Gebeliğe Hazırlık 2023 Ocak Gebelik Planlayanlar 🦋🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 41B4C0BE-E2F4-44B9-A83E-F817DAB6D650.jpeg
    41B4C0BE-E2F4-44B9-A83E-F817DAB6D650.jpeg
    180,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 7755838E-23F8-4715-A79E-BA7D9B21363E.jpeg
    7755838E-23F8-4715-A79E-BA7D9B21363E.jpeg
    115,9 KB · Görüntüleme: 38
Öylemi diyorsun..çatladığını bilmiyorum akşam test yapıcam..o zaman bu gün jelsiz deneyim

Yani eğer rahatsızsan durumdan kuzum
Mesela bende ilişkiden sonra kalkmiyorum sabah ilk tuvalette fazlasi akıyor normal ama jel olarak bilemiyorum
Aslında şu mantıkla bakarsan fitil bile atınca benim sabaha tuvaletteyken içimden gidiyor fazlası
Normal olabilir bence fazlasinin akması 🙄

Yani eğer rahatsızsan durumdan kuzum
Mesela bende ilişkiden sonra kalkmiyorum sabah ilk tuvalette fazlasi akıyor normal ama jel olarak bilemiyorum
Aslında şu mantıkla bakarsan fitil bile atınca benim sabaha tuvaletteyken içimden gidiyor fazlası
Normal olabilir bence fazlasinin akması 🙄
Aynen fitilde geri akıtıyor..ama o beyaz oluyor..bunu bilemiyorsun spermi akan yoksa jelmi🥴Eskiden bende kalkmıyordum..sonra gördüm enfeksiyon oluyorum..ondan 1 saat uzanıyorum.

Şu balık yağı yazan için hemen yorum yapayım ama balık yağı faydalı değildir diyeceksin ki aaaaa neden çünkü onun asıl yarayanı bakım yağı asiti kilo aldıran başık Yapı e vitamini (e vitamini içinde olur başlık yağı asitini vücuda taşımaya yarar) kısa bilgi de vereyim… omega 3 alırken emin olun pahalı olanlar içeriği daha kaliteli yarayan şey daha çok var yazıyorum başta kyani omega3, müller omega3 , solgar omega3 bunlar doğru olanlar gerisi tırıvırı bunu doktor ile eğitimde öğrenmiştim eczane varken bizim.. bu arada dışındaki jelatin kapı sığır olan faydasız bağırsakta çözülmeli o nedenle başlık jelatini olmalı kyani o nedenle 1. Sırada ama dersenki çok pahalı orasını bilemem ama bu içeriklere dikkat edilmeli domuz jelatini olan bile var demedi demeyin..bu 3 ürün dışındaki omurgalar kilo aldırır başka pek işe yaramaz bu konudaki bu bilgiyi Akdeniz üniversitesi nöroloji anabilimdalı doçentinden bizzat edinmiştim ondan aktarıyorum

Şu balık yağı yazan için hemen yorum yapayım ama balık yağı faydalı değildir diyeceksin ki aaaaa neden çünkü onun asıl yarayanı bakım yağı asiti kilo aldıran başık Yapı e vitamini (e vitamini içinde olur başlık yağı asitini vücuda taşımaya yarar) kısa bilgi de vereyim… omega 3 alırken emin olun pahalı olanlar içeriği daha kaliteli yarayan şey daha çok var yazıyorum başta kyani omega3, müller omega3 , solgar omega3 bunlar doğru olanlar gerisi tırıvırı bunu doktor ile eğitimde öğrenmiştim eczane varken bizim.. bu arada dışındaki jelatin kapı sığır olan faydasız bağırsakta çözülmeli o nedenle başlık jelatini olmalı kyani o nedenle 1. Sırada ama dersenki çok pahalı orasını bilemem ama bu içeriklere dikkat edilmeli domuz jelatini olan bile var demedi demeyin..bu 3 ürün dışındaki omurgalar kilo aldırır başka pek işe yaramaz bu konudaki bu bilgiyi Akdeniz üniversitesi nöroloji anabilimdalı doçentinden bizzat edinmiştim ondan aktarıyorum
Bende möllers kullanıyorum epa dha oranı en yüksek onda var sadece diğerleri zaman kaybı.

Bende sipariş vermiştim benmkinde yirtilma vs yoktu ama sizn niye öyle olduki Hay allah sadece üzerinde jel yaziyordu
valla canım bence geri gelen ezik yırtık paketleri mecburen birilerine kakalamaları lazım atacak halleri yok yani o şanslılardan biri oldum demekki 😂😂

Canım. Vücudunda hissettiğin ilk belirti neydi.. Benim perşembe çatlama oldu. İki gündür göğüs uçlarım çok hassas dokununca acıyor. Belirti olabilir mi bu 🤣 Mervenur277 Mervenur277

X