- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.941
Yani o zaman program 13. gün diye kestiğinde çatlamayı ,, o zaman 12. gün oluyor çatlama di miBenim tablom için söylemişti canım. 2 gün pik üçüncü gün silik oldu ovülasyon. Ateş programı da silik olduğu güne çizgi çekmişti. @Deepblues tecrübelerine ve ateşe bakarak 2.pik günü akşama doğru çatlama olduğunu söyledi. Bende düşününce doğru olduğunu anladım. o akşam çok ağrım olmuştu yarım saat kadar hatta buraya da yazmıştım aşırı ağrım var diye
Bak sabah etiketle tamam canım benim testinde hazır emin ol bebeğin müjdesineAşko ben hazırım da yapcagım test hazır mı onu bilemiyorum
Sabah ilk isim.tablona bakmak oluyordu, yarın testine bakicamYaaa yerim seniiiii ben7:20 - 7:30 civarı yaparım inşallah ateş tablonu bir paylasabilir misin kuzum?
Bence her seferinde öyle olmuyor. Akşam çatlama oluyorsa ertesi güne çizgi çekiyor. Benim geçen ay gündüz çatlama olmuştu aynı güne çekti çizgiyiYani o zaman program 13. gün diye kestiğinde çatlamayı ,, o zaman 12. gün oluyor çatlama di mi
O nun grafiğine de baktım öyleydi 13 ü program kesmiş ama testle 12 olduğunu göstermiş 11 de pozitif 12 de negatif demiş program 13 ü yapmış ama
Yaaaa canımsın vallahi buradaki herkes cok destek oldu iyi ki varsın iyi ki varsınız umarım sizleri hayal kırıklığına uğratmamSabah ilk isim.tablona bakmak oluyordu, yarın testine bakicam
Ama hiç belirtim yok sıfır yani ya böyle hamile değilim gibiBak sabah etiketle tamam canım benim testinde hazır emin ol bebeğin müjdesine
İnşallah canım benim inşallahYarın işe giderken bakarım bende artık inşallah pozitif görürüz
Evet düşmüş yarın muhtemelen gelir kuzum hayırlısı olsun inşallah hakkında en güzel zamanda gelsin bebişlerimizİnşallah hamişsin Allahın izniyleatim bebeğim
Amin kuzucumEvet düşmüş yarın muhtemelen gelir kuzum hayırlısı olsun inşallah hakkında en güzel zamanda gelsin bebişlerimiz
Ay ciddi misiniz. İlişkiden bu yana 1 hafta geçti ve bugün ilk kez beyaz akıntım geldi benim. Dün de sarımsı bir akıntı gelmişti. Meme uçlarıma dokunamıyorum. Kasık ağrım var. Bu kadar erken belirti oluyor mu? Şu an bir heyecanlandım. BAT ım 24 ocak aslında daha var.beyaz akıntı bır numaralı hamıslık belırtısı benden duymus olma ammaa
Beyaz akıntı derken şeffaf gibimi yoksa biraz koyu gibimibeyaz akıntı bır numaralı hamıslık belırtısı benden duymus olma ammaa
72 saat canlı kalabilen spermler varmış o yüzden umut var :)Gebelik olasılığı yüksek görülen haftada 2 günde bir ilişki kesin olmalı mı ?
Değerlendiremedim bir günü. 3 günde olsa olur mu ki
Yaa onu ben de gordummİnstagramda rastgele bir video çıktı karşıma şimdi kadın 19 unda mı ne başlamış 40 bilmem kaça kadar 14 tane çocuğu var, sene sene video çekmiş hepsinin arası ya bir sene ya iki sene teyze yıl aşırı gebelikle geçirmiş ömrünü töbe bismillah
Haha aynen gençliğinin sırı demekki yıl aşırı doğum yapmakYaa onu ben de gordummşoka girdim nasıl doğurdu bu kadar diye, genç de duruyor erkenden başlayınca genç kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?