- 26 Aralık 2015
- 11.600
- 18.653
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.841
Umarım ya umarım daha fazla gecikmezfnd_50 bncede kuzum kademe kademe aracaktır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım ya umarım daha fazla gecikmezfnd_50 bncede kuzum kademe kademe aracaktır
Femometer'e ateş bilgilerimi girdim 23 Aralık'ta yumurtlama diyor ama 19 aralıktan 22 aralika kadar akıntım vardır hep hatta 22 Aralık'ta bayağı bı kasik ağrım oldu 23u mu 22si mi emin olamiyorum o yüzden. Belki yılbaşına güzel haberle girme ihtimalimiz olur diye 31'i deniyim dedim ama çıkmaz herhalde olsa da1 ocakta sansını dene derım ama yumrt uygulmaya gore tutmuyor emın degılsen 3 ocagı bekle
adetinize 2 gun kala yapmissiniz ya peki ignenin kacinci günüydü hatirliyor musunuzevet canım çatlatma iğnesi yapmıştım
hiiiç kendini dinleme her ay kesin hamileyiz diyoruz ama olmuyo yerle bir oluyoruz :) regl olacakmış gibi düşün hamile kalırsan büyük bir mutluluk yaşarsınYa kendimi dinlediğim için tuhaf tuhaf belirtiler var ama regl belirtisi de olabilir bekliyim dimi ya kendimi hazırladım zaten regl olayım çalışmaları yapalım artık diye
İlaç kullanmadım kuzum hiç. Ama belki geçirdiğim hastalık etkilemiş olabilir birkaç güne şekillenir inşallahYaaa niye böyle oldu ilaç felan kullandın acaba onlarmı ovülasyonunu etkiledi kuzum ateşin düşük seyrediyor belki yarın yükselir bianda hiz belli olmaz
Aynen bugün de akıntının devamını gördüm sanırım yakın inşallah gecikmeden çatlarKuzucum bende genelde o akıntıdan bır ıkı gun ıcınde yumurtlama oluyor.belkı sendede oyle olur.bır ıkı gun daha bekle bakalım
O beni çok strese sokuyor kuzum ya zamanında çok kullandım ama ama Şuan olsa yapardımKeşke ovülasyon testin olsaydı net bişey olurdu en azından bazen lazım oluyor
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz artıkSon halıyle de bu sekılde kızlar ben beklemeye geçiyorum artık oldu oldu olmadı nasıp, tablo ve ilişkilerde bu şekilde
umut varmı sevgili hamişlerim @Deepblues @pozitifbiri @TASUU
ve ocak ayı arkadaşlarım fnd_50 @savascii melisaa93 @trueliving_ @lavinya- bebekheyecani @Niqu
Eki Görüntüle 3183919
Aynen canın ben de akıntı takibimden biliyorum ama bu ay sabırsızlandım çok fazlaCanım akıntı dan bikaç gün sonra yumurtlama olur zaten.Yani benim aylardır öyle.Testle takip yaptığım için biliyorum
Evet sadece böyle zamanlar için diyorum zatenO beni çok strese sokuyor kuzum ya zamanında çok kullandım ama ama Şuan olsa yapardım
Ya aslında ben normalde geç yumurtluyordum 20 lerde ama Mfk kullandıktan sonra inanılmaz düzene girdi maksimum 18 de yumurtlar oldum. Sanırım bugün çatlayacak bugün de 18. Gün. İnşallah hayırlısı olurGeçen ay benim de böyle oldu 23. Döngüde gördüm yumurtlamayı. Vücut arada böyle yapıyor galiba kuzum
Aynen düşünebilirim kuzum artıkEvet sadece böyle zamanlar için diyorum zaten
12. yada 13. gündü diye hatırlıyorum ama emin değilimA
adetinize 2 gun kala yapmissiniz ya peki ignenin kacinci günüydü hatirliyor musunuz
Anladım cnm bakalim hayırlısı artik ben dunde bugünde yaptim erken gebelik testi farkli markalarinkini yaptim ikisinede silik cizgi var ama iğne etkisi mi tabii bilemiyorum hayırlısı bAkalım inşallah rabbimden gelene razıyız. Rabbik sesimizi duyar inşallahta kimsenin kucağını boş birakmaz hayırlı hayirli evlatlar verir hepimize inşallah12. yada 13. gündü diye hatırlıyorum ama emin değilim
Anladım cnm bakalim hayırlısı artik ben dunde bugünde yaptim erken gebelik testi farkli markalarinkini yaptim ikisinede silik cizgi var ama iğne etkisi mi tabii bilemiyorum hayırlısı bAkalım inşallah rabbimden gelene razıyız. Rabbik sesimizi duyar inşallahta kimsenin kucağını boş birakmaz hayırlı hayirli evlatlar verir hepimize inşallah
sen kaçıncı gündeydin canım yazdın mı hatırlayamadım bir yandan çalışıyorum kusura bakma kafam karışıyor aradaAnladım cnm bakalim hayırlısı artik ben dunde bugünde yaptim erken gebelik testi farkli markalarinkini yaptim ikisinede silik cizgi var ama iğne etkisi mi tabii bilemiyorum hayırlısı bAkalım inşallah rabbimden gelene razıyız. Rabbik sesimizi duyar inşallahta kimsenin kucağını boş birakmaz hayırlı hayirli evlatlar verir hepimize inşallah
Amiiiin İnşAllah en hayırlı şekilde nasip olur isteyen herkeseAnladım cnm bakalim hayırlısı artik ben dunde bugünde yaptim erken gebelik testi farkli markalarinkini yaptim ikisinede silik cizgi var ama iğne etkisi mi tabii bilemiyorum hayırlısı bAkalım inşallah rabbimden gelene razıyız. Rabbik sesimizi duyar inşallahta kimsenin kucağını boş birakmaz hayırlı hayirli evlatlar verir hepimize inşallah
Dimii ya zaten umudum yok pek hala ne testi yapcam haftaya kırmızıları yedim diye gelicem öyle düşüneyim de unutayım testihiiiç kendini dinleme her ay kesin hamileyiz diyoruz ama olmuyo yerle bir oluyoruz :) regl olacakmış gibi düşün hamile kalırsan büyük bir mutluluk yaşarsın
İnşallah canım ya birkaç güne şekillenir diye düşünüyorum umarım gecikmez
Aynen kırmızları yedin hatta öyle düşünDimii ya zaten umudum yok pek hala ne testi yapcam haftaya kırmızıları yedim diye gelicem öyle düşüneyim de unutayım testi
Zaten cuma haftasonuna bağlandıgı ıcın olma ollasılıgı yuksekgayet güzel günler inşAllah tutar bu ay sıkı sıkı :) bir de bence yarın bir kez daha değerlendir sağlam olsun :)