- 14 Mayıs 2021
- 4.578
- 9.026
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.781
Guzel haberler alırsın ınsallah tatlımKızlar yakindan dahada net heyecandan flaş bile acamadim bat günüm yarın 5 gundur lekelenmem var dua edin simdi dr gidiyorum bizde uyuşmazlık olduğu için leke olunca igne yapiyolar asla basima gelmez derdim bu yerleşme kanamasi geldi
Yapabilmissin aşkım ekleyeyim hemenn79005f Ovulation charts on FertilityFriend.com canım ateş linki buraya bırakıyorum ekleyebilirmisin umarım yapabilmişimdirMervenur277
Ay görünüyor canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar 5 gundur lekelenmem var biliyorsunuz regli günüm de yarın bugun test yaptım şu filan içmeme rağmen anında boyle çıktı hamileyim sanırım dimi
İnşallah sağlıklı haberini de alırsın kuzum maşallahKızlar 5 gundur lekelenmem var biliyorsunuz regli günüm de yarın bugun test yaptım şu filan içmeme rağmen anında boyle çıktı hamileyim sanırım dimi
Rica ederim kuzucum ne demek her zaman veririm cevap onun için buradayız yardımcı olamadım amaTeşekkür ederim canım yinede cevap verdin
kaç mm olmuş yumurtan canımİlk gidişimdi zaten ilk defa yapıldı takip 3 yumurtam olmuştu klomenle biri büyüdü sadece
Tamam canım teşkür ederim acelesi yok kuzum kolay gelsin sanadaYapabilmissin aşkım ekleyeyim hemennb1k2 kuzucum sen de az bekle forum mesajlarını okumayı bitireyim ekleyeceğim unutmamak için etiketledim buraya
Koyulaştıkça sonra çatlıcak işte kuzum yarın çatlayabilir dün yaptıysanız bugün boş geçin yarını değerlendirin benceAmaaan benmkıde çatlamadıgı gıbı dahada koyulasmıs.dün dolu gectı ya bugunu bosmu geceyım sızce?yoksa bugunde yapıp yarını bos gecıp çarsambamı yapayım?kararsız kaldım fnd_50 Mervenur277 savascii bebekheyecani ve dıger bebıslerm
Evett canım hamilesin öyke görünüyor kuzum saglıkla gelsin inşallahKızlar 5 gundur lekelenmem var biliyorsunuz regli günüm de yarın bugun test yaptım şu filan içmeme rağmen anında boyle çıktı hamileyim sanırım dimi
Benimde 15 aralık canım17 aralık canım.tamam mutlaka yazarım.senin ne zaman canım :)
20 olmuştu canımkaç mm olmuş yumurtan canım
Geçmiş olsun canım önce sağlık tabikiKuzular biz bugün eşimle urolojiye gittik sanırım kimyasal olması bu yüzden solde varikosel tekrar nuksetmis sağda da yeni başlıyormuş yarın çift taraflı ameliyat olacak sanırım 6 ay sonra sonuç aliniyormus belli ki ben bı yarım sene daha bekleyeceğim ve ateş takibi falan yapmayacağım bir süre dualarinizi eksik etmeyinimagination forever Tikabasa pozitifbiri T TASUU Papatyamaviss fnd_50 Sirius2023 melegim can savascii bebekheyecani ve diğer güzellerim
Olsuun canım belki biri cevap yazar bekliyimRica ederim kuzucum ne demek her zaman veririm cevap onun için buradayız yardımcı olamadım ama
Allah yardımcınız olsun kuzum inşallah rabbim en kısa zamanda şifa verir ve bebişinize kavuşursunuzKuzular biz bugün eşimle urolojiye gittik sanırım kimyasal olması bu yüzden solde varikosel tekrar nuksetmis sağda da yeni başlıyormuş yarın çift taraflı ameliyat olacak sanırım 6 ay sonra sonuç aliniyormus belli ki ben bı yarım sene daha bekleyeceğim ve ateş takibi falan yapmayacağım bir süre dualarinizi eksik etmeyinimagination forever Tikabasa pozitifbiri T TASUU Papatyamaviss fnd_50 Sirius2023 melegim can savascii bebekheyecani ve diğer güzellerim
Hiç bir fikrim yok canım daha önce smear vermedimÇok teşekkür ederim bir şey daha soracaktım geçen hafta smear yaptırdım tam yumurtamın çatladığı gündü inflamasyon yazıyor bu gebeliğe engel olur mu bu ayda boşa mı gitti acaba
Benim eşimde aynı çift taraflı varıkosel ameliyatı oldu sperm sayımız bayagı düşüktü 10 ay oldu ameliyat olalı sizin sperm sayınız kaç acabaKuzular biz bugün eşimle urolojiye gittik sanırım kimyasal olması bu yüzden solde varikosel tekrar nuksetmis sağda da yeni başlıyormuş yarın çift taraflı ameliyat olacak sanırım 6 ay sonra sonuç aliniyormus belli ki ben bı yarım sene daha bekleyeceğim ve ateş takibi falan yapmayacağım bir süre dualarinizi eksik etmeyinimagination forever Tikabasa pozitifbiri T TASUU Papatyamaviss fnd_50 Sirius2023 melegim can savascii bebekheyecani ve diğer güzellerim
Allah güzel sonuçlar göstersin AminKuzular biz bugün eşimle urolojiye gittik sanırım kimyasal olması bu yüzden solde varikosel tekrar nuksetmis sağda da yeni başlıyormuş yarın çift taraflı ameliyat olacak sanırım 6 ay sonra sonuç aliniyormus belli ki ben bı yarım sene daha bekleyeceğim ve ateş takibi falan yapmayacağım bir süre dualarinizi eksik etmeyinimagination forever Tikabasa pozitifbiri T TASUU Papatyamaviss fnd_50 Sirius2023 melegim can savascii bebekheyecani ve diğer güzellerim
Yaa sağolun cevabınız içinHiç bir fikrim yok canım daha önce smear vermedim