- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.981
Günaydın bebişim hayırlısı olsun inşallahGünaydın aşkolar. Bata 3 gün kala testi gerçekleştirdim. 1 adet laboquick 1 adet t1 t2 olan artımed testinden yaptım. Bence negatif. Hayriş sultan baş sarmaya devamhayırlı sağlıklı bir zamanda olur inşallah
Not: artık bat a kadar test tekrarlarım
Amin inşallah hepimize canım benimHayırlı zamanda versin inşallah en kısa zamanda kuzucumhiç belli olmaz bakalım regle kadar nolacak
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerleBir negatifte benden bugün 10.günRoll marka. Her sabah teste devam.
İnşallah bitanem hayırla ve sağlıkla gelir inşallahGünaydın bebişim hayırlısı olsun inşallah
AmiiiinHadi bakalım inşallah güzel haberlerle
Kuzum ben silik gölge görüyorum özellikle en sonuncuda hem efekde yok gördüm vallaGünaydın aşkolar. Bata 3 gün kala testi gerçekleştirdim. 1 adet laboquick 1 adet t1 t2 olan artımed testinden yaptım. Bence negatif. Hayriş sultan baş sarmaya devamhayırlı sağlıklı bir zamanda olur inşallah
Test day comfort bu aradaMalesef bır negatıfte benden
Malesef bır negatıfte benden
Tekrarla tabı kım durmus ki sen duracaksınGünaydın aşkolar. Bata 3 gün kala testi gerçekleştirdim. 1 adet laboquick 1 adet t1 t2 olan artımed testinden yaptım. Bence negatif. Hayriş sultan baş sarmaya devamhayırlı sağlıklı bir zamanda olur inşallah
Seninkinde de gölge görüyorum canım benim gözlerimde mi sorun var yoksaTest day comfort bu arada
Hele ben asla gokge goruyorum dememfnd_50 ikinizin testinde de gölge görüyorum ama çok yanıltıcı olabiliyor bu İnşAllah bir kaç güne daha net görebiliriz
Subatta selam olsun
Arama kısmına hcg yaz ıstersen yada betaGünaydın kızlarcım Cumanız mübarek olsun gözümü enabızda açtım ben nasıl bakıcam sonuçlara bir şey anlayamadım
Ateş pat diye düşecek galiba 3-4 gün önceden düşse de umutlanma canım dese bariTekrarla tabı kım durmus ki sen duracaksın
Yazdım canım bulunamadı diyor acaba bir kısmı çıkmadı mı dahaArama kısmına hcg yaz ıstersen yada beta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?