Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim ağrım geçmiyor ya, bide şişkinlik var , hiç boyle bir şey olmamısdı...normalmi bu.. karnım kasığım belim, yarın devam ederse muhtemelen acile giderim
Yumurtlama sonrasi mi oldu canım bu ağrın ben yumurtlamadan sonra 6 ve 7. Gün aşırı ağrı çektim gece gündüz hiç böyle olmamıştı ertesi gün bı uyandım hicbbisey kalmamış ağırdan

Eklentiler

• 52B0175E-0229-41B5-B8B0-CF9D3D4F4A36.jpeg
    169,1 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar ateşle ilgili bir sorum olacak.. Şimdi her gün 7.30 da ölçüyorum. Saat çalıyor hemen ölçüp öyle kalkıyorum. Ama bu sabah uyurken çok tuvaletim geldi, 6da mecburen uyandım. Uyanınca ölçtüm. 36.7 çıktı.. sonra tuvaletimi yapıp uyudum. 7.30da kalktım ölçtüm 37.0... hangisini yazmalıyım tabloya? (Bu aralar 37 civarı ateşim. 36.7 doğruysa yerleşme düşüşü olabilir) femometer de en az 3 saat uyuyup öyle ölçülmeşi diye bir yazı var o nedenle 6da kalkmadan ölçtüm ama emin değilim

Yaaa niye böyle oldu ilaç felan kullandın acaba onlarmı ovülasyonunu etkiledi kuzum ateşin düşük seyrediyor belki yarın yükselir bianda hiz belli olmaz

Canım 36.7 yi yaz ilerde bugünü discard yaparız

Kızlar ben dün enfeksiyondan dolayı kadın doğuma gittim beta baktık negatif geldi fitil ve hap verdi adetinde yakın dedi zaten bugünde ateşim iyice düştü. Adetken tekrar çağırdı amh a bakılacak orda bi problem olursa direk aşılama isterim amh iyi gelirsede muhtemelen klomen felan yapacaz bu ay

Benim arkadasım fitili kullandıktan sonra 1 kez adet gördü sonra hamile kaldı inşallah öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…