Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 ocakta sansını dene derım ama yumrt uygulmaya gore tutmuyor emın degılsen 3 ocagı bekle
Femometer'e ateş bilgilerimi girdim 23 Aralık'ta yumurtlama diyor ama 19 aralıktan 22 aralika kadar akıntım vardır hep hatta 22 Aralık'ta bayağı bı kasik ağrım oldu 23u mu 22si mi emin olamiyorum o yüzden. Belki yılbaşına güzel haberle girme ihtimalimiz olur diye 31'i deniyim dedim ama çıkmaz herhalde olsa da 🥺

Ya kendimi dinlediğim için tuhaf tuhaf belirtiler var ama regl belirtisi de olabilir 😅 bekliyim dimi ya kendimi hazırladım zaten regl olayım çalışmaları yapalım artık diye 😂
hiiiç kendini dinleme her ay kesin hamileyiz diyoruz ama olmuyo yerle bir oluyoruz :) regl olacakmış gibi düşün hamile kalırsan büyük bir mutluluk yaşarsın

Geçen ay benim de böyle oldu 23. Döngüde gördüm yumurtlamayı. Vücut arada böyle yapıyor galiba kuzum
Ya aslında ben normalde geç yumurtluyordum 20 lerde ama Mfk kullandıktan sonra inanılmaz düzene girdi maksimum 18 de yumurtlar oldum. Sanırım bugün çatlayacak bugün de 18. Gün. İnşallah hayırlısı olur🤲🏻

12. yada 13. gündü diye hatırlıyorum ama emin değilim
Anladım cnm bakalim hayırlısı artik ben dunde bugünde yaptim erken gebelik testi farkli markalarinkini yaptim ikisinede silik cizgi var ama iğne etkisi mi tabii bilemiyorum hayırlısı bAkalım inşallah rabbimden gelene razıyız. Rabbik sesimizi duyar inşallahta kimsenin kucağını boş birakmaz hayırlı hayirli evlatlar verir hepimize inşallah

Anladım cnm bakalim hayırlısı artik ben dunde bugünde yaptim erken gebelik testi farkli markalarinkini yaptim ikisinede silik cizgi var ama iğne etkisi mi tabii bilemiyorum hayırlısı bAkalım inşallah rabbimden gelene razıyız. Rabbik sesimizi duyar inşallahta kimsenin kucağını boş birakmaz hayırlı hayirli evlatlar verir hepimize inşallah
sen kaçıncı gündeydin canım yazdın mı hatırlayamadım bir yandan çalışıyorum kusura bakma kafam karışıyor arada☺️

Amiiiin İnşAllah en hayırlı şekilde nasip olur isteyen herkese 🤲🏻

hiiiç kendini dinleme her ay kesin hamileyiz diyoruz ama olmuyo yerle bir oluyoruz :) regl olacakmış gibi düşün hamile kalırsan büyük bir mutluluk yaşarsın
Dimii ya zaten umudum yok pek hala ne testi yapcam 😅 haftaya kırmızıları yedim diye gelicem öyle düşüneyim de unutayım testi 😁

X