Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mervenur277 Mervenur277 . Cnm senin belirtilerin nasıldı?? Benim bat 3 ocak... Ama dehset mide yanması var belirti olma ihtimali var mi acaba ki bilgisi olan var mi
Kuzum benim sadece bel ağrısı ve göğüs ağrısı vardı mide yanması o zaman da yoktu hala da yok ama kişiden kişiye değişiyor elbette belirtiler 😍bir de vajina ağzında rahatsızlık hissediyordum

İnşallah rabbim emeklerinin karşılığını verir canım hayırlı haberlerini bekliyorum🌷 bende bugün 25 ocağa randevu aldım ilk muayane ediyormuş dil e mi ne bakıp hastalık teşhisi yapıyormuş sonrada hacamat için alacakmış bakalım hayırlısı
Amin canım inşallah 🤍🤲 himm doğru herkesin yöntemi farklı hadi inşallah şifa olsun sana da 🌸

Kuzum bende vajina ağzında sızlama gibi bir şey vardı kasik ağrısı da vardı ama çok güçlü değildi hafifti yani kendimi dinleyince fark ediyordum bel ağrısı ve karın da kasılma kramp oldu bende ama kişiden kişiye değişiyor elbet belirtiler inşallah senin tutmuştur bu ay 😍🙏🏻
Ya bende hiç olmazdı normalde bugün hissettim. İşimde baya yoğundu kafam hiç orada değildi yani ama böyle sızlama gibi oldu ara ara. İnşallah tutunuyordur ya bu ay çok üzüldüm şu hormonlara. Allahım inşallah bana da nasip eder evlat kokusunu..

Kuzum benim sadece bel ağrısı ve göğüs ağrısı vardı mide yanması o zaman da yoktu hala da yok ama kişiden kişiye değişiyor elbette belirtiler 😍bir de vajina ağzında rahatsızlık hissediyordum
Anladim cnm sağ ol benim acayip mide var . Vajina ağzına da ara ara böyle acı mi desem anlık agri gibi mi desem öyle birşey oluyor

Kızlaar aşırı derecede sağ kasıgım agrıyo agrısı belime vuruyo belım de cok agrıyo yumurtlama geçeli bugun 5. Gün ama afedersınız altım adetlı gıbı ıslanıyor su bıldıgın ayaklarım buz gıbı acaba tekrar mı yumurtluyorum yoksa hasta felan mı oldum gebelik belırtısı bu kadar erken baslamaz sanırım 🙄🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🥺

Dün oldu bugün olmayabilir yarın olur gibi canım inşallah Allahım hayırlısı ile nasip eder yaa çok sağ ol canım benim sen ne durumdasın

Bende beklemeye geçtim kuzum son 8 gün kaldı bakalım hayırlısı ise inşallah güzel haberler alırım bu ay 🥰

Kızlaar aşırı derecede sağ kasıgım agrıyo agrısı belime vuruyo belım de cok agrıyo yumurtlama geçeli bugun 5. Gün ama afedersınız altım adetlı gıbı ıslanıyor su bıldıgın ayaklarım buz gıbı acaba tekrar mı yumurtluyorum yoksa hasta felan mı oldum gebelik belırtısı bu kadar erken baslamaz sanırım 🙄🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🥺
Ben dün öyleydim yani ağrım vardır..yeniden yumurtlaya bilirsin..değerlendir

Kızlar 2023 bizim yılımız olacak inanıyorum.. Bu aralar hem çok yoğun hem stresliyim, gebelik yok ama adetim gecikti asla gelmiyor. Daha geçen ay doktordaydım, adet söktürücü verip gönderiyorlar. Gitmek istemiyorum bu ay. Bebekten önce bu adet düzensizliği derdim oldu en sonunda.. ama moral bozmak yok, her şeyin hayırlısı ne diyelim.. iyi geceler 🌺

Kızlar 2023 bizim yılımız olacak inanıyorum.. Bu aralar hem çok yoğun hem stresliyim, gebelik yok ama adetim gecikti asla gelmiyor. Daha geçen ay doktordaydım, adet söktürücü verip gönderiyorlar. Gitmek istemiyorum bu ay. Bebekten önce bu adet düzensizliği derdim oldu en sonunda.. ama moral bozmak yok, her şeyin hayırlısı ne diyelim.. iyi geceler 🌺
Dediğim masajı yine yap..bekleme kuzum.2023 düşerli olsun.Allah bizlere sağlam saleh bebişler nasip etsin.Amin🙌🏻

X