- 1 Nisan 2022
- 12.844
- 15.599
- 228
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.561
Adet oldum malesef.Aşılama sürecine başladım benNiqu adet oldun mu doktora gidecektin ne yaptın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet oldum malesef.Aşılama sürecine başladım benNiqu adet oldun mu doktora gidecektin ne yaptın?
8.43 te yaptım 46 da çektim canımHemen cıktı mı canım gec dollenme mı var
Hayırla sonuçlansın inşallah. Hangi ilaca başladın?Adet oldum malesef.Aşılama sürecine başladım ben
Aşılamadan bana kalan en güzel şey ağrısız adetAdet oldum malesef.Aşılama sürecine başladım ben
hayırlısı olsun inşallahAdet oldum malesef.Aşılama sürecine başladım ben
Ayyy haber et mutlaka cok ama cok sevindim canım benim yarın sabah kaset test yapacak mısınYaa evet umut hiç bitmesin canım arkadaşım 10 ocak Bat idi. Bugün 12 şimdi sağlıkocağında kan ve idrar testi yapıldı yarın çıkacak inşallah
İn şa Allah bu son olur..gonal f şimdilik vuruyorum pazartesi yine çağırmış bakıcaz nasıl ilerlicem.Aşılamadan bana kalan en güzel şey ağrısız adet
Antibiyotik ve fitil kullandım 3 gün erken adet oldum. Kanama olmasa anlamayacam o derece ağrısız
Amin Allahhayırlısı olsun inşallah
İğnenin 12.gunu belli olur,erkenden yapıp kendini strese sokma sonuç yanıltıcı oluyor inşallah tutarKızlar merhaba, bende 5 ocakta çatlatma iğnesi oldum ne zaman test yapmalıyım? Bazı arkadaşlar 1 haftadan sonra başlıyor. Geçen yılda Aralık ayında çatlatma iğnesi olmuştum gebelik oluştu ama 2 aylıkken düşük yaptım maalesef bebek çok aşağıdan tutunmuştu.
22. Gün yumurtlama oldu bu ay cok gecikti ben domuz gribi influenza oldum bu ay ona baglıyorum canım yumurtlama olmadıysa henüz adetin de ona göre gecikir işte ben de 29-30 günde oluyordum normalde ama geç yumurtlayınca bir hafta geç olmus olacağım 36 günde olacak bu ayYa bana ne demeli dögümün 19. Günü daha yumurtlama yok takibe devam pazartesi yine gidecem büyümüş olırsa çatlatma ignesi o zamana kadar da adetime 1 hafta kalıyor nasıl olacak anlamadım. Sende de mi geç yumurtlama oldu bu ay
İnşallah gonalf daha kaliteli yumurta buyutuyormus. Sonucun güzel olacak inanıyorumİn şa Allah bu son olur..gonal f şimdilik vuruyorum pazartesi yine çağırmış bakıcaz nasıl ilerlicem.
İnşaallah canım. Geçen yılda 12. Gün yapmıştım ama sabretmek zor işte erken mi yapsam diye düşündümİğnenin 12.gunu belli olur,erkenden yapıp kendini strese sokma sonuç yanıltıcı oluyor inşallah tutar
Ben 4 defa denediğim ovitrel ondan ben sanıyorum bana yazmadı..hem yaş..hem kürtaj olduğu için bunu yazdı sanırım.İn şa Allah son olsun gelsin artıkİnşallah gonalf daha kaliteli yumurta buyutuyormus. Sonucun güzel olacak inanıyorum
Seni anlıyorum canim ama hiç gerek yok zaten az kalmis. Ne boşuna stres nede boşuna test yapmaİnşaallah canım. Geçen yılda 12. Gün yapmıştım ama sabretmek zor işte erken mi yapsam diye düşündüm
Kuzum çok şükür pozitif yükseliyor degerim bugün kendi doktoruma randevum var ona gidicemcanım nerelerdesin test sonucun ne çıktı.
Ovitrelle vuracaksın kuzum yine. Sana gününü diyecek zaten. gonalf daha önce kullandığımız hap görevini görüyorBen 4 defa denediğim ovitrel ondan ben sanıyorum bana yazmadı..hem yaş..hem kürtaj olduğu için bunu yazdı sanırım.İn şa Allah son olsun gelsin artık
İnşallah canım bugün kan verdim sağlık ocağında yarın çıkarmışAa var gibi canım baya belirgin hatta
Çok sağol canım bekleyelim bakalım inşallah güzel sonuçlanırSeni anlıyorum canim ama hiç gerek yok zaten az kalmis. Ne boşuna stres nede boşuna test yapma
çok sevindim canım.inşallah güzel bi şekilde değerin yükselir.bugün 14.gün sabah test yaptım çıkmadı.olsa çıkardı dimi.Kuzum çok şükür pozitif yükseliyor degerim bugün kendi doktoruma randevum var ona gidicem