- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.821
kaçıncı günü iğneninKaset test yaptim ben negatif.. Erken gebeliktede hafif gölge var ama bilmiyorum iğne etkisi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçıncı günü iğneninKaset test yaptim ben negatif.. Erken gebeliktede hafif gölge var ama bilmiyorum iğne etkisi mi
İğnenin13.gunu adetime de 5gun varkaçıncı günü iğnenin
ben geçen yıl kullandım regle 2 gün kala kan testinde öğrenmiştim gebeliğimi. kaset test yapmadımAranizda var mi catlatma ignesi vurulan kaçıncı gün testiniz negatife döndü ve ya adete kac gun kLa ogrendiniz
Bende pazartesi kan vermeyi düşünüyorum eger erken rgl falan olmazsam tabiiben geçen yıl kullandım regle 2 gün kala kan testinde öğrenmiştim gebeliğimi. kaset test yapmadım
o zaman daha erken olabilir :) bende regle 2 gün kala 41.7 ile öğrendim.kaset test yapsam bile çok silik görünecek bir değer. senin şimdiden çıkamaması normal benceİğnenin13.gunu adetime de 5gun var
bencede kesin sonuç alırsın. hem test yapmak insanı strese sokuyorBende pazartesi kan vermeyi düşünüyorum eger erken rgl falan olmazsam tabii
Kuzum çok yoruldum ya artık olsun istiyorum geciktiği her ay sanki hiç olmayacakmış hissiyatına kapılıyorum. Yinede bi adet olayım kontrole gideyim de bakayım nolacak doktor ne diyecekKuzucum amh ıyı gelırse klomenı sonra kullansan aslında hormon ılacları benı hep korkutuyor.sorun yoksa bırkac ay daha denesen ates dustuyse bır ıkı gune adet olursun zaten
bencede kesin sonuç alırsın. hem test yapmak insanı strese sokuyor
Anladım canım bana mecbur işte deniyoruz olmuyor aşkımKuzum işte bır sorun varsa tabıkıde mecburen tedavıyı yapmalıyız ama bazen dr lar kolayına kacıyor atıyorum fsh 8 amh ıyı hemen klomen.mesela bende mıgren var hormon ılaclar bana yasak,damar rahatsızlıgı olanlar da vs tehlıkelı,bırde ben problem yoksa ılac kullanmama taraftarıyım her konuda boyleyım.tum ılaclar korkutuyor benı yanı :) bırde cogul gebelık rıskı dıs gebelık rıskı flnda korkutan dıger konular
evet canım çatlatma iğnesi yapmıştımevet cnmda İste merak sen igne olmus muydun
1 ocakta sansını dene derım ama yumrt uygulmaya gore tutmuyor emın degılsen 3 ocagı bekleKızlar bu aydan çok umudum yok şehir değişikligi derken çok degerlendiremedik ama tam yumurtlama zamanına denk gelmiş iliskimiz. Çok küçük bı ihtimal var hala gözümde 4 Ocak gibi bekliyorum bat'ı ama uygulamalar değişik değişik gösteriyor 3 ocak olan da var 6 Ocak olan da var. 31 Aralık'ta sizce erken gebelik testi yapmalı mıyım test perileri dürtüyor yoksa haftaya regl gecikmesi olursa mi yapayim
gayet güzel günler inşAllah tutar bu ay sıkı sıkı :) bir de bence yarın bir kez daha değerlendir sağlam olsun :)Son halıyle de bu sekılde kızlar ben beklemeye geçiyorum artık oldu oldu olmadı nasıp, tablo ve ilişkilerde bu şekilde
umut varmı sevgili hamişlerim @Deepblues pozitifbiri T TASUU
ve ocak ayı arkadaşlarım fnd_50 savascii melisaa93 trueliving_ L lavinya- bebekheyecani Niqu
Eki Görüntüle 3183919
bence regli bekle canım erken test insanı delirtiyo :)Kızlar bu aydan çok umudum yok şehir değişikligi derken çok degerlendiremedik ama tam yumurtlama zamanına denk gelmiş iliskimiz. Çok küçük bı ihtimal var hala gözümde 4 Ocak gibi bekliyorum bat'ı ama uygulamalar değişik değişik gösteriyor 3 ocak olan da var 6 Ocak olan da var. 31 Aralık'ta sizce erken gebelik testi yapmalı mıyım test perileri dürtüyor yoksa haftaya regl gecikmesi olursa mi yapayim
Ya kendimi dinlediğim için tuhaf tuhaf belirtiler var ama regl belirtisi de olabilir bekliyim dimi ya kendimi hazırladım zaten regl olayım çalışmaları yapalım artık diyebence regli bekle canım erken test insanı delirtiyo :)
İnşallah kuzum ya bazen çok yorulduğumu hissediyorum sonra geri toparlanıyorum doğru söylüyorsun kademe kademe artmıştı seninki. İnşallah birkaç güne şekillenirBebeğim her ay yumurtlama olunca ateş bir anda fırlayacak diye bişey yok, benim gebe kaldığım ay kademe kademe artmıştı ateşim hatırlasana. Bekle bakalım bikaç gün daha... Artacaktır.
İnşallah canım ya birkaç güne şekillenir diye düşünüyorum umarım gecikmezKuzum ateş ölçme den hiç anlamıyorum ama belki artış olur bekle bence sen daha iyi bilirsin bu yöntemi
yok canım iğne yaptırdım iğnenin 13c günü test yaptım bembeyz zaten ben bu ayda elendim..Yumurtlama sonrasi mi oldu canım bu ağrın ben yumurtlamadan sonra 6 ve 7. Gün aşırı ağrı çektim gece gündüz hiç böyle olmamıştı ertesi gün bı uyandım hicbbisey kalmamış ağırdan