve ateş takibi falan yapmayacağım bir süre dualarinizi eksik etmeyin imagination forever @Tikabasa @pozitifbiri T TASUU Papatyamaviss fnd_50 @Sirius2023 @melegim can @savascii @bebekheyecani ve diğer güzellerim
Yaa sende mi İstanbul'dasınbende İstanbuldayım grupta yakından birilerini görmek ne güzel nerde oturuyorsunİstanbul da