- 3 Haziran 2022
- 3.928
- 7.747
- 88
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.041
canım 5+3 bugünHaftan tam kac bebeğim
Olabılır evet ama olmayabılırde oyuzden beklemekten baska çare yok canımSelam kızlar gece yazmistim da kimse cevap vermemisbir şey sormak istiyorum ayın 4-5inde ovulasyon pik gördüm değerlendirdik bugün akşam sol kasığıma keskin bir sancı girdi 1 dk kadar sürdü geçti sonra yaklaşık 4 saat sonra ilişki oldu yine oraya bir sancı girdi ama keskin değil normal bir sancı ve geceden beri ara ara devam ediyor sizce ne olabilir çoğu forumda gebelik belirtisi denmiş ama baska bur sey olabilir mi?
Normal degılmı hayatım bilemedimcanım 5+3 bugün
canım senden yardım isteyecektim ben dün doktora gittim doktor karından ultrasonda keseyi göremedi . Büyük ihtimal miyonlarının arkasında dedi. vajinal ultrason yapalım dedi bende kabul etmedim kadınlar kulubünde hep şey yazmışlardı vajinal ultrasonda yaptık doktordan geldik kanamamız başladı gibi şeyler. kan değerlerime baktım gayet iyi bir sorun yok haftaya gel tekrar bakalım göremezsek bu defa vajinadan bakacağım dedi. ne yapayım yarın başka bir kadın doğumamı gideyim
canım bende bilemedim vajinal baktırayım mı yarın başka doktora gideyim mi kafamda deli sorularNormal degılmı hayatım bilemedim
Oda dogru kuzum beklemekten başka çare yokbende hep golge goruyorumda pembe gormeden ınanmam asla mubarek butun testlerde golge cıkıyor
canım bende bilemedim vajinal baktırayım mı yarın başka doktora gideyim mi kafamda deli sorular
İnşallah canımmBugün ki koyulaşmış kuzum saglıkla ilerlesin inşallah
Bekle bakalım kuzum bata kaç gün varSelam kızlar gece yazmistim da kimse cevap vermemisbir şey sormak istiyorum ayın 4-5inde ovulasyon pik gördüm değerlendirdik bugün akşam sol kasığıma keskin bir sancı girdi 1 dk kadar sürdü geçti sonra yaklaşık 4 saat sonra ilişki oldu yine oraya bir sancı girdi ama keskin değil normal bir sancı ve geceden beri ara ara devam ediyor sizce ne olabilir çoğu forumda gebelik belirtisi denmiş ama baska bur sey olabilir mi?
sağol canım içimi rahatlattın. dün devlette takip eden doktorum vardı ona gitmiştim yarın en iyisi özel doktorum var ona gideyim daha hiç gitmedim hem muayene olayım hemde belki folik asit dışında bişeyler verirHiç acele etme. Haftaya bir daha gidersin. İdrara sıkışık git mutlaka... Bebişin daha minnak olabilir annesi. İyi düşün iyi olsun inşallah. Alttan da baktırma hiç gerek yok...
vajinal yaptırmam zaten. sağol canım burası iyiki var insan burda öyle bir rahatlıyor kiBekle bence... Canını sıkmadan sabırla bekle... Göreceksin Allahın izniyle. Daha küçük o :)
Ben hep goruyorumda inanmıyorum kuzucumbebeğim sanki sende ben de gördüm yaaa
Geçen ay annemin ölüm yıl dönümü idi bana bir müjde ver dedim silik çizgi gördüm 2.8 di değer ama adet oldum film çekimdim derken kendimi bu ayda buldum bakalım canım hayırlısı olsun sağlıkla olsun inşallahtam da öyle denilen ayda tutuyormuş ya zaten :) inşallah siz de yanılırsınız
canım sen gec yumurtladın teste devam et bence ateşine baktım hiç düşmemiş umudunu yitirmeGünaydın aşkolar. Bata 3 gün kala testi gerçekleştirdim. 1 adet laboquick 1 adet t1 t2 olan artımed testinden yaptım. Bence negatif. Hayriş sultan baş sarmaya devamhayırlı sağlıklı bir zamanda olur inşallah
Not: artık bat a kadar test tekrarlarım
Ben hep goruyorumda inanmıyorum kuzucumıkı gun sonra bıdaha yapcam varsa cıkar
bata kac gün var canımBir negatifte benden bugün 10.günRoll marka. Her sabah teste devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?