- 18 Kasım 2022
- 198
- 371
- 33
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.401
Ya çok sordum ama randevusuz testi yapmazlar demi istanbulda randevu bulmak zor çünküYarin sonuç cikinca benide etiketle canim merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok sordum ama randevusuz testi yapmazlar demi istanbulda randevu bulmak zor çünküYarin sonuç cikinca benide etiketle canim merak ettim
Evet:)Oo test partisine arti bir
Allah razı olsun canım, yaparsam atarım burayainşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım duamdasın habersiz bırakma bizi
Yumurtlama 27 canım yüksek olasılıkla. Vericem inşallah gebelik yok ise de bu ağrıların sebebini bulmam lazımİstersen bir kan ver canım kafanda soru işareti kalmasın yumurtlama gününü niliyor musun
Ben gecen ay randavusuz gittim sekreter direk kan testine yönlendirdi oldum denemekte fayda var benceYa çok sordum ama randevusuz testi yapmazlar demi istanbulda randevu bulmak zor çünkü
Yada saglik ocagina gidip verebilirsin sabahtanYa çok sordum ama randevusuz testi yapmazlar demi istanbulda randevu bulmak zor çünkü
Şimdi aradım görüştüm hastane ile de randevusuz alamıyoruz dediler sağlık ocağına gidip vereyim yarınYada saglik ocagina gidip verebilirsin sabahtan
Merhaba geç döllenme olabilir mi? O zaman testte gözükmüyormuşYok canım hamile değilim, 2 gün önce test negatif çıktı.
Pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin
Ver bencede canimŞimdi aradım görüştüm hastane ile de randevusuz alamıyoruz dediler sağlık ocağına gidip vereyim yarın
Aynen bencede canımYumurtlama 27 canım yüksek olasılıkla. Vericem inşallah gebelik yok ise de bu ağrıların sebebini bulmam lazım
11 15.10 olan pik baya çatlamış olabilirElimde tonla test var baksanıza pikten sonra bi kaç saat arayla yine yaptım yok silikleşiyor gibi
Merhaba son durumunuz ne acabaCanım sari akıntı neyin belirtisi benden s3-4 gün sarımsi akinti oldu bata 3 gün kala da beyaz Su gibi akıntı oldu hala da öyle neden oluyor sari akıntı
Elimde tonla test var baksanıza pikten sonra bi kaç saat arayla yine yaptım yok silikleşiyor g
Sıvı aldın mı o yüzden seyrelmiş olabilirYa benim kesin 2 gün sürerdi ama bu niye böyle oldu anlamadım hiç
ecevekedileri bu arada senin pik olmuş ve kesin çatlamış canımYa benim kesin 2 gün sürerdi ama bu niye böyle oldu anlamadım hiç
Yok kuzu testi bi daha yaptım 10 da bildiğin silik olmuştu dünkü yaptığım testler daha koyuydu sanırım yumurta tam anlamıyla büyümeden çatladı. Ben yinede cumartesi bi pik daha göreceğime inanıyorumSıvı aldın mı o yüzden seyrelmiş olabilir
Zaten dünden ilişkin var için rahat.Yok kuzu testi bi daha yaptım 10 da bildiğin silik olmuştu dünkü yaptığım testler daha koyuydu sanırım yumurta tam anlamıyla büyümeden çatladı. Ben yinede cumartesi bi pik daha göreceğime inanıyorum
Herşey nasip Rabbim isterse demekki nasip ediyor adetken bile. Rabbimin izniyle cennetinde sana şefaatçi olacak cennet kuşun inşallah olur canım. Benimde olursa ilk olacak hayırlısı inşallahAynen baya pıhtılı regl gibi olmuş Nasip olunca oluyor işte.
Benim bir tane cennette oğlum var 6 ay önce doğum zamanı gitti. Kardeşi nasip olur inşAllah Senin var mı ilk mi olaca
Valla bi havalar bi tavalar