- 19 Aralık 2021
- 2.091
- 2.666
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #4.761
Yumurtlama sonrasi mi oldu canım bu ağrın ben yumurtlamadan sonra 6 ve 7. Gün aşırı ağrı çektim gece gündüz hiç böyle olmamıştı ertesi gün bı uyandım hicbbisey kalmamış ağırdankızlar benim ağrım geçmiyor ya, bide şişkinlik var , hiç boyle bir şey olmamısdı...normalmi bu.. karnım kasığım belim, yarın devam ederse muhtemelen acile giderim
Testte pozitif gördükten sonraki gün siliklesti çatlama olduÇatladıgını nasıl anladın canım
İnşallah canım benim hayırlı güzel haberler alırsın inşallahBende beklemeye geçtim kuzum son 8 gün kaldı bakalım hayırlısı ise inşallah güzel haberler alırım bu ay
Erken gebelikte gördüm. Dün de kan verdim 17,65 çıktı. Bakalım artacak mı hayırlısıErken gebelikte testinde mi gördün çizgiyi yoksa normal gebelik testi mi yaptın canım?
Belki artış devam edecektir. Yarın da önemli benceYok ya noluyor anlamadım ben.Dün akıntım geliyor gibi oldu. Ama bugünkü ateş hala düşük. Fırlar diye bekledim olmadı. Düzgün bir ovulasyon olmayacak bu ay galiba.Papatyamaviss @Deepblues pozitifbiri T TASUU bebekheyecani trkn0709 imagination forever Safransari savascii ve diğer kızlarım
Geçen ay benim de böyle oldu 23. Döngüde gördüm yumurtlamayı. Vücut arada böyle yapıyor galiba kuzumYok ya noluyor anlamadım ben.Dün akıntım geliyor gibi oldu. Ama bugünkü ateş hala düşük. Fırlar diye bekledim olmadı. Düzgün bir ovulasyon olmayacak bu ay galiba.Papatyamaviss @Deepblues pozitifbiri T TASUU bebekheyecani trkn0709 imagination forever Safransari savascii ve diğer kızlarım
Canım akıntı dan bikaç gün sonra yumurtlama olur zaten.Yani benim aylardır öyle.Testle takip yaptığım için biliyorumYok ya noluyor anlamadım ben.Dün akıntım geliyor gibi oldu. Ama bugünkü ateş hala düşük. Fırlar diye bekledim olmadı. Düzgün bir ovulasyon olmayacak bu ay galiba.Papatyamaviss @Deepblues pozitifbiri T TASUU bebekheyecani trkn0709 imagination forever Safransari savascii ve diğer kızlarım
Bu sabah yaptın mı gebelik testi.atsana bakalım canım koyulaşmışmıErken gebelikte gördüm. Dün de kan verdim 17,65 çıktı. Bakalım artacak mı hayırlısı
Keşke ovülasyon testin olsaydı net bişey olurdu en azından bazen lazım oluyorYok ya noluyor anlamadım ben.Dün akıntım geliyor gibi oldu. Ama bugünkü ateş hala düşük. Fırlar diye bekledim olmadı. Düzgün bir ovulasyon olmayacak bu ay galiba.Papatyamaviss @Deepblues pozitifbiri T TASUU bebekheyecani trkn0709 imagination forever Safransari savascii ve diğer kızlarım
Kuzucum bende genelde o akıntıdan bır ıkı gun ıcınde yumurtlama oluyor.belkı sendede oyle olur.bır ıkı gun daha bekle bakalımYok ya noluyor anlamadım ben.Dün akıntım geliyor gibi oldu. Ama bugünkü ateş hala düşük. Fırlar diye bekledim olmadı. Düzgün bir ovulasyon olmayacak bu ay galiba.Papatyamaviss @Deepblues pozitifbiri T TASUU bebekheyecani trkn0709 imagination forever Safransari savascii ve diğer kızlarım
Çok az koyulaşmış galiba canım bilmiyorumBu sabah yaptın mı gebelik testi.atsana bakalım canım koyulaşmışmı
Yaaa geç gördüm kaçırdımHanımlar hepsıburada da ındırım var predictor 30 TLfnd_50 melisaa93 bebekheyecani savascii @trueliving_
@Niqu
Yaaa niye böyle oldu ilaç felan kullandın acaba onlarmı ovülasyonunu etkiledi kuzum ateşin düşük seyrediyor belki yarın yükselir bianda hiz belli olmazYok ya noluyor anlamadım ben.Dün akıntım geliyor gibi oldu. Ama bugünkü ateş hala düşük. Fırlar diye bekledim olmadı. Düzgün bir ovulasyon olmayacak bu ay galiba.Papatyamaviss @Deepblues pozitifbiri T TASUU bebekheyecani trkn0709 imagination forever Safransari savascii ve diğer kızlarım
Canım 36.7 yi yaz ilerde bugünü discard yaparızKızlar ateşle ilgili bir sorum olacak.. Şimdi her gün 7.30 da ölçüyorum. Saat çalıyor hemen ölçüp öyle kalkıyorum. Ama bu sabah uyurken çok tuvaletim geldi, 6da mecburen uyandım. Uyanınca ölçtüm. 36.7 çıktı.. sonra tuvaletimi yapıp uyudum. 7.30da kalktım ölçtüm 37.0... hangisini yazmalıyım tabloya? (Bu aralar 37 civarı ateşim. 36.7 doğruysa yerleşme düşüşü olabilir) femometer de en az 3 saat uyuyup öyle ölçülmeşi diye bir yazı var o nedenle 6da kalkmadan ölçtüm ama emin değilim
Bat ne zamanErken gebelikte gördüm. Dün de kan verdim 17,65 çıktı. Bakalım artacak mı hayırlısı
Benim arkadasım fitili kullandıktan sonra 1 kez adet gördü sonra hamile kaldı inşallah öyle olurKızlar ben dün enfeksiyondan dolayı kadın doğuma gittim beta baktık negatif geldi fitil ve hap verdi adetinde yakın dedi zaten bugünde ateşim iyice düştü. Adetken tekrar çağırdı amh a bakılacak orda bi problem olursa direk aşılama isterim amh iyi gelirsede muhtemelen klomen felan yapacaz bu ay
Bat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalımBat ne zaman