- 18 Haziran 2022
- 4.297
- 6.020
- 88
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.961
Kuzum seni listeye eklemediysek özelden yazar misjn banaBen niye ocağa geçiş yapamıyorum hep Aralık yazıyorum18 Ocak bat tarihim. Yarın gebelik testine başlıycam İnşAllah.ovülasyonda çatlamayı 3 ocakta gördüm canım
Bende gördüm onu yaa hatta altına biri şey yazmış abla hicmi basın ağrıma dıİnstagramda rastgele bir video çıktı karşıma şimdi kadın 19 unda mı ne başlamış 40 bilmem kaça kadar 14 tane çocuğu var, sene sene video çekmiş hepsinin arası ya bir sene ya iki sene teyze yıl aşırı gebelikle geçirmiş ömrünü töbe bismillah
Top gibi şey önce geliyordu elime adete yakın yaptım birbkac kere o gelmedi ama içerisi çok yumuşaktıBende elliyorum 3 gündür canım o top gibi olan şey elime hiç degmiyorbende merak ediyorum ne demek oluyor bu ama ben daha yumurtlamadım
72 saat canlı kalabilen spermler varmış o yüzden umut var :)
Benimde geçen hafta geliyordu canım 3 gündür zorlarsam degiyordu yumuşaktı dedigin gibi ama ben daha yumurtlamadım anlamadım yaniBur kaç kere bende yaptımtop gibi şey ele gelince ne oluyor bide bu gerçek bir şey
Top gibi şey önce geliyordu elime adete yakın yaptım birbkac kere o gelmedi ama içerisi çok yumuşaktıo ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Benimde geçen hafta geliyordu canım 3 gündür zorlarsam degiyordu yumuşaktı dedigin gibi ama ben daha yumurtlamadımBur kaç kere bende yaptımtop gibi şey ele gelince ne oluyor bide bu gerçek bir şey
Top gibi şey önce geliyordu elime adete yakın yaptım birbkac kere o gelmedi ama içerisi çok yumuşaktıo ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Yumurtlamaya yakında oyle oluyormus bi arkadaşımız yazdı ama gelen şey ne anlamdım sadece burda okuduktan sonra farkettim hamileyken fitil kullanmıştım baya yumuşaktı suan daha sert bi yapidaBenimde geçen hafta geliyordu canım 3 gündür zorlarsam degiyordu yumuşaktı dedigin gibi ama ben daha yumurtlamadım
İnşallah canım en yakın zamanda hepimiz hamiş hamiş takılırızİnşAllah kısa zamanda nasip olurbenim küçük kardeşimle aramda 12 yaş var elimde büyüdü resmen. Çocuklarla oyun oynarken başından ayrılmazdım ya düşerse ya vururlarsa çocuğa diye
Yumurtlamaya yakında oyle oluyormus bi arkadaşımız yazdı ama gelen şey ne anlamdım sadece burda okuduktan sonra farkettim hamileyken fitil kullanmıştım baya yumuşaktı suan daha sertBenimde geçen hafta geliyordu canım 3 gündür zorlarsam degiyordu yumuşaktı dedigin gibi ama ben daha yumurtlamadım
Valla kuzucum tam ne zamanlar yaptım hatırlamıyorum uygulamaya bir etmistim bir bakam bak yumurtlamadan 3 gün önce ben servikal pozisyon yukarıda ve yumuşak diye katdetmisim adetten bir kaç gün sonra bakmisjm bir de aşağıda ve sertBenimde geçen hafta geliyordu canım 3 gündür zorlarsam degiyordu yumuşaktı dedigin gibi ama ben daha yumurtlamadım anlamadım yani
Benimde geçen hafta geliyordu canım 3 gündür zorlarsam degiyordu yumuşaktı dedigin gibi ama ben daha yumurtlamadım
Valla ya hayatının yarısını gebelikle geçirmiş gayette dinçti bide biz ayda bir adet sancısını zor geçiriyoruz ay uy başım kıçım şuram buram ağrıyor diyeBende gördüm onu yaa hatta altına biri şey yazmış abla hicmi basın ağrıma dı
Canım o elinize değen şey rahim ağzı büyük ihtimalle. Bende arada parmağımı sokup kontrol ediyorum hatta bu biraz bende huy gibi oldu işte meraktan ama hiç iyi bir şey değil hem vajinanın florasını bozuyoruz hem de belki bebek yerleşme aşamasındayden bizim rahim ağzına dokunmamız zarar verebilir diye düşünüyorum.Yumurtlamaya yakında oyle oluyormus bi arkadaşımız yazdı ama gelen şey ne anlamdım sadece burda okuduktan sonra farkettim hamileyken fitil kullanmıştım baya yumuşaktı suan daha sert
Kız eşimde bende çok hastayız ama yinede görevimizi yerine getiriyoruzBirileri görevi tamamlamıs
Kız valla ben sevdim sperm bildiğin çıkmadı dışarıya işe yararsa herkes alsın herkessssAlsak
mı ya öf neler deniyoruz hersey yumuk yumuk bebekler için
Kız bu kadar uğraşıyoruz ama gelmiyo sıpalar ancak uğraştırıyolarYa listene bayıldım üşenmeden hazırlayıp çıktısını alıp düzenlemişsin ya maşallah inşallah gebeliğe dönüşür bu listelerin
Ekliyim ben bat 15 Ocak sadece listedeKuzum seni listeye eklemediysek özelden yazar misjn bana
Hayırlı zamanda versin inşallah en kısa zamanda kuzucumGünaydın aşkolar. Bata 3 gün kala testi gerçekleştirdim. 1 adet laboquick 1 adet t1 t2 olan artımed testinden yaptım. Bence negatif. Hayriş sultan baş sarmaya devamhayırlı sağlıklı bir zamanda olur inşallah
Not: artık bat a kadar test tekrarlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?