- 3 Kasım 2022
- 355
- 151
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
- #3.701
Aminn.Tutmuştur inşallah güzel düşünelim güzel sonuçlar alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn.Tutmuştur inşallah güzel düşünelim güzel sonuçlar alalım
İnşallah canım benim inşallah oğlum iyi olsun artık başka bir şey istemiyorum çocuk çok hasta oluyor zatenSağol kuzu Zaten yediğinden de hiç bişey anlamıyorsun ki bende ne tat ne koku hiç bişey yoktu sırf karnım doysun toparlayim diye yiyordum hiç ateslenmem ben ateşim çıktı ki çocuklarin hepsi de yüksek ateş seyretmiş inşallah bir an önce iyileşir çocuklar hasta olmasın ya
Bademciklerine baktırdınız mı? Bende aşırı hastalanırdım kullandığım ilaçların haddi hesabı yoktu. Zaten bademciklerim epey deforme olmuş görevini yerine getiremediği için sürekli hastalanıyormuşum. Hatta büyümemi de engelliyordu. Kilo alamıyordum boyum uzamıyordu. Ameliyattan sonra yılda bir iki kez hastalanmaya başladım ve gelişimim de normale döndü.İnşallah canım benim inşallah oğlum iyi olsun artık başka bir şey istemiyorum çocuk çok hasta oluyor zaten
Lekelenme varsa ihmal etme git vajinal ultrasonla görülmez canim benimde oğlumda 45 yada 50 çıkmıştı 11 gün 2 bin kusurlerdeydi ondan yine 1 hafta sonra kalp atışını duydum 7 haftada biraz daha sabırla beklemek lazım ama 1 1.5 değerle alttan ultrasonda kese görünüyorVajinal ultrasondan da görünmez mj evet canım lekelenmem oluyor onu soyleyecegim doktora eksik vitamin falan varsa vitamin takviyesi diyelim canım
Canım yazın geniz etinden ameliyat oldu geniz eti büyümüştü o dediğin gibi hem çok hastalanmasına sebep oluyordu hem yiyemiyordu ameliyat olduk düzeldi ne güzel ama okul açıldığından beri sürekli hastalık sürekli. O da iştahsızlık yapıyor her hafta hastanedeyiz zaten. Bir ara kulakta sıvı görüldü falan. Valla çok zor Allah çocukları korusunBademciklerine baktırdınız mı? Bende aşırı hastalanırdım kullandığım ilaçların haddi hesabı yoktu. Zaten bademciklerim epey deforme olmuş görevini yerine getiremediği için sürekli hastalanıyormuşum. Hatta büyümemi de engelliyordu. Kilo alamıyordum boyum uzamıyordu. Ameliyattan sonra yılda bir iki kez hastalanmaya başladım ve gelişimim de normale döndü.
şimdiden hayırlı işler
Aminn inşAllah bir an önce iyileşir de tekrar hastalanmaz.Canım yazın geniz etinden ameliyat oldu geniz eti büyümüştü o dediğin gibi hem çok hastalanmasına sebep oluyordu hem yiyemiyordu ameliyat olduk düzeldi ne güzel ama okul açıldığından beri sürekli hastalık sürekli. O da iştahsızlık yapıyor her hafta hastanedeyiz zaten. Bir ara kulakta sıvı görüldü falan. Valla çok zor Allah çocukları korusun
cabucak pık olurda catlar gıder valla su haftada gerıyor benı bugunde olsun dur pık oalcak olsun pık gıbı olsun catladı yıne olsun bla blaşimdiden hayırlı işler
Çok iyi yapmışın insanlara özellikle böyle bir konu da ümit hırsızlığı yapıyorlar resmen bize de at foto gelince canımKızlar ben artımed i aradım. Sahte testleriniz var dedim. Biriyle görüştüm ordan. Onların ürettiği testlerin fotoğrafını istedim. Atıcak şimdi bana. Duyanlar duymayanlara söylesin.
Benimde innovita gebelik testlerinde hep silik çizgi çıktı ama kan verdiğimde negatiftiKızle Merhaba! İnnovita ovulasyon testleri kullanıyorum normalde cok hassas ama hamilelik testleri iki dir yapıyorum gölge seklinde belli belirsiz bir cizgi olusuyor ilk on dk da . Kadına sordum (minnak kurabiyeler) gölgeyi dikkate almayın dedi. İşin garibi iki ay önce bi gebelik oluşmuştu ve o zaman da aynı bu tarz bi gölgeyle ögrenmiştim. Yani olmayınca bembeyaz kalması gerekmiyor mu?
Ay cok sacma cidden insan umut ediyor yani zaten çarşamba test vermiştim 0.2 cıkmıştı. Ama ben ve arkadaşım o silikten hamilelik ogrenmiştik ya . Pembe olması lazım biraz diyorBenimde innovita gebelik testlerinde hep silik çizgi çıktı ama kan verdiğimde negatifti
Evet bende atmıştım öyle demişlerdiAy cok sacma cidden insan umut ediyor yani zaten çarşamba test vermiştim 0.2 cıkmıştı. Ama ben ve arkadaşım o silikten hamilelik ogrenmiştik ya . Pembe olması lazım biraz diyor
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım yumurtlama takibi yapıyoruz biz ona göre ilişki planı oluşturuyoruz yumurtlama zmaanlarimizi takip ediyoruz testlerle ateş ölçümleri ileMerhabalar
Bizde bu ay çocuk düşünüyoruz dün adetim bitti ve eşimle beraber olduk ne yapıcam nasıl hareket edicem henüz bi fikrim yok kızlar
Hangi uygulamadan takip ediyorsunuz acaba inşallah hepimiz alırızHayırlı haberler alırsın inşallah canım yumurtlama takibi yapıyoruz biz ona göre ilişki planı oluşturuyoruz yumurtlama zmaanlarimizi takip ediyoruz testlerle ateş ölçümleri ile
Sonrası daha kötü ya yumurtlamadan kac gun gecti bugun catladiysa kac gun sonra öğrenirim yani olana kadar rahat yok bizecabucak pık olurda catlar gıder valla su haftada gerıyor benı bugunde olsun dur pık oalcak olsun pık gıbı olsun catladı yıne olsun bla bla
Simdi bizdeki t1 t2 yazanlar mı bozukmus tam anlayamadım canimKızlar herkes toplansın fotoğrafları atıyorum. Şu an adamın elinde olan ürün bu. İlk defa sahte ürün şikayeti alıyoruz dedi. Mavi olan testleri sordum. O dönem mavi plastik kullanıldı dedi. Testler Çin de üretiliyormuş. T1 ve T2 yazanları sordum onlar da dönem dönem üretiliyor dedi. Bozuk ürün olabilir dedi. Çok özür diledi.ürünleri numune gönderin inceleyelim dedi. Ben 200 kişinin adına konuşuyorum dedim. İnsanlar bu dönemde hassas oluyo çocuk sahibi olmayı beklerken dedim. Ve malesef böyle testlerle karşılaştık dedim. Amacımız sizi suçlamak değil ama sahtesini yapan varsa ilgilenin dedim.