- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.061
sağol canım içimi rahatlattın. dün devlette takip eden doktorum vardı ona gitmiştim yarın en iyisi özel doktorum var ona gideyim daha hiç gitmedim hem muayene olayım hemde belki folik asit dışında bişeyler verir
hayrişten sonra sende leyla olmuşsun ay bu gidişle topikçe yaprak dökümü olacazTekrarla tabı kım durmus ki sen duracaksın
5 gün var canım. Bugün yumurtlamadan sonraki 10.gün. Ben 15. Gün regl olurumbata kac gün var canım
İnşallah gebeliktir canım ama bazen yumurtlamadan sonra geçmeyen ağrılar olabiliyo gördüm kendimde beklemek lazımSelam kızlar gece yazmistim da kimse cevap vermemisbir şey sormak istiyorum ayın 4-5inde ovulasyon pik gördüm değerlendirdik bugün akşam sol kasığıma keskin bir sancı girdi 1 dk kadar sürdü geçti sonra yaklaşık 4 saat sonra ilişki oldu yine oraya bir sancı girdi ama keskin değil normal bir sancı ve geceden beri ara ara devam ediyor sizce ne olabilir çoğu forumda gebelik belirtisi denmiş ama baska bur sey olabilir mi?
daha cok var canım iki gün sonra tekrar yap test acele etme bence bende son günde yapacam tutacam kendimi5 gün var canım. Bugün yumurtlamadan sonraki 10.gün. Ben 15. Gün regl olurum
Alttan muayenenin kötü yanı mı var ki? Doktor bana hep alttan bakmıştı ben hamileyken acaba ondan mı düştü ki? Siz deyince geldi aklımaBekle bence... Canını sıkmadan sabırla bekle... Göreceksin Allahın izniyle. Daha küçük o :)
İnşallah canım ozaman yarına inşallah görürüz.Kız hele ki devlet hastanelerinin usg leri çok berbat. Özelde görürsün inşallah
Alttan muayenenin kötü yanı mı var ki? Doktor bana hep alttan bakmıştı ben hamileyken acaba ondan mı düştü ki? Siz deyince geldi aklıma
Yapamam canım… çünkü arsızım… aklıma düştü mü mutlak yapacamdaha cok var canım iki gün sonra tekrar yap test acele etme bence bende son günde yapacam tutacam kendimi
bence yok.çünkü doktor alttan muayene ederken hamilelik varsa bi zararı yok diye söylüyor.Alttan muayenenin kötü yanı mı var ki? Doktor bana hep alttan bakmıştı ben hamileyken acaba ondan mı düştü ki? Siz deyince geldi aklıma
Bata bilmiyorum bende pcos var düzenli olmuyorum hiç ama sat 23 Aralık yani şu an 10 gün var diyebilirizBekle bakalım kuzum bata kaç gün var
Beklemek insanı hep arafta bırakıp umutlandırıyorOlabılır evet ama olmayabılırde oyuzden beklemekten baska çare yok canım
sana diyorum ya bakalım ben kaç gün duracamYapamam canım… çünkü arsızım… aklıma düştü mü mutlak yapacambir teyze var ya diyet yapmamasının açıklamasını bu şekilde yapıyor. Bende aynı öyleyim test konusunda bugüne zor sabrettim
Senin bat ne zaman ?sana diyorum ya bakalım ben kaç gün duracam
Çok teşekkürler zaten beklemekten başka bir şey gelmiyor elden çocuk düşünmeden önce tek yaşadığım belirti adet döneminde sancıydı şimdi vücudumdaki her değişimi takip eder oldum aslında akışına bırakmak en iyisi de insan bırakamıyor benceİnşallah gebeliktir canım ama bazen yumurtlamadan sonra geçmeyen ağrılar olabiliyo gördüm kendimde beklemek lazım
Ya doktorlar da ihtilafa düşüyorlar bu konuda ama ilk doktorumu çok beğenirdim ben. Hep şey derdi mecbur kalınmadıgı sürece bakılmamalı. Demek ki bir sakıncası var. İlişki gibi düşünmemek gerekiyor. Belki ordan dalga göndermek sakıncalı bebeğe, bilemedim.
Hmm ben de ikilemde kaldım. Bir dahaki hamileliğimde baktırmayı düşünmüyorum ama alttan.bence yok.çünkü doktor alttan muayene ederken hamilelik varsa bi zararı yok diye söylüyor.
bende 20 sinden sonra bekliyorum canım bu ara 25 26 27 gün oynuyor reglSenin bat ne zaman ?
evet 3 gün var ama ne bileyim sanki tutsaydı çıkması lazımdı gibi düşündüm.Doktoruna sor bence. Hem sen regl oldun mu? Olmadıysan niye umutsuzluğa kapıldın. Daha 3 gün varmış sabırlı ol canım
nasip inşallah sürpriz olurEvet canım her açıdan bat geçmesini bekle istersen daha iyi olur
daha ilk ayım.1 kutu kullandım günde 2 adet 5 gün.iğne yapmadı doktor çok sayıda yumurta var ve çok büyümüşler diyeCanım klomen kac kutu kac ay kullandın yanı 5 kezden fazla kullanılmamalıymıs
Mekanı cennet olsun inşallahGeçen ay annemin ölüm yıl dönümü idi bana bir müjde ver dedim silik çizgi gördüm 2.8 di değer ama adet oldum film çekimdim derken kendimi bu ayda buldum bakalım canım hayırlısı olsun sağlıkla olsun inşallah
Selam kızlar gece yazmistim da kimse cevap vermemisbir şey sormak istiyorum ayın 4-5inde ovulasyon pik gördüm değerlendirdik bugün akşam sol kasığıma keskin bir sancı girdi 1 dk kadar sürdü geçti sonra yaklaşık 4 saat sonra ilişki oldu yine oraya bir sancı girdi ama keskin değil normal bir sancı ve geceden beri ara ara devam ediyor sizce ne olabilir çoğu forumda gebelik belirtisi denmiş ama baska bur sey olabilir mi?
İnşAllah hayırlısıyla pozitif görürsünbende 20 sinden sonra bekliyorum canım bu ara 25 26 27 gün oynuyor regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?