Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum amh ıyı gelırse klomenı sonra kullansan aslında 🙏 hormon ılacları benı hep korkutuyor.sorun yoksa bırkac ay daha denesen 💕🙏ates dustuyse bır ıkı gune adet olursun zaten
Kuzum çok yoruldum ya artık olsun istiyorum geciktiği her ay sanki hiç olmayacakmış hissiyatına kapılıyorum. Yinede bi adet olayım kontrole gideyim de bakayım nolacak doktor ne diyecek

Kuzum işte bır sorun varsa tabıkıde mecburen tedavıyı yapmalıyız ama bazen dr lar kolayına kacıyor atıyorum fsh 8 amh ıyı hemen klomen.mesela bende mıgren var hormon ılaclar bana yasak,damar rahatsızlıgı olanlar da vs tehlıkelı,bırde ben problem yoksa ılac kullanmama taraftarıyım her konuda boyleyım.tum ılaclar korkutuyor benı yanı :) bırde cogul gebelık rıskı dıs gebelık rıskı flnda korkutan dıger konular
Anladım canım bana mecbur işte deniyoruz olmuyor aşkım

Son halıyle de bu sekılde kızlar ben beklemeye geçiyorum artık oldu oldu olmadı nasıp, tablo ve ilişkilerde bu şekilde
umut varmı sevgili hamişlerim @Deepblues pozitifbiri pozitifbiri T TASUU
ve ocak ayı arkadaşlarım fnd_50 fnd_50 savascii savascii melisaa93 melisaa93 trueliving_ trueliving_ L lavinya- bebekheyecani bebekheyecani Niqu Niqu

1672299466544.png

Eklentiler

• 24FF15F1-FC1F-4258-A5DB-586A6716790D.jpeg
    24FF15F1-FC1F-4258-A5DB-586A6716790D.jpeg
    103,2 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bu aydan çok umudum yok şehir değişikligi derken çok degerlendiremedik ama tam yumurtlama zamanına denk gelmiş iliskimiz. Çok küçük bı ihtimal var hala gözümde 😅 4 Ocak gibi bekliyorum bat'ı ama uygulamalar değişik değişik gösteriyor 3 ocak olan da var 6 Ocak olan da var. 31 Aralık'ta sizce erken gebelik testi yapmalı mıyım test perileri dürtüyor 😅 yoksa haftaya regl gecikmesi olursa mi yapayim

Kızlar bu aydan çok umudum yok şehir değişikligi derken çok degerlendiremedik ama tam yumurtlama zamanına denk gelmiş iliskimiz. Çok küçük bı ihtimal var hala gözümde 😅 4 Ocak gibi bekliyorum bat'ı ama uygulamalar değişik değişik gösteriyor 3 ocak olan da var 6 Ocak olan da var. 31 Aralık'ta sizce erken gebelik testi yapmalı mıyım test perileri dürtüyor 😅 yoksa haftaya regl gecikmesi olursa mi yapayim
1 ocakta sansını dene derım ama yumrt uygulmaya gore tutmuyor emın degılsen 3 ocagı bekle

bence regli bekle canım erken test insanı delirtiyo :)

Bebeğim her ay yumurtlama olunca ateş bir anda fırlayacak diye bişey yok, benim gebe kaldığım ay kademe kademe artmıştı ateşim hatırlasana. Bekle bakalım bikaç gün daha... Artacaktır.
İnşallah kuzum ya bazen çok yorulduğumu hissediyorum sonra geri toparlanıyorum doğru söylüyorsun kademe kademe artmıştı seninki. İnşallah birkaç güne şekillenir

X