- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.781
Ayyyy içimi açtınBenim arkadasım fitili kullandıktan sonra 1 kez adet gördü sonra hamile kaldı inşallah öyle olur
İnşallah sağlıkla koyulaşır canımBat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalım
Canım gayet güzel koyulaşmış ben 20 betayla öğrenmeytim çokda güzel yükselmişti kendini hiç strese sokma süreklide kan verip canını acıtma 4-5 günde bir verBat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalım
Kaç gün kala 20’yle öğrenmiştin canım? İnşallah benimki de öyle olurCanım gayet güzel koyulaşmış ben 20 betayla öğrenmeytim çokda güzel yükselmişti kendini hiç strese sokma süreklide kan verip canını acıtma 4-5 günde bir ver
Koyulaşma çok net inş daha da artar değerinBat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalım
5 gün felan vardı canım adetime çatlamayı biliyordum çünküKaç gün kala 20’yle öğrenmiştin canım? İnşallah benimki de öyle olur
Koyulaşmış canım bence 1 güne göre çok iyi aynı da olabilirdi gayet belirgin bebişin seninle saglıkla tutunsun inşallah canım benimBat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalım
Test yaptın mı canım varsa çıkar zatenDün akşam regl sancılarım oldu yatana kadar çok üzüldüm sabah geçti daha bata var 3 ocakta. Erken mi olcam acaba
Evet canım kogulaşmış.Normal gebelik testindr nasıl görünüyor peki.Bu erken gebelik testi sanırımÇok az koyulaşmış galiba canım bilmiyorum
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimKoyulaşma çok net inş daha da artar değerin
Kaç gün kala 20’yle öğrenmiştin canım? İnşallah benimki de öyle olur
Yok daha erken diye yapmadım erken değil miTest yaptın mı canım varsa çıkar zaten
Bariz koyulaşmış canım Sağlıcakla gelsinBat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalım
Amin canım sanada inşallah en güzellerini yaşaAyyyy içimi açtınrabbim kalbinden geçen ne varsa en kısa zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin sana inşallah
Bu dada görünüyor canım moralini bozma gayet iyi koyulaşmışİnşallah canım benim çok teşekkür ederim
savascii Benim regle 3 gün kala 17,6 ama bakalım kişiden kişiye çok değişiyor. Çünkü dayanamayıp regle 6 gün kala verdiğimde 1,2’nin altındaydı
A Arelikooo evet canım erken gebelik testi. aşağıdakide normal gebelik testi dün yapmıştım aşırı aşırı hafif bir çizgi gözüküyordu onda da
Benim için de dua eder misin çook istiyorumİnşallah canım benim çok teşekkür ederim
savascii Benim regle 3 gün kala 17,6 ama bakalım kişiden kişiye çok değişiyor. Çünkü dayanamayıp regle 6 gün kala verdiğimde 1,2’nin altındaydı
A Arelikooo evet canım erken gebelik testi. aşağıdakide normal gebelik testi dün yapmıştım aşırı aşırı hafif bir çizgi gözüküyordu onda da
PembeleşmişÇok az koyulaşmış galiba canım bilmiyorum
PembeleşmişmaşaAllah
Canlarım benim hepimizinki en sağlıklı en hızlı şekilde gelsin inşallah isteyen herkese kalpten diliyorum.Benim için de dua eder misin çook istiyorum
Hangi yol en hayırlısı ise onu seçersiniz İnşAllahKızlar ben dün enfeksiyondan dolayı kadın doğuma gittim beta baktık negatif geldi fitil ve hap verdi adetinde yakın dedi zaten bugünde ateşim iyice düştü. Adetken tekrar çağırdı amh a bakılacak orda bi problem olursa direk aşılama isterim amh iyi gelirsede muhtemelen klomen felan yapacaz bu ay