Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalım
Canım gayet güzel koyulaşmış ben 20 betayla öğrenmeytim çokda güzel yükselmişti kendini hiç strese sokma süreklide kan verip canını acıtma 4-5 günde bir ver

Bat 31 Aralık. Yumurtlama 17 Aralık. Dün ve bugünkü gebelik testimi ekledim. Biraz koyulaşmış. Ama hcg 17,6 beni biraz korkuttu yarın belli olur biraz bakalım
Koyulaşmış canım bence 1 güne göre çok iyi aynı da olabilirdi gayet belirgin bebişin seninle saglıkla tutunsun inşallah canım benim

Koyulaşma çok net inş daha da artar değerin 🥰
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim ❤️

Kaç gün kala 20’yle öğrenmiştin canım? İnşallah benimki de öyle olur 🙏🏼
savascii savascii Benim regle 3 gün kala 17,6 ama bakalım kişiden kişiye çok değişiyor. Çünkü dayanamayıp regle 6 gün kala verdiğimde 1,2’nin altındaydı 🥲

A Arelikooo evet canım erken gebelik testi. aşağıdakide normal gebelik testi dün yapmıştım aşırı aşırı hafif bir çizgi gözüküyordu onda da

Eklentiler

• 4865A1EF-390B-4ED2-A46C-40935D427AA9.jpeg
    4865A1EF-390B-4ED2-A46C-40935D427AA9.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 54

savascii savascii Benim regle 3 gün kala 17,6 ama bakalım kişiden kişiye çok değişiyor. Çünkü dayanamayıp regle 6 gün kala verdiğimde 1,2’nin altındaydı 🥲

A Arelikooo evet canım erken gebelik testi. aşağıdakide normal gebelik testi dün yapmıştım aşırı aşırı hafif bir çizgi gözüküyordu onda da
Bu dada görünüyor canım moralini bozma gayet iyi koyulaşmış 😘😘

Benim için de dua eder misin çook istiyorum 🤲🤲😘

Kızlar ben dün enfeksiyondan dolayı kadın doğuma gittim beta baktık negatif geldi fitil ve hap verdi adetinde yakın dedi zaten bugünde ateşim iyice düştü. Adetken tekrar çağırdı amh a bakılacak orda bi problem olursa direk aşılama isterim amh iyi gelirsede muhtemelen klomen felan yapacaz bu ay
Hangi yol en hayırlısı ise onu seçersiniz İnşAllah 🤲🏻

X