Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim benim hormonların normal sadece ostrojenim biraz düşükmüş o da sorun olmaz dedi doktor zaten pcos da ultrasonda bariz pcos görünümü değil atipik bir pcos görünümü var demişti üç doktora gittim üçü de aynı şeyi söyledi atipik pcos nasıl oluyorsa 😀ben yine günlük testi yapmaya devam edeyim zaten bu ay inofolic combi ve çörek otu bal tarçın karışımı kullandım bakalım etkisi olacak mı🫠
Tabi devam edin zaten akıntı ve diğer belirtilerle kendini belli ediyor,testi aynı saatte yapmaya çalışın bir de ☺️ Benim de ultrasondan anlayamamışlardı bir sorun görünmüyor gayet iyi demişti hormondan bakarak anlamışlardı. Hatta dış görünüşün inkar ediyor ama pkos var demişti. Ta daaa acı gerçeğim 🥲

Benim sağda bir tane 20mm di canım aynı zamanda polistik overim. Bugün nasıl hissediyorsun
benim 17 ve 19 mm sanırım.bana da doktorun biri pkos var dedi bu doktor yok dedi anlamadık.normalde yumurtlama günümde mide bulantım,göğüslerde hassasiyet olurdu hiç biri yok anlamadım.hiç bir değişiklik yok şu an vücudumda.sende durumlar nasıl canım.

Hangi gün test yapmayı planlıyorsun canım ben 14 ocakta falan düşünüyorum
benim şubat ayında bi kimyasal gebeliğim oldu.üstelik adetim 5 gün gecikince test yapmıştım öyle öğrenmiştim.günüm geçmeden yapmak istemiyorum korkuyorum.doktorum 2 gün gecikirse öyle yapın dedi.dayanamayıp yapabilirim gibi :)

Selam kızlar, aklima takilan bir soru var ovulasyon testi yaparken ilk idrar yaniltir deniliyo 15 20 dk sonra 2. Idrarle yapilsa yaniltici olur mu yoksa 2 3 saat sonra mi yapmam gerekiyo
Canım sadece merak ettim tam anlamıyla dışarı çıktıktan 20 dakika sonra tekrardan nasıl idrarın geliyorki😱

benim şubat ayında bi kimyasal gebeliğim oldu.üstelik adetim 5 gün gecikince test yapmıştım öyle öğrenmiştim.günüm geçmeden yapmak istemiyorum korkuyorum.doktorum 2 gün gecikirse öyle yapın dedi.dayanamayıp yapabilirim gibi :)
Benim ara ara belime agrı saplanıyor sağ kasıkta birde bacalta agrı var canım inşallah güzel haberler alırız ben beklemeyi düşünüyorum test için

X