Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğim her ay yumurtlama olunca ateş bir anda fırlayacak diye bişey yok, benim gebe kaldığım ay kademe kademe artmıştı ateşim hatırlasana. Bekle bakalım bikaç gün daha... Artacaktır.

Kuzucum amh ıyı gelırse klomenı sonra kullansan aslında hormon ılacları benı hep korkutuyor.sorun yoksa bırkac ay daha denesen ates dustuyse bır ıkı gune adet olursun zaten

Kuzucum amh ıyı gelırse klomenı sonra kullansan aslında hormon ılacları benı hep korkutuyor.sorun yoksa bırkac ay daha denesen ates dustuyse bır ıkı gune adet olursun zaten
Banada verdi canım klomen neden korkutuyor benim amh düşük fsh 12 ondan verdğ yumurtalar gelişmiyor yeterince

Amin inşallah kuzucum dediğim gibi herkeste farklı olur inşallah bebişin tutunuyordur sana

Banada verdi canım klomen neden korkutuyor benim amh düşük fsh 12 ondan verdğ yumurtalar gelişmiyor yeterince
Kuzum işte bır sorun varsa tabıkıde mecburen tedavıyı yapmalıyız ama bazen dr lar kolayına kacıyor atıyorum fsh 8 amh ıyı hemen klomen.mesela bende mıgren var hormon ılaclar bana yasak,damar rahatsızlıgı olanlar da vs tehlıkelı,bırde ben problem yoksa ılac kullanmama taraftarıyım her konuda boyleyım.tum ılaclar korkutuyor benı yanı :) bırde cogul gebelık rıskı dıs gebelık rıskı flnda korkutan dıger konular

bende şimdi sen diyince baktım geçen seneki tahlillerime. fsh 10.5 prolaktin 22.2 amh bakılmamış klomen kullanıp hamile kalmıştım. şimdi düşününce bu değerler yüksekmiş gibi geldi bana ama o zaman doktor bir problem yok demişti.klomeni de ben denemek istediğim için vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…